Reklama

Edbusy

Piatok (Ne, 18. 5. 2008 - 09:05)

Jozef,pozrela som sa na tie odporúčané stránk,ale moje srdce mi povedalo:je to iba informačné oddelenie-čiže vymývanie mozgu.A preto ma to v tejto chvíli vôbec nezaujíma.Aj keď neveríte,že BOH existuje,tak ako vzduch,vietor, láska nenávisť pohrdanie atď...ON existuje.Každému človeku dal možnosť rozhodovania.Preto má každý človek vždy dve možnosti.Buď sa rozhodne pre,alebo proti.V každom okamihu svojho života sa rozhodujeme ,čo urobíme. Nejde iba o EDBUSY.Je to rozhodovanie o práci ,o manželstve,o viere v hocičoho a hocikoho.V konečnom dôsledku sa každý rozhone sám,ak je svojprávny.Keďže má právo sa každý človek rozhodovať,potom,za svoje rozhodnutia nesie aj svoju zodpovednosť.Keď niekoho udáte,nesiete si za to zodpovednosť,tak isto,keď niečo ukradnete,osočujete niekoho,atď...Na silu nemôžete nikoho prinútiť na niečo ,čo nechce.Ináč,by to bol trestný čin,pod?a našich zákonov.Sú aj vyššie zákony,BOŽIE.Hoci si niektorí myslia,že majú takú moc,že sa im nemôže nič stať,mýlia sa .Prečo si myslíte,že sú rôzne katastrofy,pri ktorých ve?a ?udí zahynie a niekomu sa ani vlások neohne.Tak isto ,nehody.Potom sú to choroby a iné príklady.Každý človek sa na Zem prišil niečo naučiť,pochopiť a na to má možnosť rozhodnúť sa.Preto ak je za Vašimi rozhodnutiami zlý úmysel,aj Vy ,alebo ja nesieme svoju zodpovednosť ,nielen vo svedských zákonoch,ale aj BOŽÍCH.Tak by si toho mal byť každý vždy vedomý.Človeka môžu oklamať rôzne pretvárky,no v konečnom dôsledku,si musí každý uvedomiť,že raz sa na to príde.Preto ja nechcem nikoho súdiť. Na to mi nikto nedal právo a nechcela by som byť nikdy v koži sudcov,ktorí si vybrali toto povolanie,lebo len Pán BOH vie prečo sa udeje ničo,čo sa udialo.Nemusíte tomu veriť .Zase máte dve možnosti a rozhodnete sa sami.

Barča-pravá pro (Ne, 18. 5. 2008 - 08:05)

Nahlédla jsem na stránky jednoho blogu, kde jste se před časem vyjadřovala poněkud častěji, ale proto, že zde jste v současné době častěji uvádím toto:
Váš vyjádření o tom, že edbusáci mají holé ruce je omyl! My edbusáci je máme na rozdíl od jiných ČISTÉ, v tomto je Váš první omyl a ten druhý je, že nám není potřeba vtloukat do hlavy to, co je správné. Člověk, který měl sám osobní problém, nepotřebuje přesvědčovat zda jde o dobrou věc. Pouze ji využije. A o solidnosti naší firmy se skutečně dozvíte už brzy i o těch *tajemných investorech*. Jsem zvědavá, co Vás bude potom tížit na mysli a budete to pomlouvat!
A na tu dovolenou už šetřete! Vy jste se sázela s matem, že se edbusy nerozjede! Tak proč nyní couváte?

Návštěvník (Ne, 18. 5. 2008 - 02:05)

Josefe, jsi fuckt pacoš na baterky

Petr (Ne, 18. 5. 2008 - 00:05)

LIDI!Máte snad někdo patent na rozum?Jeden je od řemesla,ale potkal zřejmě schopné finančníky.Někdo má písmena před i za jménem,ale IQ se tam nepíše.Ale NIKDO! z Vás nemá právo soudit protože si jen myslíte,že jste lepší než ten souděný.

Josef (So, 17. 5. 2008 - 23:05)

Protože se to tu snaží pár edbusáku odspamovat do propadliště dějin, tak to sem raději hodím znovu.

Zajímavý a objektivní článek o edbusy
http://www.finmag.cz/clanek/4738/

a dále pár faktů o pyramidové hře a co má společného s edbusy
Pro ty co nevědí jak funguje pyramida

http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov%C3%A1_hra
nebo
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov%C3%A9_sch%C3%A9ma

tohle je podle mě velmi výstižné pro Edbusy. Je to přesně to, čeho jsme tu svědky v těchto diskuzích. Víc se dozvíš, když do pyramidy v stoupíš, budeš mít mraky peněz bez práce a tento produkt je jedinečný a pouze u Edbusy...
Základní charakteristiky pyramidového schématu jsou:

* očekávaný rychlý nárůst zisku bez práce
* malé nebo žádné informace o společnosti, která produkt nabízí, další informace jsou podmíněny přístupem do pyramidového schématu
* žádný produkt, nebo produkt nevalné kvality, jehož cena je stanovena bez ohledu na cenu srovnatelných produktů na trhu, nebo je produkt jen velmi neurčitě popsán a nedostupný ostatním zákazníkům.

lulu pro lili (So, 17. 5. 2008 - 22:05)

IQ tykve, jak proboha souvisí nějaké maturitní vysvědčení nebo diplom s tím, že není možno cokoliv pochopit bez konkrétních informací o nových produktech??? Pokud nejsi profesionál, tak nerozumíš ani těm starým, tak už se tu přestaň exhibovat.

Jakub (So, 17. 5. 2008 - 22:05)

Trapní jste tu většina z vás. Maturitní vysvědčení ještě neznamená inteligenci Lilli. Možná máš maturitu 1,1,1,1, ale blbá jsi jak tágo

Návštěvník (So, 17. 5. 2008 - 22:05)

Lili, můžu Tě uklidnit. Nikdo, kdo má IQ větší než pokojová teplota, ninky princip Edbusy nepochopi.

Petr (So, 17. 5. 2008 - 22:05)

lili,divím se jakou máš trpělivost dopisovat si s tou partou vylízaných mozků.Vždyť oni ani neví co píší,asi jim to takhle podává tovaryš Žouželka.Letadlo magorů odlétá.

lili (So, 17. 5. 2008 - 20:05)

Jo, to máš pravdu,já nepochopila, proto mi je souzeno zůstat blbá a chudá.Budu muset reklamovat mat. vysvědčení.

Jarin (So, 17. 5. 2008 - 20:05)

Někdo pochopí a někdo ani do konce života nepochopí, každej jsme nějakej lili.

neznama nova pr (So, 17. 5. 2008 - 20:05)

Mit produkt a produkovat neco je tiez rozdíl

lili (So, 17. 5. 2008 - 20:05)

lili chápe, ale nechápe, co nyní v současné době produkuje edb.

neznama nova pr (So, 17. 5. 2008 - 19:05)

Ešte raz:produkt duševny: poistky,úvery atď
fyzický: parfémy,mydlá,atď

neznama nova (So, 17. 5. 2008 - 19:05)

Som ina neznama ako ta co je z 29.2.Prispevky teraz zo 17.5. som pisala ja naznama nova. Ospravedl
ňujem sa.

lili (So, 17. 5. 2008 - 19:05)

edb prodává mýdla?

neznama pro lil (So, 17. 5. 2008 - 19:05)

Je mi Ťa luto, že nevieš že produkt može byť ako fyzicky tak aj duševny ako napr.poistky,uvery atď. fyzické:mydla,parfémy,atď

lili (So, 17. 5. 2008 - 19:05)

Tak,teď už vůbec nechápu,proč tam jsi. Provize nemáš, půjčka v nedohlednu, charita nejste a nic nevyrábíte,tudíš produkt žádný.
Tak je to jen pouhá sekta s pochybnou vírou v bohatství. Nikdo z vás tu nedokáže vysvštlit o co tu jde, a mnozí to nepochopili ani na konferencích,včetně mě.
Zajímavé je, že edbusy hájí jen pár členů, kteří z toho neměli žádný zisk a představitelé edb jsou zalezlí jak krysy i když měli možnost presentovat se v médiích.
Nakonec vydají prohlášení, že byli veřejností nepochopeni ..bla bla bla...

Spark Josefov (So, 17. 5. 2008 - 17:05)

Josefe, když teď napíšu, že jsi debil, tak to rozhodně nebude urážka. Neber mě " do huby " , když o mě nic nevíš. Jsem klientem EBS a žádné provize jsem ještě nedostal za sebe a už vůbec ne za někoho jiného, tak nevím, o jakých korytech se tu vlastně zmiňuješ. Pokud někdo jiný provize dostal, nic ti po tom není, starej se o své, tebe tu taky nikdo nekritizuje, že jsi špatný vedoucí, kominík, či úředník, který si svou výplatu nezaslouží. V minulosti jsem přispíval do diskusí v domnění, že lidem, kteří se o EBS zajímají, pomohu informací, vysvětlením, uváděl jsem i svůj e-mail a t.č. Brzy jsem ale zjistil, že většina přítomných neználků jsou jen šťouralové, kterým je úplně jedno, jak se věci mají, hlavně že si rýpnou. Přestože se na uváděné kontakty nikdo neozval, jeden z mudrců připsal, že se nikdo nemohl dovolat. Od té doby mě tyto "diskuse" nezajímají, nemá pro mě smysl zbytečně marnit čas a " házet perly sviním " . Je sice chvályhodné, že jsi zavítal na Wikipedii za tématem pyramid a MLM, ale stejně jsi nic nepochopil, čti ještě jednou, zjisti si fakta o EBS a přemýšlej. Nedělám si iluze, ale možná konečně pochopíš ty i tobě podobní, tedy pouze za předpokladu, že budete chtít, protože potom byste si na neustálé popichování museli najít nové téma. Pokud si snad myslíš, že ti udělám radost a budu odepisovat na tvé či jiné narážky a provokace, zklamu tě, už teď lituji, že jsem zbytečně plýtval časem napsáním tohoto příspěvku.

Barča-pravá pro (So, 17. 5. 2008 - 16:05)

Dík za objasnění pojmu pyramida, teď už mi to je ale úplně jasné. Děkuji.

Reklama

Přidat komentář