Reklama

Léčitelé

Jiří (So, 22. 9. 2012 - 23:09)

Samoléčiteli, já nemám hrůzu z aplikace olej. kůr, ale z něčeho mnohem horšího, na co zemřel předčasně můj otec, a co několika frťany s oliv. olejem rozhodně nevyléčíš.. Jinak nevím, jak pozorně jsi četl toho Malachova, poněvadž on doporučuje při úvodní očistě 150-200 ml oleje při váze osoby 60-65 kg.. Já však vážím 75 kg, takže dávka musí být úměrně větší. Ščadilov na základě výpočtu doporučuje 300 ml oleje při váze 75 kg a 150-200 ml ovoc. šťávy..

Jinak by mě docela zajímalo, jak při svých samoléčitelských zkušenostech postupuješ, když tě např. rozbolí zub.. Také to léčíš olejovými štamprdlemi s citronem ? :-D

No a jaký smysl (So, 22. 9. 2012 - 21:09)

Jirko, pokud máš takovou...by to mělo? Kdyby si dal dvě deci vody, mělo by to stejný terapeutický účinek. Někdy jsou i babské recepty stejně na piču, jako cokoli jiného z téhle alternativní srandy.

Samoléčitel (So, 22. 9. 2012 - 20:09)

Na ultrazvuk. a další...Jirko, pokud máš takovou hrůzu z vypití 125 ml olivového oleje protřepaného se 180 ml grepové nebo citronové šťávy bez doporučení nějakého MUDr tak jsi fakt v patové situaci. Držím ti palce ať ti tvá víra v medicinu vydřží.

Jiří (So, 22. 9. 2012 - 17:09)

Na ultrazvuk. a další podobná vyšetření bohužel potřebujete doporučení/poukaz od lékaře (nejlépe specialisty).. Já však žádného lékaře(-internistu), který by byl ochoten mně ta doporučení dát bez toho, aby mě současně tlačil do operace, bohužel zatím nemohu najít, takže jsem tak trochu v pat. situaci..

Potřeboval bych provést ultrazvuk. vyšetření, MR a krev. obraz...

Jirko (So, 22. 9. 2012 - 10:09)

Takže abych to trochu...Tak se znova objednej na kontrolní vyšetření, stejně bys asi na kontroly chodit měl a budeš hned vědět, jestli se něco zlepšilo, nebo ne. A pak uvidíš.

Helena (So, 22. 9. 2012 - 07:09)

Nakoukla jsem náhodou na tuto diskuzi. Měla jsem veliký problém s ledvinou ucpanou kamenem. Za tím účelem jsem si pořídila čaje z Chanca Piedra-rozbíječ kamenů.
Po několika měsících jsem musela na CT.Tam mi zcela náhodou udělali celé břicho, i žlučník. Mám ho čistý,ale předtím kaménky byly. Pokud máte potíže, ten čaj působí velice dobře. Je dostupný na netu.

Dalibor (So, 22. 9. 2012 - 07:09)

Jirko, o knize Ščadilova...Máš absolutzně pravdu,doktoři jsou jen banda darmožroutů co neumí nic,určitě je lepší se zeptat,nebo jít pro radu nějakého dědečka,který o životě a zdrví něco opravdu ví,než jít za lékařem,který o tom ví v podstatě hovno,které má vyčtené s knížek.

Samoléčitel (Pá, 21. 9. 2012 - 22:09)

Samoléčitel :
Promiň,...Jirko, o knize Ščadilova jsem nikdy neslyšel, na rozdíl od knih Malachova. Přišlo mi dost divné, že by malachov lidi nesmyslně honil před očistou jater a žlučníku na všechny ty vyšetření co jsi tu uváděl. V knize Totální detoxikace uvádí jedinou větu tak trochu ve smyslu co jsi psal. Píše že příznaky, které tam popsal si můžou lidi zhodnotit sami.

"Když se uvedené symptomy objeví, pusťte se do jejich odstraňování. Nečekejte až se dostanete do krajní situace. Pokud máte pochybnosti zda jste své zdraví ocenili správně, zajdete k lékaři, aby určil diagnózu a vy jste měli jistotu, co máte dělat." O vyhodnocování efektu doktorem ani slovo. Protože si to velice snadno vyhodnotíš sám na záchodě:-))).

Zkus si přečíst co píše doopravdy Malachov. To co píšeš "Problém je, že je nutno mít k dispozici lékaře, který provede výchozí ultrazvuk. vyšetření a posléze další k vyhodnocení efektu provedené kůry.." jsi buď získal od mně neznámého Ščadilova, i když i to bude asi stejné jak s Malachovem, nebo od doktorů.

Jiří (Pá, 21. 9. 2012 - 21:09)

Takže abych to trochu upřesnil :
Cholelitiázu mně pochopitelně diagnostikoval po jedné náhodné středně těžké kolice lékař-specialista na základě ultrazvuk. vyšetření. V této souvislosti musím poznamenat, že v mém případě byly konkrementy jasně detekovatelné, což mi sdělila ihned při vyšetření lékařka, která ho prováděla.. Tyto výsledky jsou ovšem již cca 1/2 roku staré a já jsem mezitím držel velice přísnou dietu a pil byl. čaje etc.., takže bych si i z tohoto důvodu rád ověřil, jak na tom momentálně jsem..

Ještě krátká poznámka - na ultrazvuku jsou detekovatelné i kameny cholesterolové, nejen vápenaté....

Samoléčitel (Pá, 21. 9. 2012 - 19:09)

Samoléčitel :
Promiň,...Segment IT ve zdravotnictví je možná lepší než segment žlučníků. Nemyslím si že když chci vypít něco přes deci olivového oleje s grepovou štávou že na to potřebuju CT. Asi do sebe cpeš horší věci a na CT kvůli tomu nechodíš. Já bych se toho vyšetření navíc bál (http://www.naturalnews.com/index.html). Nemám čs koukat na ty ruský knihy, ale myslím, že Malachov měl v knihách spoustu příkladů, kde se lidi léčili pouze na základě jeho knih. Já většinou koukám na alternativu v USA, například http://curezone.com/gallstones/digest1.asp. I tam se nárory lišejí, ale většinou z očisty nikdo nedělá drama a zvládá to bez doktorů. Já sám jsem to dělal asi 10x a bez prob,émů, takže chodit před tím na ultrazvuk mi přijde jako zabíjení času.

? (Pá, 21. 9. 2012 - 19:09)

Samoléčitel :
Promiň,...Tak to moc nechápu zase já, tak jak víš, že máš žluč. kameny, když tě doktor nevyšetřil?

Jiří (Pá, 21. 9. 2012 - 15:09)

Samoléčitel :
Promiň, ale domnívám se, že to naopak chápu velmi dobře.. 15 let jsem pracoval ve zdravotnictví, byť v segmentu IT, a vím tedy, co je smysluplné a co již ne.. Ostatně nutnost provedení alespoň výchozího ultrazvuk. (příp i rentgenol.) vyšetření jater a žlučníku zmiňuje ve své knize (Očista jater a žlučníku), kterou osobně pokládám za nejlepší, i E. Ščadilov a je zmíněna i zde http://zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php .. Dále je po mém soudu velmi vhodné provést vyšetření CT a MR k vyloučení organ. změn (rakovina apod..). A toto na dně záchodu jaksi neuvidíš resp. nezjistíš..

Domnívám se, že není příliš moudré šmahem zavrhovat klas. medicínu jako celek a vylévat tak s vaničkou i dítě.. Svůj názor však samozřejmě nikomu nevnucuji...

Samoléčitel (Pá, 21. 9. 2012 - 13:09)

Jiří, možná to nechápeš, ale lékaře nepotřebuješ. Výsledky poznáš na svém zdraví a to je daleko důležitější než že ti řekne dr, že se to povedlo. Navíc dr vidí na ultrazvuku jen zvápenatělé kameny, ale je tam predevším spousta dalšího sajrajtu, která blokuje žlucovody a tím trávení a tím zapřičiňuje kde co. A ten další sajrajt dr stejně nepozná, tedy především cholesterol. Ale ty to uvidíš druhý den vyplavený v záchodové míse a pak už nebudeš potřebovat radit jestli se toho máš zbavit. Nevím jak jsi pochopil Malachova, možná tam někde píše o spolupráci s lékaři, ale většinou by z tebe stejně jen dělali blbce. A vnucovali by ti své "vědecké" řešení za které mají body, jednoduše ti žlučník uříznout:-))).

Jiří (Pá, 21. 9. 2012 - 13:09)

Dobrý den, děkuji všem za reakce. O těch olej. kůrách již vím z literatury (Malachov;Ščadilov..).. Problém je, že je nutno mít k dispozici lékaře, který provede výchozí ultrazvuk. vyšetření a posléze další k vyhodnocení efektu provedené kůry.. Rovněž je ze stejného důvodu nutno průběžně provádět jater. testy.. Já bohužel prozatím marně nějakého takového lékaře (nejlépe internistu) sháním.. Tak pokud by se zde nějaký takový našel, nechť mi dá prosím vědět na níže uvedený mail.. Děkuji...

Můj mail : [email protected]

Přeji všem příjemný nadcházející víkend
Jiří

kameny (Pá, 21. 9. 2012 - 13:09)

Kameny jsem si také odstranil poměrně známým receptem. Budete potřebovat jen citronovou šťávu, glauberovu sůl, olivový olej...přesný postup a co jak namíchat najdete určitě i na internetu. Mě to zachránilo od operace.

vypadá (Pá, 21. 9. 2012 - 11:09)

Jirko, co se týká zdraví,...to zajívamě, asi zkusím.
Hezký je dodatek o lékařích :-)))

Samoléčitel (Pá, 21. 9. 2012 - 11:09)

Jirko, co se týká zdraví, v mnoha případech tě nikdo nevyléčí, ale není problém vyléčit se sám. Například tam, kde jediné řešení je omezit přežírání nebo udělat jednoduché očisty. V případě žluč. kamenů. se podívej na http://www.auria.sk/blog/odstranenie-zlcovych-kamenov-prirodzenym-sposobom a jestli sem dáš mail, můžu ti poslat víc. Zadarmo. Sám jsem to absolvoval.

Dalibor (Pá, 21. 9. 2012 - 09:09)

Ahoj Jirko,najdi si na netu Emila václava Havelku,bráchovi řekl,že to jde rozpustit během pár dní,léky už má nakoupené a bude to zkoušet,tak uvidíme,když tak časem písnu,jak to dopadlo.

Jiří (Pá, 21. 9. 2012 - 00:09)

Dobrý den, sháním kontakt na nějakého seriózního léčitele (anebo lékaře praktikujícího alter. medicínu), který má dostatečné zkušenosti a výsledky s léčbou žluč. kamenů.. Jsem z JM kraje, ale dojet mohu kamkoliv..

Předem děkuji za případné tipy...

jirinkakov (St, 19. 9. 2012 - 14:09)

A jak může léčit po...ne ty hňupe, ale veme si informace o tobě, : jako je věk, a čím trpíš -jakou nemocí, a pokud máš nějaké příznaky, a pak ti namíchá speciální bylinky..

tak to paní myslela...:)

Reklama

Přidat komentář