Reklama

Reiki/Shiatsu a jiné energ.masáže

velký znalec tě (Ne, 5. 2. 2012 - 10:02)

Je možné nějakým...To je pohádka o instantních mistrech,šíří ji ti,kteří potřebují další ovečky,tak označeji konkurenci za instatní mistry
ale nejde jen o peníze,také o ješitnost, někteří potřebují sami sebe prohlásit za ty nejlepší.Už jen ta legrace s několika asociacemi atd.kdy např. Hodek sám sebe prohlásil za prezidenta atd.
Psychika lidí je různá, na tyhle věci se vrhnou ti,kteřá mají problém ( trvale či zrovna), vyrovnaný člověk jede na hory,koupí si pěkné knížky,nové kolo,chodí na zajímavou kulturu atd. a pokud třeba, tak použije profesionála (což reiki mistr není, pokud není zároven psychiatr či psycholog)
zřejmě je žena lehce manipulovatelná, doporučte ji péči psychiatra, proto považuju tyhle věci za velmi nebezpečné, jedinec v nějaké špatné sitauci padá do rukou často bláznům, často podvodníkům, často sobě podobným
existence reiki nikdy prokázaná nebyla a těch měření bylo docela dost
a ted se můžete ozvat mistři...

H (Ne, 5. 2. 2012 - 09:02)

Je možné nějakým...Bránit se asi nelze. Už protože Reiky ani nic podobného se všeobecně neuznává. Prý není prokázané atd..Takže bran se proti něčemu, co prý neexistuje?
Možná je jen manipulovaná psychicky a to jde odstranit! Jeden mistr to vyvolá a druhý-ne reiky zruší manipulace.Musel bys hledat, skoro nic to nestojí! Já si to dala udělat před lety.Podívám se a pokud máš zájem, dám ti kontakt. Stačí poslat mail, datum narození a fotku obličeje.Jenže ten dotyčný se nějak ztratil. Možná vím, kde ho najít.Nebo zkus vyhledat, odstranění manipulací. Jen se nenech chytit na vějičku, i tam je spousty podvodníků! Poznáš to podle ceny. Jestli chce tisícovku a víc, běž od toho.Stejně tohle umí jen pár lidí, ostatní se přiživují.Takový člověk může brát nějaký peníz ,aby se přiměřeně uživil.Jakmile by bral hodně,o tohle "umění" přijde.

tony (Ne, 5. 2. 2012 - 08:02)

Je možné nějakým způsobem bojovat proti tzv.instantním mistrům? Jeden takový nám zničil 15-ti leté manželství + žena po jeho zasvěcení měla těžké průjmy a zvracela tak, že musela vyhledat ošetření v nemocnici z důvodu totální dehydratace organismu. Ještě 3 měsíce po zasvěcení má neuvěřitelné stavy totální únavy, nehledě na to, že po zasvěcení ke mně okamžitě začala pociťovat nepřekonatelný odpor.

velký znalec tě (Čt, 2. 2. 2012 - 14:02)

to je docela smutný...

tony (Čt, 2. 2. 2012 - 12:02)

Vy jste se kvůli tomu...ano, chci. Je to nesnesitelné. Situace se naprosto vymyká kontrole a normálnímu způsobu života

velký znalec tě (St, 1. 2. 2012 - 22:02)

Vy jste se kvůli tomu rozvedl? Nebo chcete rozvést?

tony (St, 1. 2. 2012 - 20:02)

Přemýšlím, zda milenec je...Rozhodně je lepší po mé zkušenosti s tímto být rozvedený a platit alimenty = ušetřené nervy i finanční náklady

velký znalec tě (St, 1. 2. 2012 - 09:02)

Přemýšlím, zda milenec je horší či lepší než zblbnutí ženy do těhle věcí :-)))
Asi pro partnera lepší neb rozumná žena ho tají...

petr (St, 1. 2. 2012 - 04:02)

Pokud známe pravdivou...pro velkého znalce: přesně tak to bylo.

Vanyr (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

Pokud známe pravdivou...Názor naštvaného manžela nemůžete považovat za objektivní pravdu.

velký znalec tě (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

Pokud známe pravdivou část, tak Petrova žena si mohla kupovat, co chtěla, měla na utrácení hodně velkou částku
on jen chtěl, aby neblbla....
což není nic divného...

Vanyr (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

Tak to rozhodně není. Je to...Většinou asi ano, ale ne vždy.

Vanyr (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

tu může každý, je to...a co vás tedy přesně zajímá?

Psát (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

Zrovna když jsem doufal, že...tu může každý, je to veřejná diskuze a pokud vidím, dávno není o zakladateli. Mně nezajímá dávno názor nějakého Petra,ale někdo tu psal všeobecně. A už vůbec mně nezajímá reiky samotné.

:-) (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

...a není to trochu problém...Tak to rozhodně není. Je to vina společnosti, upřednostnování mužů, za stejnou práci malý plat..Někteří muži jak vidíme, si obsluhu vynucují. Dokonce žena, která se obětuje pro nemocné dítě,je pak taranizovaná poznámkami,že ON jí živí. Ale to dítě je společné! On je živitel, on určuje jestli si ona něco koupí..Vždyt ženy na mateřské jsou zneužívány. Místo celodení péče o dítě se očekává,že budou vařit, žehlit a prát..kdovíco ještě-pro muže.Nakonec slyší poznámky,jak on se stará. Já tu četla ty výlevy zpočátku diskuze a to je celkem běžné. Vůbec se nedivím,že dnešní mladé ženy se přestávají vdávat a nechtějí rodit děti.

Vanyr (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

Zrovna když jsem doufal, že už je po boji, tak to musíte zase rozdmíchat, a teď to neříkám znalcovi, ale těm ostatním, protože i on už přestal plýtvat časem na takovou blbost. Myslíte si že něčeho dalšího dosáhnete znovu otevřením téhle frašky? Všechno co již mohlo být řečeno tu je napsáno, a tím že to budete opakovat docílíte jenom nové bezvýznamné hádky. A pro všechny, ono je velice jednoduché dívat se na situaci, z níž znáte jenom půlku pravdy. Netvrdím, že někdo z přítomných lhal, ale vy znáte pouze názor Tomáše a nebo Petra. Názor jeho manželky jsme v podstatě neslyšeli, byl pouze přeformulován Petrem, a nebo Tomášem. Strkáte nosy do situace, kterou neznáte ze všech stran. Už nevím, jak to líp napsat, aby to všichni pochopili. Ale jestli se chcete pouze hádat, tak je pochopitelné, že nemůžete přestat s omíláním toho samého. V tom případě, je vše v pořádku, a můžete pokračovat dál.

velký znalec tě (Út, 31. 1. 2012 - 23:01)

...a není to trochu problém těch 40 letých žen, že se do této pozice dostaly?
....že dělají doma služky?

vy (Út, 31. 1. 2012 - 20:01)

Spíš to bude více méně...jste pane nějaký chytrák co vždycky všechno ví..Jestliže ženy kolem 40-ceti odchovají děti a zjistí, že jinak než práci nemají z života nic, tak hledají..Ty chytřejší jdou studovat dálkově/pár jich znám / , jiné hledají cokoli. Potřebují se nějak realizovat,ony zjistí,že doma dělají pouhé služky. Muž jim dá peníze, kecá jim do života a počítá, že budou vděčné. Spíš by to chtělo,aby se takový manžel pořádně zamyslel, dokud ženatý ještě je.

Kristýna (Út, 31. 1. 2012 - 20:01)

znáte někdo mistra reiki...Dobrý den,
znám Tomáše Brože jako učitele na základní škole.
Když mě v mém životě potkala celkem velká krize, jak v osobním životě tak pracovním a nevěděla jsem kudy kam, hroutil se mi život jako domeček z karet jsem se dozvěděla, že Tomáš pořádá přednášky a že je Mistrem reiki o které jsem se zajímala řadu let před tím, ale nikdy se nedala zasvětit.
Dala jsem se u Tomáše zasvětit do prvního stupně reiki, a můj život začal někam směřovat. Po pěti měsících jsem se dala zasvětit do druhého stupně reiki, a co vím tak druhý stupeň stojí 2000,- Kč i do třetího stupně jsem se dala zasvětit u jmenovaného Tomáše Brože. Mám zasvěcené od Tomáše i své dvě děti.
Pokud jde o léčení reiki jde to pozvolna. Nejdříve působí na mentální úrovni, což je právě příčina problému fyzického. Je také důležité pracovat s reiki energií každý den a ne jen občas. Reiki je nádherná životní cesta.
Také jsem se účastnila pořádaných workshopů Tomáše Brože a to dvakrát. Tam jsem se naučila realizovat své vlastní sny a cíle, ale opravdu rozeznávat své sny od snů druhých a tak podobně.
Bylo by to na opravdu dlouhý článek, takže to píšu jen jednoduše.
Můj názor je, že Vaše paní začíná poznávat sama sebe, a to je právě to co se Vám nelíbí, přichází na to, že může žít a báječně i bez stálého pulírování bytu atd.
Pokud jde o Vaši střechu nikdy jsem neslyšela Tomáše Brože hovořit o tom, že by se něco udělalo samo. Několikrát jsem se ho na toto ptala v počátcích, a vždy hlásal a věřím že i nadále hlásá, že pokud člověk něco chce musí pro to něco udělat "jeho slova jsou, že se musí zvednout prdel a jít něco dělat" Asi jste to špatně pochopil ,-)
A nakonec to shrnu...reiki mi změnila život k pozitivnímu. To co pro mě bylo neřešitelné jsem naprosto sama vyřešila.
Zvolila jsem si správného Mistra reiki, a vřele ho doporučuji.
Přeji krásný večer...a otevřené srdce ?

Vanyr (Čt, 26. 1. 2012 - 21:01)

Spíš to bude více méně...taky pravda

Reklama

Přidat komentář