Reklama

Úmrtí pejska

Andrea (Po, 20. 2. 2012 - 19:02)

Možná se budete divit, ale...To jsi mne uklidnila. Já myslela, že tak dementní příspěvky, jako jsi tady předvedla ty a Roman, je výsada čechů.

Romane, ty vlastníš svoji nemocnici, resp. odkoupil jsi lůžkové oddělení? Možná bys měl pohovořit se svým nadřízeným, aby ti udělal jasno v tom, co ti patří. Ty jen šoupej nohama a hezky se o pacienty starej. Jsi za to placený.

Když přijde někdo do potravin se psem, či do restaurace během obědů, klidně mu vynadej, když to kompetentní osoby nedokáží.
Ale nevidím důvod, proč by pes nemohl ležet pod stolem večer v hospodě. Psi mi nevadí, jen nevychovaní spratci a ožralové. Jo, a sprostí, zdegenerovaní doktoři, kteří si myslí, že jim něco patří:)).

Irous (Po, 20. 2. 2012 - 19:02)

Jděte už do prdele se...Proc?Ty nemas rad psi a me vadi maly decka,jsou to spratci.Ja si po svem psu jako slusny pejskar uklizim ale takova matka po svem spratkovi nikdy,decko se vysere a matka to tam necha,videla jsem to na vlastni oci.Psi v restauraci mi nevadi pokud jsou slusne vychovani o mem nikdo ani nevi.Posledne kdyz jsem se svym psem v restauraci byla tak tam byla matka se dvouma parchantama,jeden rval jak na lesy v kocare a druhej hazel po lidech hranolky,matka jen cumela se zalibenim jak se jeji spratek bavi.Takze radeji doma 10 psu,nez jednoho takovyho spratka na zabiti.

Káťa (Po, 20. 2. 2012 - 18:02)

Jděte už do prdele se...Možná se budete divit, ale já to skutečně zažila. V Kanadě, v Ontáriu jsem ležela minulý rok 12 dní v nemocnici a byly tam pokoje, kde měli pacienti ubytované i svoje čtyřnohé miláčky! Lidská hloupost, tupost a bezohlednost není výsadou jen České republiky!

Roman (Po, 20. 2. 2012 - 16:02)

Jděte už do prdele se všemi vašimi čokly. Všichni jen obsíráte všechny chodníky a trávníky, bezohledně berete svoje zdegenerované miláčky do restaurací, prodejen potravin. Už jen čekám, kdy dostanu nařízení, abych ve špitále na svém lůžkovém oddělení nechal přistavět postýlky pro psí miláčky mých hospitalizovaných pacientů!

Irous (Po, 20. 2. 2012 - 12:02)

pes je predevsim ale i ziva bytost a pro me uzasna.Potrebuje lasku i peci.Cely zivot ziji se psem,takze vim o cem mluvim.

Katka (Čt, 19. 1. 2012 - 16:01)

Jsem profesionální...Janko, tady si ale nepíšeme o chovu psů. To jsi nepochopila?

Janka (Čt, 19. 1. 2012 - 15:01)

Po precteni nazoru od...Jsem profesionální chovatelka a cvičitelka pejsků a vím jedno- navoněné dámy s navoněnými pejsky ,co z nich dělají "Lidskou" bytost jsou ti největší tyraní zvířat.¨
Už to tady někdo napsal- nedávejte pejskům lidské vlastnosti a ponechte jim přirozené pudy. Milujte je, ale nebuďte obětí těchto a jiných zvířat. pokud to nedokážete, nepochopili jste psychiku psů a jen jim škodíte.

Bara (Čt, 19. 1. 2012 - 14:01)

Pes ma krasu bez jesitnosti,
silu bez krutosti a ma lidske ctnosti
bez lidskych chyb.
Byron

Bara (Čt, 19. 1. 2012 - 14:01)

Po precteni nazoru od kolemjdouci...apod uz nemam co rict. Bohuzel tito lide nepochopili ze tato diskuze neni pro ne , ale pro lidi kteri ztratili sveho psa. At je lidska bolest velka ci mala, pro psa ci cloveka..je to stale bolest a kazdy clovek se vyrovnava ze ztratou jinak. Podle vasich slov snazite se o neco co neni ve vasich silach ani hlavach. Nejste dost vzdelani, moudry a ani etiketa vam nic nerika...tezko s vami komunikovat.

Irous (St, 18. 1. 2012 - 19:01)

A umřel vám pes?Pokud to myslite na me tak ano,jelikoz mam 38 let a se psy ziji od malicka,takze dva pejskove uz mi umreli ted mam tretiho.Vzdy to byla velka strata v rodine.

m (Út, 17. 1. 2012 - 16:01)

Člověk může mít rád..."Člověk může mít rád člověka, ale jak vidím šišlání a pusinky posílané do nebíčka, vidím v tom hodně něco nezdravého."

Zkusil jsem tu větu přehodit a nic nezdravého se mi na tom nezdá. Ať už se jedná o člověka či pejska. Smutek je smutek a nedá se určit, jak velký má ten smutek být.

Irous (Út, 17. 1. 2012 - 14:01)

Tak ja mam syna i psa,syna miluji a pejska bereme jako rovnocenneho clena rodiny a mame ho radi,syna jsem naucila,ze zvirata se maji chranit tak to dela.Z tech spratku co zvirata tyraji nikdy nevyroste níc jineho nez nasilnici a havet lidske spolecnosti.

Šárí (Út, 17. 1. 2012 - 08:01)

Taktéž se musím zastati spíš Kixe.
A dovoluji si upozornit obě strany, že každá kletba, ať už skrytě či otevřeně vyslaná, možná zasáhne svůj cíl, ale zcela určitě její zpětná vazba zasáhne jejího odesílatele. To je takový pevně daný přírodní zákon akce a reakce.

A opět se musím ozvat na obranu lidské, podmínečné lásky. Je jednoduché milovat bezpodmínečně, pokud jako například pes jiné lásky nejsme schopni. To není žádná velká ušlechtilost. Naopak lidská láska, to je makačka. Třeba pro dítě, kterému se nějak dovrtá do hlavinky, že jeho mamka "jedna ženská" považuje lásku psa za ušlechtilejší než lásku svého dítěte. Takové dítě by mohlo mít se svou láskou k matce víc práce a problémů než sto psů dohromady.

Irous (Út, 17. 1. 2012 - 08:01)

Omlouvám se za překlepy.Kolem jdouci ani bych si nevsimla ze by mi zivot kvuli pejskovi ubihal mezi prsty.Ano kazdy tam nahoru jednou musi,to je pravda a pro nekoho je to vzdy bolestne kdyz je to blizka bytost,tim myslim i psa.A ze je Kix bezcitny magor,za tim si stojim.Kolikrat je vetsi skoda psa nez jakeho koliv magora cloveka.

Kolemjdoucí (Út, 17. 1. 2012 - 07:01)

nedá mi to a musím reagovat...Omlouvám se za překlepy.

Kolemjdoucí (Út, 17. 1. 2012 - 07:01)

nedá mi to a musím reagovat - musím se zastat Kixe. Poukazuje jenom na to, jak jste milé dámy ubohoučké, oplakáváte čokla a život a skutečná realita a vám utíká mezi prsty. Máte zvrácené hodnoty, přitom si hrajete na lepší a s lepším sřrdcem a pak najednou pár příspěvků od Kixe, který vaše počínání považuje za dost přemrštěné a hned kletba?! Milé dámy, styďte se! A tamyslete se hluboce nad sebou.

Irous (Po, 16. 1. 2012 - 17:01)

Kix patří k...To patri,ale nejlepsi obrana je utok.Srazka z blbcem je vzdy nejhorsi,bohuzel v dnesni dobe moc casto.

dřívější diskut (So, 14. 1. 2012 - 13:01)

Nepřestane ho to bavit, on...Lído, oni jsou neúnavní, je to jejich život, škodit...
Mnozí z nás nevydrželi a opustili tuhle diskusi otrávení jejich jedovatými slinami. Oni vydrželi...

Kix (So, 14. 1. 2012 - 01:01)

Papinka to jistě ocení...

Bara (Pá, 13. 1. 2012 - 14:01)

Kazdy den zapaluji svicku za Papinku...

Reklama

Přidat komentář