Reklama

Katolici - jsou normalni?

Mudr. Chocholou (So, 14. 1. 2017 - 19:01)

Mě nikdo přesvědčovávat...Pane Steve jste jasný případ obzceního šílence se sklonem k agresivitě, včetně pobloudilého myšlení. Mám za to, že se jedná o duševní pohnutí v šestinedělí. Chudák Vaše matka.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 17:01)

se Steva zastat,má totiž...Mě nikdo přesvědčovávat o ničem nemusí .... já v tom vyrůstal. Je to jen falešný divadlo a zájmy všude možně jinde, jen né u těch nejbližších. U nás to tak opravdu bylo a je. Horší že se tím vůbec neřídí co řadí nade vše ... mě by víra nevadila kdyby dle ní fakt dotyční žili a brali jí vážně vždy a všude. Ovšem u našich to nikdy neplatilo ... hlavně že se furt běhalo kolem církevních blbin a bylo to nadevše.

Né, já žádného Boha nepoznal, a čekal jsem řadu let, a řadu let trpěl doma .... Kde nic, tu nic! Možná jej mají a poznali jiní, inu necht' si užívají, já jim to neberu a dokonce jim to přeju. Já ale věřím tomu, čím se přesvědčím sám. Takže mě nikdo nepřesvědčovávejte, stejně vám to nezbaštím.

Musím (So, 14. 1. 2017 - 17:01)

Steve, je to tvůj názor....se Steva zastat,má totiž pravdu,že to není nic neobvyklého.Znám sama jednu,co chodí do kostela,přispívá korunkama,aby byla ta hodná u lidí,ale o vlastní rodinu,sestry zájem nikdy neměla.Je to tak moc zlá ženská,že se divím,že kostel nespadnul.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 17:01)

Žádný papíry nemám, ba ani se žádný nedávají ... Já nevím proč tady šíříš takový bláboly. Invalidní důchod nezapřu, protože ho nemám ... už mi ho parchanti sebrali - ostatně to je jen sociální (finanční) výpomoc. Nic víc, nic míň. Nic to neřeší krom financí.

Takže co tam máš dalšího? :-)

Gamplík, nejseš to náhodou zase ty? Fakt horší nežli štěnice.

Aleš (So, 14. 1. 2017 - 17:01)

Steve, je to tvůj názor. Nikdo tě nemůže k víře v Boha nutit! Ale asi jsi si představoval jiný život, lepší, v plném zdraví, pevném vztahu, šťasten a spokojen! Ale, asi tě stihla nemoc-zřejmě nějaká deprese, úzkost, zklamání ve vztahu, nespokojenost ve tvém životě!
Věř, že Bůh opravdu existuje! On Tě miluje takového, jaký jsi, ví o tvých problémech a trápeních! Věř, že lidé jsou na tom často mnohem hůře, než ty! Neznám sice tvůj zdravotní stav, ale hodně o sobě píšeš i na jiných diskuzích. Zřejmě máš nějaké psychické problémy. Ale ty má dnes 50 % lidí! Je hrozně uspěchaná a náročná doba! Věř, že život je krásný! Je to DAR od Boha! Ani rodiče si nevybíráme! Nic není náhoda! Věř, že zase bude líp!

Steve (So, 14. 1. 2017 - 17:01)

přes týden kradou lžou...Nic neobvyklého .... bohužel.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 16:01)

Pane Steve moc nediskutujte,...Drž klapačku ty brepto :-DD

Já tomu naopak rozumím, a mám to v hlavě srovnáno ... dokazuji předešlým názorem formou písma.

Mudr. Chocholou (So, 14. 1. 2017 - 16:01)

Lépe u takové církve se...Pane Steve moc nediskutujte, jste jasný případ šílence, který neví co mluví a je nebezpečný sám sobě i svému okolí. Je nutné Vás umístit do klecového lůžka s přísným dohledem. Dobře Vám radím podrobte se léčbě.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 15:01)

fasistibyli katolici a Hitler...Lépe u takové církve se správnou NAUKOU nežli u té vaší nové zatím ničím nezatížené (poněvadž nemáte žádnou historii) zato NAUKA stojí za starou Blažkovou a je hlavně totálně Antikřest'anská !!! I kdyby byla nevím jak vzorná (což stejně není) tak je Antikřest'anská!!! Zkrátka falešný prorok.

Apoštol (So, 14. 1. 2017 - 13:01)

Ne každý chce slyšet Slovo Boží! Ježíš věděl, že mnoho duší půjde do zatracení, že Jeho krev bude prolita nadarmo! Bůh dal každému z nás svobodnou volbu! Nechce z nás mít "ovládané loutky"! Proto dal každému rozum, aby se svobodně rozhodl! Bůh posílá mnoho znamení, ale my je nevidíme, protože je ani vidět nechceme! My odmítáme Jeho pomoc! Rose, s tím Tvým postojem k Bohu a k církvi, rozhodně není cosi v pořádku!

rose (So, 14. 1. 2017 - 13:01)

fasistibyli katolici a Hitler je dodnes clenem. Podle toho ta cirkev vypada,,,

Jeden (So, 14. 1. 2017 - 11:01)

Honzo to o čem píšeš je...čas jsem si s tebou psala a také maily mám uložené,že si je určitě někdy přečtu ráda znova.Pak ses už odmlčel,asi jsi napsal všechno cos chtěl.Jestli můžu mít dotaz,tak co říkáš třeba na árijce? Přijde mi ta víra podobná té naší.Akorát u nich jiné,že ženy kolikrát nepracují,což si já myslím,že Bůh nemá rád lenivé lidi,naopak pracovité.

Jan (So, 14. 1. 2017 - 09:01)

Asi tak -
...lidé tam či onde, jsou vedení k tomu, aby dokazovalí (podle ovoce), že učení všech církví je v rozporu s učením Kristovým. j

Velvyslanec (So, 14. 1. 2017 - 08:01)

Apoštole máš pravdu, v poslední době přibývá těchto hnutí hodně viz třeba Poslední reformace, lidé tady jsou zmanipulovaní k tomu aby popírali učení všech křes´tanských církví a mají domněnku že chodí v Boží moci, nedávno jsem tu v diskuzích odkazoval na práci Radka Bindera a pak jsem zjistil že jede bohužel taky na vlně tohoto hnutí ...

Velvyslanec (So, 14. 1. 2017 - 08:01)

Honzo to o čem píšeš je okultního charakteru, sám jsem se několik let zabýval těmito věcmi a taky jsem na to pořádně doplatil, vím o tom víc než dost, bylo by to na delší povídání, pokud chceš tak můj email: [email protected]

Apoštol (Pá, 13. 1. 2017 - 23:01)

Pán Ježíš Kristus chtěl, aby Ho lidé následovali, abychom se všichni stali Apoštolové víry! Také říkal, že mnozí se odkloní od Jeho učení a přidrží se bludných nauk!Ježíš jasně říká:,,Nechoďte za nimi!" Až vám budou říkat:,,Hle, tam je, nebo v tajných úkrytech, nevěřte tomu! Jako blesk ozáří oblohu, od východu až na západ! Takový bude i 2. Příchod Syna Člověka!" Mnozí totiž přijdou v mém jménu a provádět různé zázraky a znamení, že by svedli i "VYVOLENÉ", kdyby to bylo možné! Hle, říkám vám to již předem.Nechoďte za nimi! Ke Konci času přijdou lžimesiášové a lžiproroci!"

helča (Pá, 13. 1. 2017 - 17:01)

Universální kosmické..
Je to výmysl a pavěda. Někdo Vás naláká ke koupi knihy s těmito bludy a potom ještě další knihy atd. bude tam psát svoje vymyšlené torie. Hlavně, když budete pořád kupovat a platit. Vymyje Vám mozek a přijdete na buben.

Xui Ki (Pá, 13. 1. 2017 - 12:01)

Universální kosmické vědění nebo vědomí?!
Patrně další dílo patfyziků,na to bych si dal obzvláště pozor na guru Bártu a odháčkování atd.

Honza (Pá, 13. 1. 2017 - 11:01)

Bůh existuje, ale není to osoba, jak tvrdí křesťanské církve, nýbrž univerzální kosmické vědomí. Počátek vesmíru a "tvůrce" všech přírodních zákonů. Ono je to všechno složitější, než se zdá. Bylo by to na dlouhý článek. Pokud budeme brát vesmír a naší realitu jako informačně - energetické pole, pak takový model boha do toho krásně zapadá. Vše jsou informace a energie, vzájemně propojené. I vědomí je forma energie. Hmota je taky samozřejěm jen forma energie, nic víc. A nemůže existovat hmota bez vědomí. Pokud hmotu nevnímá žádné vědomí, existuje o ní pouze informace v časoprostoru. Člověk má určitou schopnost propojení s univerzálním kosmickým vědomím, tj. s "bohem". někdo větší, někdo menší. Hodně velkou schopnost tohoto spojení mělo pár lidí a mezi nimi i Ježíš Kristus. proto i dělal "zázraky", o kterých se píše v Novém zákoně. A k lidem mluvil v podobenstvích, protože kdyby jim řekl, jak realita a vesmír fungují, nikdo by ho nepochopil.
A katolíci? Ti mají bordel ve své vlastní víře. Kamarád je katolík a občas s ním diskutuju. Ptal jsem se ho např.: Je Bůh vševědoucí a dokonalý? Prý ano. A rozhoduje na základě našich činů? Prý ano. A ví, jak se rozhodne zítra? Neví. Pak moje odpověď: Tudíž není vševědoucí ani dokonalý. A takových věcí je víc. končím, musím pracovat.

Napiš (Pá, 13. 1. 2017 - 11:01)

Velvyslanče, díky za...mu email,on ti opravdu napíše spoustu užitečných věcí a také ti dá odkaz,co si máš přečíst,to tě zase posune trošku dál.

Reklama

Přidat komentář