Reklama

Minulé životy

J (So, 22. 4. 2006 - 14:04)

Tady je celkem zbytečné se ptát, co jsem udělala blbě v minulém životě. Na to stejně nikdo nemůže odpovědět. Já jsem byla na r. terapii, ale i když sezení trvalo asi 4 a půl hodiny, tak jsem se do minulého života nedostala. Mám tolik "zavalený" současný život, že nejsem schopná jít dál, než k porodu.
Aleno, možná bys tolik neměla myslet na ostatní, ale taky na sebe. Tvoje péče o druhé může někoho obtěžovat, ať je to myšleno jakkoli dobře. Každý potřebuje svobodu a místečko pro sebe. Zkus se na sebe podívat jinýma očima, třeba z pohledu Tvého partnera.

Alena (So, 22. 4. 2006 - 11:04)

Zajimalo by me,co jsem delala v min.zivote spatne.Nyni mam neustale problem v partner.vztazich,prestoze si myslim,ze se nechovam nepoctive,spis neustale myslim na druhe a vsem pomaham.To same je i s mou financni strankou.

Pavel (St, 22. 3. 2006 - 22:03)

Taky si myslím, že smrtí život nekončí. Mám totiž odmala zcela nepochopitelný strach ze dvou věcí. Při pohledu na vyvrácené kořeny stromů mi odmalička nabíhá husí kůže a od místa, kde je vyvrácený strom nebo pařez, si držím odstup několik metrů. Chápete to?
Pocit silného strachu ve mně odmala vzbuzoval taky vodovodní kohout. Ne baterie v koupelně, ale takové ty na stoupačkách v paneláku, co jsou kvůli požáru. Moji rodiče říkali že jsem strašně brečel, když jsem něco takového viděl už jako malé dítě. Vím že ve škole byly na chlapeckých záchodech nějaké stoupačky s kohouty a že jsem se kvůli tomu tam bál chodit na záchod.
Nedokážu pochopit proč, mám zato, že toto souvisí s mojí tragickou smrtí v minulém životě. Lesník, když odřezává vyvrácený strom od balu s kořeny se vystavuje nebezpečí. Bal kořenů se opírá vahou o kmen. Když se to uřízne, může spadnout a toho člověka rozdrtit. Že by to byl můl případ?
V dalším životě jsem mohl být instalatérem nebo hasičem. Možná jsem někde napojoval hadici na hydrant a plameny mi odřízly cestu zpět. Uhořel jsem a poslední co jsem viděl byl ten hydrant. Nebo jsem zemřel na následky opaření při nějaké opravě topného potrubí s ostrou párou?
Skutečně pro můj problém nemám jiné vysvětlení.

J (St, 1. 2. 2006 - 20:02)

Fando, jsi vedle, kineziologie není o minulých životech. I když to někdo taky dělá. Hledej rubriku kineziologie, tam nějaké odkazy jsou.

FANDA (St, 1. 2. 2006 - 12:02)

Dobrý den, mohl bych se zeptat,jestli neznáte nějakého kineziologa v Praze nebo Kolín,Pardubice,Č.Třebové???Prosl bych o zaslání tel. nebo email. kontaktu.Předem děkuji za odpověď

Marek (Pá, 6. 1. 2006 - 13:01)

Včera jsem ve snu dostal vnuknutí, abych tímto způsobem našel svoji partneru z minulého života. Dívku, která se mnou v minulém životě žila na zámku ve středověku. Vím, že tento můj vzkaz brzy přečteš a osloví Tě. Pamatuj, nic není náhoda, ani to, že teď čteš tyto řádky a vpomínáš, jak jsme spolu procházeli zámeckými komnatami. Jakes.M"seznam.cz

anna (Čt, 3. 11. 2005 - 11:11)

Velmi by ma zaujimalo, ci existuju zenske a muzske duse a ci sa znova a znova pocas mnohych reinkarnacii rodia len ako muzske alebo len zenske duse.

Andrea (Út, 1. 2. 2005 - 09:02)

Souhlasim s Milošem.Také jsem byla nevěřící.Nepřipustila jsem nic co se nadá dokázet.Měla jsem těžkou autonehodu a už to bylo.Ono něco je....Minulé životy mě zajímaly tak jsem to zkusila,jelikož jsem měla velké bolesti hlavy.Bylo to zajímavé,prošla jsem si můj porod a opravdu jsem se cítila hrozně v tak malém prostoru.Trvalo to tri hodiny nez jsem to celé prošla.Na druhou stranu pocit k nezaplacení,ta nádhera když jsem se už konečně narodila.Byla mi zima,viděla jsem doktorku,kolik je hodin atd.Tak jsme pokračovali po časové ose až do minulosti.minulost je krásná,ale i krutá.Jste to stále Vy.Všichni jsme někdy vraždili,bojovali,milovlali,opouštěli.Žijeme nyní a teď.Myslím si,že nemá smysl pátrat v minilosti."Minulost k nám patří,ale my nepatříme minulosti.Patříme přítomnosti.A ačkoli připravujeme budoucnost,nepatříme ani jí"Všichni sami sebe známe,víme jací jsme.Když opravdu chceme můžeme s tím něco udělat sami.A když se na to vykašleme,dostaneme to v dalším životě znova a znova až to jednou pochopíme.

Josef Kouba (St, 12. 1. 2005 - 08:01)

2126. Problém lidstva (529). (Přijal Ivo A. Benda.) 17:38-18:07 hodin. 29.12.2004.Místo: Česká Lípa.PROBLÉM LIDSTVA (www.vesmirni-lide.cz)PROBLÉMEM SOUČASNÉHO LIDSTVA NA PLANETĚ ZEMIJE OVLÁDACÍ PROGRAM V PODOBĚ VELMI JEMNÝCH VLN, KTERÝ DRTIVÁ VĚTŠINA LIDÍ ( PŘES 90 % ) PŘIJÍMÁ VOLBAMI Z 95 %. TEN PROGRAM JE Z DÍLNY TEMNÝCH SVĚTŮ, PSEUDOTVŮRCŮ.VÝSLEDKEM JE PSEUDOŽIVOT, ZATÍMCO PRAVÝ ŽIVOT JE ODLOŽEN NA NEURČITO.TAKÉ VNITŘNÍ STAV LIDÍ - DUCH, DUŠE V POUZDRECH, FYZICKÉ TĚLO SE ZATÍŽENÝMI GENY A ZNAČNĚ PONÍŽENÝMI SCHOPNOSTMI, TOMU ODPOVÍDÁ - JE NEGATIVNÍ.ČIPOVÝMI TECHNOLOGIEMI NA ZEMI SE NEDOCILUJE VYŠŠÍ ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ LIDÍ, ALE VYŠŠÍ STUPEŇ OVLÁDÁNÍ, S CÍLEM 99,99 % !!!ŘEŠENÍM JE ZMĚNA PSEUDOŽIVOTA NA PRAVÝ ŽIVOT,ČEHOŽ DOCÍLÍTE VOLBAMI POZITIVNÍHO LÁSKYPLNÉHO ŽIVOTA ZE SVÉHO OTEVŘENÉHO DUCHOVNÍHO SRDCE.MÁTE NA TO POMOCNÍKY

Josef Kouba (Čt, 16. 12. 2004 - 10:12)

Související téma.Velkou část o minulých životech najdete na :www.vesmirni-lide.czNíže uvádím jedno sdělení pro lidi naší milované Zemičky.LIDSKÝ SVĚTSdělení 1985 27.8.2004

Miloš (Po, 1. 11. 2004 - 09:11)

Milí. NIC na světě není ani špatné ani dobré, záleží pouze na tom jak se na věc díváme. Zní to jednoduše, ale k pochopení je strašně dlouhá a složitá cesta. Pokud chcete pochopit, tak Vám přeji na "cestě" hodně ůspěchů. Cesta pochopení začíná u nás samotných, je třeba pochopit své Já a své NadJá. Když se dostanete ve svém úsilí aspoň o malý krůček začnete chápat svět úplně jinak a je to jako droga. Znám to z vlastních prožitků.

Katka (Ne, 31. 10. 2004 - 10:10)

Ahoj Petro,také ti doporučuji regresní terapii.Já jsem trpěla panickou úzkostí dvacet let,nepomohlo mi nic a byla mi doporučena p.dokt.Říhová,která regresní terapii ovládá.Jela jsem za ní 300km a věř,že to stálo za to.Můj problém byl z minulého života.

Petra (Po, 4. 10. 2004 - 21:10)

koukám, že jsem nějak zkopala tvojí přezdívku, moc se omlouvám, opravuji se: text uvedený výše je pro Myšče. tak je to správně!

Petra (Po, 4. 10. 2004 - 21:10)

Pro miščeVždycky jsem si chtěla popovídat s někým, kdo mě v tomhle ohledu chápe, nejhorší je, že mě přitahují staré válečné lodě, které kdysi bojovali na moři, jsou tak krásné, ale nedovedu říct proč. Chození po hladině, to je zajímavé, opravdu, to mě nikdy nenapadlo. Víš, že ta moje fóbie vznikla v době, kdy jsem cvičila jógu, myslíš, že to má nějakou souvislost? Zkoušela si svůj strach už nějak "léčit"? Nepřipouštět si to je bezva věc, jenže já už to nedokážu potlačit.

Petra (Po, 4. 10. 2004 - 21:10)

Mockrát děkuji za vyjádření, regrese? Až tak? Hodně jsem o tom četla a slyšela, nejsem psychicky stabilní člověk, nevím zda-li bych to unesla? A také bych se nesvěřila jen tak do něčích rukou, ale moje fóbie se čím dál horší. Poprvé jsem to pocítila, když jsme byli s rodinou u moře a potápěla jsem se, děsil mě pohled do modrého nekonečna, pak už jsem nemohla vidět ani hladinu, no a teď, když jen vidím v televizi, jak se někdo topí (ošklivé slovo), můžu se zbláznit. Dřív jsem měla jen strach, který přešel později v problémy s dýcháním. Chtěla bych se tě zeptat Marceli, jak najít správnou a bezpečnou pomoc? Mý známí říkají, že se s tím musím vyrovnat sama, že mi nikdo nepomůže.

Myšče (Po, 4. 10. 2004 - 10:10)

Petro, mám to taky. Navíc mi není dobře z velkých vodních ploch a přitom by se mi velmi líbilo chodit po hladině a nevím proč. Něco mě na tom fascinuje. Ale moře a rybník... brrr, nesmím si to připouštět nebo bych se vůbec nevykoupala. Jednou se mi stalo, že jsem na dovolené stála u rybníka na pontonu, co k němu připlouvají lodičky a koukala se do vody, stála jsem tak 20 cm nad hladinou a viděla i pod sebe. Udělalo se mi tak špatně, že jsem musela okamžitě pryč nebo bych tam fakt spadla.

Marcel (Po, 4. 10. 2004 - 09:10)

No Petro s největší pravděpodobností to má kořeny v minulém životě. Možná by bylo dobré se vrátit do minulého života. Je možné, že si se v minulém životě utopila, nebo tě zasáhnul blesk. Já bych zkusil regresi do minuleho života. Slyšel jsem, už o pár lidech, kterým to pomohlo. Ale bylo by dobré kdyby ti asistoval opravdu nějaký odborník a ne nějakej šarlatán, protože to může být i nebezpečné.

Petra (Pá, 1. 10. 2004 - 21:10)

Ahoj, bojím se vody a bouřek, propadám panické hrůze, mám to už od mala. Abych to upřesnila, bojím se hodně vody, jako třeba moře, velký rybník a tak. Chtěla jsem see zeptat, jestli to může mít nějaké kořeny z minulých životů? A jak se s tím respektive vypořádat? mockrát děkuji za případnou odpověď.

stáňa (Po, 27. 9. 2004 - 11:09)

ahoj Petro, mojí sestře také zemřel chlapeček a krátce potom otěhotněla. To, že druhé dítě kreslí kříže, je naprosto normální, protože ono už od početí pociťuje stejné pocity, jako matka, v těle probíhají chem&;239;cké reakce jako u matky, lítost. Dítě už od početí slyší vše, co se odehrává a i po narození vnímá např. to, že matka jde na hřbitov. Chlapeček mé sestry jezdil s každým autíčkem na hřbitov. Určitě to není žádné znamení, minulé životy jistě existují, ale není radno se do nich hrabat, je to pro nás něco neznámého a pokud chceme zůstat pevně nohama na zemi, nechme je být. Žijeme teď a tady a pokud se chováme tak, jak to nejlépe umíme, stejně ten minulý život neovlivníme. Pracuji jako kineziolog a už jsem měla hodně klientů, kteří kvůli minulým životům skončili na psychiatrii. Kdo to ještě zvládne, ať jde od toho pryč. ahoj

Jarka (So, 25. 9. 2004 - 20:09)

Tato tema ma zaujima, precitala som si prispevky od zaciatku.. Mam podobny strach o priatela ako monika, z nicoho nic mavam pocity velkej uzkosti, strachu a samoty pricom urcite nie som sama ani som nikdy nebola, mam okolo seba rodinu, priatela, kamaratov... Velmi sa bojim tmy, aj ked mam uz 19 rokov, mavam zle sny (casto ma v nich niekto zastreli a ja citim ako krvacam, alebo ma len prenasleduje a chce ma zabit). Nedavno som mala dost neprijemny sen, neviem ho vysvetlit ale velmi som sa v nom bala, prebudila som sa na to ze sa dusim... Ma to na mna dost zly dopad, stale tie sny nosim v sebe a ako som spominala casto trpim ukzostami, mam mnoho problemov a casto si kladiem otazku ci som niekomu v minulom zivote neublizila....pocitujem potrebu vediet aky bol moj minuly zivot.... mozno by mi to pomohlo zodpovedat otazky v tomto zivote.... Zabudla som spomenut ze mam az panicky strach z duchov, hoci som ziadneho nevidela ale akoby citila ich blizkost. Mohlo by sa stat ze duch cloveka z minuleho zivota, ktoremu sme velmi ublizili sa nam chce nejakym sposobom pomstit alebo nieco podobne v tomto zivote?

Reklama

Přidat komentář