Reklama

Edbusy

Zoro pro Barču- (Ne, 18. 5. 2008 - 20:05)

Musím přiznat, že až do této chvíle jsem Vás měl za super ženskou. Pokud však myslíte, že je dobré mít odpůrce ve vlastních řadách, dokážu svá mínění o lidech přehodnotit. Za tím, co jsem napsal si stojím a pokud nevíte, co jsem měl na mysli, jsem ochoten Vám to vysvětlit v širších souvislostech na zorrann"seznam.cz , tedy soukromě, abychom tu ze sebe nedělali kašpárky.

Piatok-naivke (Ne, 18. 5. 2008 - 19:05)

Naivka,vieš čo ,ja som úplne v pohode.Mňa nerozhádže žiaden posmech.To ,že vieš čítať,dovo? mi pochybovať.Písala som opravu.Spoločnosť do ktorej máš písať je a.s. EDBUSY.Ak si tam písal,pochybujem o tom,že by Ti p. Udjurminská nedala správne informácie.Keďže ja som zo Slovenska,napíš mi odkia? si .Uvidíme čo sa dá robiť,ak nechceš podvádzať.

Jakub (Ne, 18. 5. 2008 - 19:05)

Árik: já to jako vhodný produkt pro oddlužení domácností budu považovat, až dle své zkušenosti. Zatím to beru jako svoje rozhodnutí možná jako dobrou investici. Co se týče toho zisku, tak to jsem chtěl říct pouze to, že není problém mít jistých 12%ročně zisku. Já sám mám investovány peníze s garancí 100% své investice a garaanci 36% zisku ročně, tudíž nevidím důvod, proč by Edbusy nemohlo mít zisk 12% ročně jako jistý.

naivka Piatkovi (Ne, 18. 5. 2008 - 18:05)

Můj milý Piatku sleduji,že jsi bystrý a určitě ten správný byznysmen.Proč nechceš se mnou sepsat těch 10 produktů Edbusy pávě Ty.Vždyť to je přece byznys pro tebe a to,že jsem švorc není přece na překážku.Prosím Tě napiš mi,už se těším.

naivka Piatkovi (Ne, 18. 5. 2008 - 18:05)

Děkuji za radu.Na s.s./a.s./Edbusy jsem již psal a odapsala mi sl.Šárka Udjurminská a poradila mi ať se obrátím na někoho v okolí bydliště ( jak jsem zjistil v obchodním rejstříku,jedná se o spolumajitelku a.s./s.s.Edbusy - takže profesiomalita především ).Teď už jsem opravdu bezradný jakým způsobem zbohatnout.Piátku poraď.Písať aj čítať viem.

Árik (Ne, 18. 5. 2008 - 18:05)

Pane Jakub, myslím že jste přiznal, že berete uvedený produkt EDbusy jako rizikový - buď to vyjde, nebo ne. Tudíž i vy chápete, že EDBUSY jako záchrana zadlužených lidí je nesmysl.

Navíc vám trochu nehraje argument, že 12% máte *jistých* v produktu jež považujete za rizikový.

"Neinvestujete" také náhodou v jiných podivných akcích jako např. APL? Nikdo z rozumných lidí, co zde píše, nepochybuje, že na pyramidových hrách, nebo hrách typu Ponzi Scheme se dá i vydělat, akorát se to neoznačuje investice, ale, pokud mám být mírný, spekulace.

lili (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

ÓÓÓ,Jakub je také vyšetřovatelem, když ví že nic nebylo prokázáno.Nebo vám to sdělili na konferenci? Já také si mohu dovolit investovat. Bohužel neměla jsem to štěstí být v první linii. Tak si toho bohatství užívej.A ovce určitě nejsem, dělám pro to maximum. A jak velkou půjčku si dostal a kolik sis vzal rentíérů pil,když tedy nemáš provize z lapených duší?
Tady se zřejmě povod neprokáže, jen že investice nepřinesla zisk /dobrý právník by tuto obhajobu měl zvládnout/. V podnikání totiž múže být kromě zisku také ztráta. Tak si na to počkáme.

Jarin (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

Lili promiň, ale ty budeš opravdu pako, a to s Edbusy nemám nic společného.

Jakub (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

lili: tak mé pořadové číslo Ti může naprosto u míst, kde záda přecházejí v jinou partii. Mohu ale tvrdit, že jsem poměrně vpředu a žádné další jak ty říkáš ovce jsem do toho nezatahoval :-). Já jsem do toho šel sám se svým rozhodnutím a mohu si dovolit investovat ty peníze, ikdybych je ztratil. Buď to vyjde nebo ne, zkrátka jak bylo už řečeno-není to pro každého. Někdo nechápe, že není problém mít zisk 12%ročně jistý. Bych Tě tipoval na klasickou ovci rovnou 90% české populace. Podvod může být, až se prokáže, ale tady žádný krok podobný podvodu nebyl učiněn.

lili (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

Já tady vidím podvod, a Ty chráníš svoje zmařené investice + investice svých lapených duší a máš strach, že dostaneš do zubů. Já jsem taky chránila své investice, tím,že jsem znala smysl pyramidových her. A upřímně, když jsem byla na prezentaci cca 23 000, jen bych přispěla těm nademnou a slíbeného bohatsví bych se nedočkala. Jaké je Tvé pořadové číslo a kolik jsi investoval a co očekáváš od tohoto projektu???

Barča-pravá pro (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

Tím pravím teletem jste ale Vy!

Jakub (Ne, 18. 5. 2008 - 16:05)

lili: Ha, ha, ha :-D a je to tady. Lili se teď prořekla - její motiv je dokázat nemožnost projektu Edbusy. Takže ne, že by neříkala nic, když tomu nevěří, ale ještě se snaží to znemožnit :-D. Tady aspoň vidíme jací lidé jsou mezi náma. Představme si, že Tito lidé jsou v institucích jako ČNB policie atd. Pak se divíme, jak je možné, že by byli proti tomu. Tady je to jasný důkaz toho, že je to všechno jen o lidech :-)

lili (Ne, 18. 5. 2008 - 15:05)

To bude tím, že je spoustu konkrétních otázek a žádná konkrétní odpověď, o činech
nemluvě. Já se tady jen ptám a nepředvádím se.A kde jsou ty odpovědi? Argument, že už brzy uvidíme a oči nám vypadnou z důlků nějak nestačí. Můj motiv je dokázat, že tento systém nemůže v praxi fungovat, aspoň ne dlouho a nemůže uspokojit všechny členy,snad jen cca 5%. A váš motiv je zbohatnout za 10 měs.bez práce. Nebo se snad mýlím?

Zoro pro lili (Ne, 18. 5. 2008 - 15:05)

To, že se tu exoti jako ty pořád předvádějí, mě už nepřekvapuje, jen si uvědomuji, že všichni jsme jen lidi. I mezi edbusáky jsou samozřejmě telata, bez jejichž příspěvků by si dementi neměli s kým dopisovat. Mimochodem, přečteš si občas po sobě ty své bláboly? Zaplatil ti snad někdo nebo jaký je vlastně (nejen) tvůj motiv? Edbusáci, i ti nejhloupější, ho totiž mají, i když málokterý z nich se tu s vámi bude zahazovat.

lili (Ne, 18. 5. 2008 - 14:05)

Vždyť pořád tvrdíte,že fungujete,to myslíte chodit na konference nechat si vymývat mozky. Já jsem si myslela, že děláte nábory, vyřizujete půjčky atd. O to tady šlo ne? Tak netvrďte, že vám konkurence pokazila hračku a nemáte do čeho píchnout.Na přímou otázku bych chtěla
přímou odpověď. Fungujete nebo ne? Účet máte snad nový, chuť do práce taky tak tu neztrácejte s needbusáky čas. Policie za dva měsíce na nic nepřišla, tak chyba je snad ve vašem vedení, že nevyplácí půjčky a provize za lapené duše.

Piatok -letcovi (Ne, 18. 5. 2008 - 11:05)

My by sme už radi pracovali,ale niektorí z konkureccie sa postarali o to ,aby sme sa tu rozprávali s Vami.Tešim sa na to ,keď tu zostanete sami,a my budeme pracovať!!!

Antiletadlo (Ne, 18. 5. 2008 - 11:05)

Kdyby jste šli raději něco rozumného dělat,než neustále kecat a obhajovat tuto sektu podvodníků.

Piatok-naivke (Ne, 18. 5. 2008 - 10:05)

Oprava: a.s. EDBUSY,

Piatok-naivke (Ne, 18. 5. 2008 - 10:05)

Keďže predpokladám,že Viete čítať a písať a našli ste túto stránku,určite nájdete kontakt na spoločnosťa. s.s.EDBUSY.Tam sa môžete informovať,ko?ko Vám môžu poskytnúť produktov.Napriek tomu,že ste švorc.

naivka (Ne, 18. 5. 2008 - 10:05)

Může mi někdo poradit,kde si koupit službu Edbusy?Mám eminentní zájem si koupit min 10 služeb.Po 12 měsících konečně přestanu makat a budu pobírat rentu 50 000,-Kč měsíčně od Edbusy.Už se nemůže dočkat.Potom to doporučím mámě,tátovi,bratrovi,sestře,tetě,babičce,dědovi,sestřenici,strejdovi,Pepovi,sousedovi,sousedovi raději né / mohl by mně stlouci /.Už se těším na ten vegáč,nikdo nebude makat-no ale co pak pako kdo bude na mně dělat.To nevadí,stejně to bude super - jenom se dočkat.Očekávám jen kladné nabídky.Ještě jedna maličkost - jsem švorc - ale vy mi to určitě vyřešíte.Tak pa.

Reklama

Přidat komentář