Reklama

Evoluce nebo kreace ?

rose (Pá, 30. 12. 2016 - 13:12)

vznik necoho podle vykoanni prace a prace se nemuze vykonat sama. Toz 2, zakon termodynamiky, jinak ty tvrdis, zes sestrojil tepelne perpetummobile... haha

rose (Pá, 30. 12. 2016 - 13:12)

entroopie je 2. zakon termodynamiky, ja z toho na vejsce delal zkouskui a vim ze samo o sobe se neudela poradek. nahodne stvoreni je v odporu se radem ve vesmiru, velky tresk ma podle tohoto zakonu vest k bordelu a ne ke slozitemu mechanism mezi planetami. Cti fyziku troche at nekecas...

Zákon entropie

teddy-bear-524251_1280Podstatou zákona vzniku a zániku (entropie) je samovolná ,,destrukce“. Souvisí se stárnutím živých bytostí, věcí nebo různých systémů (včetně politických). Jde o míru neuspořádanosti daného systému. Rozumíme tím zdánlivý nepořádek či dokonce chaos. Jde o sílu vždy směřující k rozkladu a úpadku. Jakýkoliv systém podléhá rostoucí entropii – míře neurčitosti ,,náhodného“ procesu. Nic nezůstává stejné, vše se pomalu ale jistě rozkládá a rozpadá, ať už jde o jakýkoliv systém. Entropie je jeden z nejdůležitějších přírodních zákonů, který stejně funguje ve vesmíru i v lidském světě. Každá hmota nebo jakýkoliv systém se jednou rozpadne, otázka je pouze, za jak dlouho.

Bykoš (Pá, 30. 12. 2016 - 09:12)

Tak to jsme dva. A kdo...To mám popletený jo?a v čem prosim tebe?Vždyť do darwinisté takto tvrdí o historii na kterou nemají vůbec žádné podklady jak daleká musela být,jen nesmysly o věku vesmíru,ale kdy vznikl život nemůžou naprosto vědět,natož dohady o tom jak.Nejsou naprosto žádné známky,nebo fosílie,ty úvahy jsou naprosto nepodložené spekulace.
Co víme,že člověk je velmi mladý,proto musel v krátkém čase vzniknout a tam musel být Bůh u toho,to je pro mně jisté jako že lhát se nemá.

Shogun (Pá, 30. 12. 2016 - 00:12)

Opravdu nesmyslně...Tak to jsme dva. A kdo říká, že to bylo takhle pitomý, jak to popisuješ? A vůbec, proč sem cpeš téma vzniku vesmíru, když tohle je diskuse o evoluci biologických druhů? Všechno ti to splývá dohromady, co.

Mně přijde především hloupý trvat jako malý umanutý dítě na tom, že všechno vzniklo samo od sebe najednou, a zůstává to pořád stejný, když máme jasný evidence, že svět se vyvíjí.
(A že to stvořil mávnutím proutku jakýsi bůh, to opravdu není vysvětlení.)

Bykoš (Pá, 30. 12. 2016 - 00:12)

Opravdu nesmyslně nepravděpodobné se mi zdá,že by vynikl nejdřív náhodou vesmír,pak náhodou naše příhodná planeta a v ní přesně ta polévka v které to jako mělo zase náhodou vzniknout a tam se náhodou sestavili samy od sebe z látek jakoby organismy z tolika atmů jako švývarské hodinky a začli běžet s natahováním nekonečným z prostředí a ještě se schopností se množit a dělit.

Shogun (Pá, 30. 12. 2016 - 00:12)

že ty termodynamice...Toho si moc nevšímej, on rose nerozumí vůbec ničemu z toho, o čem tady pořád mele. Háže sem např. články, který považuje za kreacionistický, a přitom jsou naopak racionálním výsměchem kreacionismu. Už tu ze sebe několikrát udělal totálního debila, ale je splachovací. Taková bezduchá kopírka, která jen opakuje, co do něj druzí hučí v sále království nebo co vyčte ve Strážný Věži. A když proti tomu někdo něco racionálně namítne, tak jeho jedinou reakcí je buď ňákej přiblblej citát, nebo kecy jako "víc čti", "chybí ti vzdělání" apod.
Už by ho měl admin nadobro vypnout.

Rose, hlupáku, 2.termodynamický zákon zdánlivě porušuješ i ty, a to tím, že se udržuješ naživu. Život je zdánlivě krajně nepravděpodobný proces daleký termodynamické rovnováze. Jak se v něm tvor dokáže udržovat? Nepadnout na hubu, regenerovat, vyživovat se, přetvářet "neuspořádané" okolí ve vlastní hmotu a energii? Je to stejná otázka jako s evolucí. Takže podle kreacionistů tudíž není možný ani život, protože ten "porušuje" stejný zákon jako evoluce. Blbý, co?

Odpověď fyziků je, že živý tvor je otevřený systém. Stejně tak celá biosféra, na níž evoluce probíhá. Na otevřený systémy, kde hmota a energie proudí nekontrolovaně tam a zpátky, tento zákon pochopitelně aplikovat nemůžeme. To už je dávno vyřešeno a dneska jasný každýmu, kdo k fyzice jen zdálky přičuchl.
Ale ty mi asi moc nerozumíš, co?
V tom článku, na kterej jsi mi odkázal, patrně najdeš nějakou podobnou odpověď, ale pochybuju, že to tvůj fanatický mozek bude schopen schroustat.

To tím chceš ří (Čt, 29. 12. 2016 - 23:12)

Shogune, kreace spise...že ty termodynamice rozumíš?

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 23:12)

Zde je vidět britská...Jistě,velká politika je svinstvo,a nějaký relikt minulosti,jako královna,to je pakárna si na to hrát a pohádka pro lidi,co maj za děti.Úcta ke královně vyžadována na cizí státníky při návštěvách GB je trapná.Jako se rozpadla monarchie a skončili habsburkové jako despotičtí vládci,měla by skončit i natvrdlá královna ,která navíc značně přesluhuje a jsou chudáci nablblí už od jejího hajlujícího otce a jejího syna prince Charlese,který je logickým paroháčem a i ten princ Harry je dost natvrdlý jak se fotil v nazi uniformě J.a.r.,to je nějaká uchylka celé jejich vypečené britské rodiny.

rose (Čt, 29. 12. 2016 - 17:12)

Shogune, kreace spise podporuje druhy termodynamcky zakon, opak je pravdou. Sila, ktera pusobi stvoreni, veci usporada. Pokud ponechas veci bez vedeni, vedou k chaosu. Tento zakon vylucuje nahodu a evoluci. Znas vubec ten zakon? Zda se mi, ze nevis o cem pises

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 16:12)

Zde je vidět britská evoluce v čem jakém učení měla přímý evoluční vývoj.
Britská královna za mlada hailuje,jak ji to učí její otec v r. 1933!

https://twitter.com/TheSun/status/622152410887274496/photo/1

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 16:12)

Dnes to dokonce došlo tak daleko,že i buz...tam dostane šlechtický titul za to že napíše rehabilitující popový hit na podvádějící princeznu možnou nástupnici jeho výsosti babochlapa královny alžběty z předků s královské nacistické rodinky.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 15:12)

Darwinismus je ona britská dichotomie královny,která je jen loutkou a pirátů,které zprvu podporovala a poté defacto převzali peníze nad slavnou Británií moc.
Stalo se tak uvedením piráta Draca do šlechtického stavu,odtud pochází britská šlechta a bohatství,pirátské výpravy pod vlajkou koruny.Darwinismus je jen další nástroj britského expanzionalismu.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 15:12)

expanzionalismus vede...Darwinismus se ujal protože je to takový nástroj britského expanzionalismu.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 15:12)

Kulty a obyvlášť...expanzionalismus vede...

Shogun (Čt, 29. 12. 2016 - 15:12)

Darwinismus přispěl k stavu...Začíná se to tu hemžit tupcema, asi mě odsud vyštípete, kluci. Možná o tom nemáš tušení, ale jsi pod jasným vlivem křesťanský propagandy. Tyhle bláboly šíří křesťanský fanatici, který buď z evoluční teorie sami nic nepochopili, nebo prostě jen zneužívaj hlouposti a důvěřivosti svých (spolu)oveček, aby si je udrželi ve stádě.

Máš mezi svýma známýma nějaký "Darwinisty"? A máš pocit, že jsou to všichni psychopati nebo že být psychopatem je pro ně meta, které chtějí dosáhnout?
Pokud umím vysvětlit chování člověka na základě principů, který má společný se zvířaty nebo dokonce se všema pozemskýma živýma tvorama, neznamená to, že tím nějak popírám nebo znevažuju morálku. Lidi znevažující solidaritu nebo soucítění byli na světě dycky, ať už se projevovali otevřeně, nebo skrytě. Zejména mezi principy oněch křesťanů se dá schovat nesmírná krutost a bezohlednost, jak ostatně ukázaly dějiny celýho středověku.

Ale ty mi asi moc nerozumíš, co?

Shogun (Čt, 29. 12. 2016 - 14:12)

Evoluce je špatná,nedobře...Ty seš taky dobře mimo, ty vykupiteli :) Budeš výborná posila pro roseho. Nejdřív si nastuduj, O ČEM evoluční teorie vůbec vypovídá, ty třesku.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 10:12)

Darwinismus přispěl k stavu planety,protože dosazuje do vedoucích pozic psychopaty.To před tím nebylo,společnost už dosáhla společenské rovnováhy,kterou darwinismus zase převrátil.
nejhorší vývoj od Darwinovy teorie ve společnosti,přitom vědecké objevy by šli normálně kupředu i tak.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 10:12)

Darwinismu se může zastávat jen tydýt.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 10:12)

Kulty a obyvlášť...Moderní náboženství má své modly,chrámy,chrámové nevěstky a dělá se bigotně a pro peníze.

Bykoš (Čt, 29. 12. 2016 - 10:12)

Kulty a obyvlášť multikulty a kultem je i darwiismus,neoliberalismus,multikulturalismus,ekonokracismus,exepcionalismus,a nekonečná masáž klipovostí médií udržuje lidi v tomto kultu.

Reklama

Přidat komentář