Reklama

Úmrtí pejska

Lina (So, 23. 4. 2011 - 21:04)

VZPOMÍNKA NA PŔÍTELE MIRKA A JEHO MILOVANOU ALKU

Dnes je 23.dubna a já si vzpoměla, že tomu je,alespoň myslím, přesně rok, co Mirkovi zemřela jeho Alka. Opravdu bych chtěla vědět pravdu, co se stalo,jak to tehdy bylo. Stále je mi líto, že nevíme...
Lina

Andrea (Út, 12. 4. 2011 - 15:04)

Lino,ano,díky.Já ty jejich bláboly neřeším,at si tvrdí co chtějí,jen máš pravdu,ta rychlost,prostě se tím ukájejí,tak jim to dopřejme.At si klidně řeší jaká byla nebo nebyla naše diskuze nebo naše příspěvky pro mne to jsou a budou blázni ,nic víc,škoda jen že nám to tady tak zprznili,ale nechci to řešit,měj se pěkně.Napsala jsem co jsem chtěla a můžete si tu psát své trapnosti klidně dál když vás to baví.

Lina (Út, 12. 4. 2011 - 08:04)

To jsme čekaly, viď, Andrejko?. Jen ten "fofr" jakým to přišlo je neuvěřitelný. Tak zase papapa na delší dobu. Myslím na tebe a ostatní opravdové milující pejskaře... Tvá Lina.

Lina (Út, 12. 4. 2011 - 08:04)

Jen díky těm,kteří si ted...Ze srdce tě zdravím, milá Andrejko! Obě dobře víme, proč se dikuse zastavila, obě dobře víme, proč v ní nepokračujeme ani my...
A v neposlední řadě obě víme, že na sebe myslíme a že láska k našim pejskům zůstává stále tatáž. Kromě tebe posílám lásku i těm, kteří nám byli na těchto stránkách blízcí a jejich pejskům ať je země lehká!
Lina

Andrea (Út, 12. 4. 2011 - 07:04)

Jen díky těm,kteří si ted myslí že se jim to podařilo,ale máte smůlu,naše srdce a myšlení jsou stejná,jen o tom nepíšem,o vás si myslíme totéž,takže se toho moc nezměnilo.Na ty,kteří mi pomohli a s nimiž jsem sdílela své těžké chvilky vzpomínám stále,a oni ví o kom píšu.Ted se do mě můžete pustit vy ostatní,nevadí mi to,spíše to čekám,pá.

Ach... (Pá, 8. 4. 2011 - 14:04)

Soucitné stránky "Úmrtí pejska" kde lidé hledali útěchu a soucit zašly na úbytě díky špatným,zlým lidem.Škoda, chybí nám.

hele (Čt, 10. 3. 2011 - 15:03)

jsem měl tři psy. Smrt se...Tví psi měli páníčka, kterého ji tedy vůbec nezávidím!

Během téměř čty (Čt, 10. 3. 2011 - 13:03)

Nemáš co na práci? Jdi...jsem měl tři psy. Smrt se jim, ač je to ku podivu, nevyhnula. Co byste asi tak čekaly?

hele (Čt, 10. 3. 2011 - 12:03)

ale závist. Mít váš...Nemáš co na práci? Jdi něco dělat a nepiš
pořád takový kraviny, umělče! Co tu otravuješ, umřel ti snad pes?

To nebyla nenáv (Čt, 10. 3. 2011 - 11:03)

máš pravdu,že není...ale závist. Mít váš humor, i Monty Pythonův létající cirkus by se mohl jít zahrabat :-) Eric Idle by závistí zezelenal...

Lino (Čt, 10. 3. 2011 - 11:03)

Den co den čekám, zda se...máš pravdu,že není povoleno,pohřbívat lidi mimo hřbitov,ale když jsou ostatky zpopelněné,tak je možno udělat rozptyl,kde se člověku líbí.Moje máma tak rozprášila tátův popel na Dunaji-byl lodníkem přes 40let a přál si,aby jeho popel, byl rozprášen tam.
Když zapálíme za Mirka svíčku,nic se nestane- i když ta zpráva,byla lež- člověk i tak občas potřebuje světýlko nadějě a sám si svíčku zapálí,když je mu třeba smutno. Pojď zapálíme svíčku spolu, ať Mirek ví ,že na něho myslíme,že toužíme,aby žil a pokud je pravda,že již není mezi námi- tak bude vědět,že na něho stále myslíme....i tak.
Chtěla jsem sem začít psát,ale odradil mě ten zlý závan nenávisti. Hezký den Anička.

pejskařka (Čt, 10. 3. 2011 - 10:03)

Ahoj, Lino, po týdnu jsem...Souhlasím s Jitkou, proč by se do toho pletla i nějaká ekonomka, dokonce dává i svůj mail. Copak ekonomové a členové MO sledují tuhle diskusi? Je to šlendrián, který nemá ohledu na vážnost tohoto tématu.

pod (Čt, 10. 3. 2011 - 10:03)

to se podepisuji. Že Zdenko......

Jitka (Čt, 10. 3. 2011 - 08:03)

Ahoj, Lino, po týdnu jsem sem nahlédla a ejhle, zase je tu dost ošklivých věcí. I já si myslím, jak jsem očima přejela příspěvky poslední doby, že na té zprávě o Mirkově odchodu není něco v pořádku. Proč na tyto stránky píše nějaký člověk z MO a i to, a to máš pravdu, není dovoleno člověka pohřbít byť na volastním pozemku.
Pusť to z hlavy, je to neobjasnitelné.
Zase nás nějaký parchant na vrub Mirka zřejmě tahá za nohu a neštítí se ani psát o smrti.

Lina (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

Den co den čekám, zda se neobjeví nějaká zpráva o Mirkovi. Podle jednoho příspěvku by dnes mělo být rozloučení. Ani svíčku nemohu za Mirka zapálit, kdyby jeho odchod byl pravdou. Pročítala jsem znovu tu zlou zprávu a napadlo mne, že stejně není možné, aby byla pravdivá, když oznamuje, že Mirek bude pochován vedle své Alky. To není přeci dovoleno,
pohřbít někoho na lesním pozemku. A Mirek se neozývá... Je to zlé a absurdní, že není možné se ve věci života či smrti se dopátrat pravdy.To se nemělo stát!

Lina (Pá, 4. 3. 2011 - 16:03)

V antické mytologii byla...Jistěže, máš pravdu, ale snad také víš, že
přenesený význam slova "chiméra" je blud či klamná představa!

Lina (Čt, 3. 3. 2011 - 22:03)

Jestli Lino nemyslel,jak já...Andrejko milá, já už nerozumím vůbec ničemu!!! Já si jen moc přeji, aby jestli Mirek je živ a nahlédne sem, jak někdy dělával, dal vědět alespoň nám ,které jsme s ním opravdu
a hluboce cítily...
Už se začínám klonit k tomu, že to všechno je chiméra!

Lina (Čt, 3. 3. 2011 - 22:03)

Už jsem nechtěla psát, je...Jani64, ještě vypláčeš hodně slz, dej jim průchod, je to jediná možnost, jak odplavit ten nesdělitelný smutek. Když si na ty dny mého smutku vzpomenu, nemohu pochopit dodnes, jak jsem to tehdy mohla vydržet. Píšu to proto, abys věděla, že nejsi sama, tou strašnou bolestí prošlo mnoho z nás.

Andrea (Čt, 3. 3. 2011 - 21:03)

Jestli Lino nemyslel,jak já jsem psala aby to někdo objasnil.Ale já nevím,nebo ted ty vykřičníky,co jsou to za lidi,proč by někomu neseděl,vždyt psal jen k tématu,psal spíš málo a k věci.Jestli si to tu prostě jen někdo nevymyslel a ted s námi diskutuje.
I když zase si myslím že Mirek občas nakoukl,tak by se ozval,nevím.

Lina (Čt, 3. 3. 2011 - 20:03)

Byl jsem požádán abych...Pane Jestřábek, buďťe tak laskav, mohl byste nám sdělit, kdo vás požádal o to,
abyste sem, na tyto stránky napsal o odchodu Mirka? Děkuji za odpověď, odpovíte-li vůbec.

Reklama

Přidat komentář