Reklama

Edbusy

Moudro ... ne m (Čt, 15. 5. 2008 - 07:05)

Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let. Rozhodli se cestovat, pracovat a poznávat svět. A tak se rozjeli do světa se svým oslem.
Přijeli do první vesnice, lid jejich příchod komentoval:

Historik (St, 14. 5. 2008 - 22:05)

Alčo, lili, obdivují vaši výdrž. Ale myslím, že nemáte stejně žádnou šanci zvítězit. Lidská blbost je neomezená a neplatí na ni žádné logické argumenty. V této diskuzi už zaznělo tolik logických faktů, že každý svéprávný člověk, co umí číst, už dávno pochopil a nikdy do Edbusy nevloží ani korunu. A těch, co nepochopili, nám může být líto, můžeme s nimi nesouhlasit, ale to je tak asi všechno, co s tím můžeme udělat (jak by řekl náš klasik Jára Cimerman). Ponechme je tedy v jejich světě pohádek, plných kouzelných dědečků, oslíků otřes se nebo bezedných měšců plných peněz. Jejich počet a množství peněz, které jsou schopní do těchto pyramidových her investovat, není neomezená množina, proto každá hra dříve nebo později sama skončí. Tohle jsou matematické zákony, které ani žáden Žouželka není schopen změnit. Důkazů o podvodných systémech v historií najdete spoustu (http://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme). Důkaz o geniálním investičním systému, ze kterého by se nevyklubal podvod, nenajdete v historii ani jeden. Takže použitím matematické statistiky a teorie počtu pravděpodobnosti dostaneme pravděpodobnost, že Edbusy je podvod = 100%. Pravděpodobnost, že to není podvod = 0%. Tolik historie a zákony matematiky.

lili (St, 14. 5. 2008 - 17:05)

No, psát neumíš, číst smlouvy zřejmě taky ne, ekonom a právník zřejmě taky nejsi. Ale sláva, splnil jsi 5 podmínek jsi pro vstup
do edbusů, tak tam jste si všichni rovni. Jste proškoleni jak vydělat peníze, které rozdává tajemný investor, který už neví jak s nimi naložit.Tak sníte dál o bohatství, přispívejte po troškách on se někdo jen směje jak mu fígl vychází... Otevřte oči a probuďte se, vy si myslíte že vám ještě někdo pomůže? Kdybyste vy fin.nepřispěli, tak edbusy není, ale takhle můžete snít o bohatsví. Zahrejte si nějakou strategickou hru v PC, tam taky můžete zbohatnout a levněji...

vertec (St, 14. 5. 2008 - 17:05)

Milí Edbusáci.Koukám na stránky diskuse a nestačí se divit!Kam lste se to proboha nachali zatáhnout!Vým opravdu nedochází,že všichni"chytří"jen čekají na to co tu napíšete,aby mohl okamžitě startovat.Oni nachtějí nic jiného,než rýpat.Skutečně vám tito lidé stojí za to,aby jste plítvali energií?Co je jim po to co se v současné době děje ve firmě?Jim stejně nic nevysvětlíte,tak budte inteligentnější a nereagujte na to.Přečtěte si víc příspěvků naráz a zjistíte,že se to nedá číst.Oni nech mají svoje a my si svoje nechme pro sebe.Diskuse se může vést jen tehdy,když má úroven a ta tady bohuže není!!!

Návštěvník (St, 14. 5. 2008 - 16:05)

Mlžit, mlžit a zase jen mlžit. To jsou základní hesla každého podvodníka. Hlavně nic nevysvětlit a každý, kdo žádá vysvětlení, ten přece jen pičuje, tak proč se s ním máme bavit. Že ano, pane Žouželko?

Jakub (St, 14. 5. 2008 - 16:05)

Pičovat, pičovat a zase jen pičovat. To jsou základní hesla rejpalů. Já nebudu dále reagovat na další rejpaly, svoje jsem už řekl mnohem dříve v této diskusi

Josef (St, 14. 5. 2008 - 16:05)

14. 5. 2008 12:45:42, Jakub
Alčo lituji Tě, že věříš našim ""renomovaným ekonomům"" ti to lidé nevědí absolutně nic o tom co se dá ve světe vykonat. Prosím zdržet se svých nepodložených domněnek

Tak hlavně, že to ví zedník Žouželka, kterého tam stejně někdo nastrčil jako bílého koně a nakradené peníze si užije někdo úplně jiný. Osobně nechápu, že někdo skočí na takovou pitomost. Bohatý investor se snaží, vydělává a peníze rozdává lidem, co s nimi neumí nakládat a neustále se zadlužují v Čechách, Maďarsku atd. Mělo se jednat už dávno. Takhle si za půl roku budou všichni edbusáci stěžovat, že je ČNB nevarovala včas a dostatečně a nechala tento podvod fungovat takhle dlouho.

lili (St, 14. 5. 2008 - 15:05)

To není důležité pro nás, ale hlavně pro vás,
pokud jste s těmito zprávami seznámeni, a máte přehled o fungováni firmy. Je otázka co uvedou ve zprávách a co na presentaci. Ale bohužel, nic plodného z této firmy nevypadne, jen pár milionářů na špici a 95% členů co bude žalovat stát, tak jste přece proškoleni, žouželka se jen bude smát.Pořád nevím co funguje u edbusy, když presentace nejsou? Není to čekání příliš dlouhé? Kdyby policie nic nenašla, tak věc odloží do měsíce,ale takhle dlouho, no než vyšetří všechny členy, tak to bude rok 2050..

Piatok-pre zahm (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Ak bude chcieť a. s.EDBUSY poskytnúť nejaké informácie iným konkurentom,o tom sa rozhodne sama.?udí, ako ste ich nazvali prosťáčci,v EDBUSY nenájdete,aby ste mohli vyťahovať informácie.Nemyslite si ,že to neni prieh?adné,čo chcete vedieť.Konkurencia je konkurencia.

Gibson (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Mlhovky by si měl zapnout každý, kdo okolo Edbusy jen projede. Protoža tak hustá mlha, jaká je okolo tohoto podvodu, se tak hned nevidí. To už je i na dýchací přístroj, ne-li na skafandr.

Barča-pravá (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Pokud máte pocit, že je okolo Vás mlha, zapněte si světla zvaná MLHOVKY

__utma=22592180 (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Mlžit, mlžit a zase jen mlžit. To jsou základní hesla každého podvodníka.

Kohlička J. (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Tak až se bude předávat do sbírky listiny uzávěrka edbusy za rok 2008, to už bude samozřejmě vymalováno, to už bude dávno známé že zázraky se nedějí. Možná bude firma slibovat zase něco jiného, ale určitě ne samosplácecí půjčky, to už bude dávno jasné, že to byl podvod, i když možná právně těžko postižitelný.

Barča-pravá pro (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Tak si laskavě počkejte až tam budou

Ivan (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Barunko co se týká společnosti CETELEM máš všechny ty údaje co lili chce na internetu ve výročních zprávách a pod. Doufám že se stejného dočkáme i u EDBUSY.

lili (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Ano vím že je kolem mě, je studený i teplý,čistý i znečištěný, vítr může být i silný i mírný, je ale nehmotný a taky může nadělat i škody nejen na majetku-viz Barma.Vzduch má mnoho společných znaků s edbusy-neviditený, může udělat mnoho škody...
Opět nejsou odpovědi na mých 5 otátek, ta psychologie funguje, o tom špatném se nemluví, je třeba zdůraznit to pozitivní,ale co to je u edbusy, jen samé bla bla a fakta nikde, jen naučené pozitivní fráze, že už brzy ...

Návštěvník (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Mlžit, mlžit a zase jen mlžit. To jsou základní hesla každého podvodníka.

k lili (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Vzhledem k tomu, že firma je a.s., budou účetní závěrky roku 2008 předány do sbírky listin v obchodním rejstříku, kde si je každý sám může prostudovat. Interní informace Vám žádná firma nesdělí, to byste už dávno měla vědět. Jaký máte příjem a náklady vy ????

Barča-pravá pro (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Vážená, já si myslím, že Vás jako ne EDBUSÁKA vůbec tyto čísla nemusejí zajímat. Nebo se staráte kolik berou, kolik lidí má půjčeno a kolik je třeba lidí spojených třeba se společností CETELEM ? Mají to nalepeno na všech sloupech a vytištěné ve všech novinách? Tak proč tady s tím otravujete? Je Vám po tom houby!

Piatok-Lili (St, 14. 5. 2008 - 14:05)

Lili,videla ste vzduch,vietor???A viete,že existuje???

Reklama

Přidat komentář