Reklama

Edbusy

Josef (St, 21. 5. 2008 - 15:05)

To je teda pěkný nesmysl. Banky nikdy nedají nezajištěný úvěr, který by pak ještě sama splácela. Zkuste si pokud máte takové srdce a chcete pomáhat lidem jít někdy na hlavák a rozdávat třeba po 10tisících bezdomovcům (nemusíte rovnou miliony) s tím, že je to půjčka, ale nic vám vracet nemusejí, protože to budete platit za ně :D

---------------
20. 5. 2008 12:43:39, ???-!!!
O čem budete polemizovat, pokud se hlavním investorem pro firmu EDBUSY stanou banky?
Máte tu nové téma. Jak se s tím vypořádáte?

Barča-pravá (St, 21. 5. 2008 - 15:05)

Pane Josef, trochu trapné, nemyslíte. Jakpak takhle něco nového?

Josef (St, 21. 5. 2008 - 15:05)

Pátku, Pátku... uvědom si, že tady nejsi na přednášce Edbusy a neopiješ nás rohlíkem. U banky rozhodně vím, kam peníze jdou. Část si musí nechávat v hotovosti, část využívá na úvěry (spotřební, hypotéční), část půjčuje na mezibankovním trhu a zbytek investuje dle jasně daných pravidel. Zkus opět nějakou jinou lež.

........................

20. 5. 2008 11:56:43, Piatok-Ivanovi
Tu neni čo vysvet?ovať.Dajme tomo,že ste pracovník banky.Ja si vložím svoje úspory do banky, aby mi ich zhodnotila.Ešte sa mi nestalo aby nejaká banka niekde napísala svojmu klientovi , vaše peniaze sú u toho a toho investora.Tiež si počkám dohodnutú dobu a to je všetko nie???Ostatné je starosť pracovníkov tejto banky.Nikto dnes nemôže chcieť ,aby Vám toto písali na stránky .Ani ja ako klient, by som s tým nesúhlasila.Toto je môj názor. Možno,že Váš je iný a to nechám na Vás.

Josef (St, 21. 5. 2008 - 15:05)

Protože se to tu snaží pár edbusáku odspamovat do propadliště dějin, tak to sem raději hodím znovu.

Zajímavý a objektivní článek o edbusy
http://www.finmag.cz/clanek/4738/

a dále pár faktů o pyramidové hře a co má společného s edbusy
Pro ty co nevědí jak funguje pyramida

http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov%C3%A1_hra
nebo
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov%C3%A9_sch%C3%A9ma

tohle je podle mě velmi výstižné pro Edbusy. Je to přesně to, čeho jsme tu svědky v těchto diskuzích. Víc se dozvíš, když do pyramidy v stoupíš, budeš mít mraky peněz bez práce a tento produkt je jedinečný a pouze u Edbusy...
Základní charakteristiky pyramidového schématu jsou:

* očekávaný rychlý nárůst zisku bez práce
* malé nebo žádné informace o společnosti, která produkt nabízí, další informace jsou podmíněny přístupem do pyramidového schématu
* žádný produkt, nebo produkt nevalné kvality, jehož cena je stanovena bez ohledu na cenu srovnatelných produktů na trhu, nebo je produkt jen velmi neurčitě popsán a nedostupný ostatním zákazníkům.

Piatok -Ivanovi (St, 21. 5. 2008 - 15:05)

Ja nehovorím,že sa nadá vyžiť.Sú na tom niektorí ?udia ďaleko v horšej situácii ako Vy a musia vyžiť a pritom pracujú.Vy máte šťastie ,že v tomto okamihu máte takúto sumu,ale píšete ,že si nemôžete dovoliť všetko ,čo by ste chceli.Prito musíte šetri dlhú dobu na niečo naviac.Ja si myslím ,že toho moc neni. teraz si predstavte ďalšie dieťa ,prvé bude mať väčšie nároky s vekom.Myslím si ,že teraz Vám ešte pomáhajú aj rodičia s jednej a druhej strany,čo nebude stále.

Barča-pravá pro (St, 21. 5. 2008 - 13:05)

Já Vám Váš názor neberu ani nevyvracím, Jenomže život a tropí hlouposti. Jsou to skutečné případy ze života, žádné výplody fantazie, jsou případy, kdy rodina fungovala 10 let, měli příjem, byt, zařízení, rozvedli se, paní si vysoudila zařízení, byt, alimenty,...muž dostal náhradní byt, smlouvu na dobu určitou, dlouhodobě onemocněl, výše nemocenské nedosahovala ani nájemné a navíc přišla o několik týdnů později, takže z bytu ven a co teď. Následkem nemoci nemůže vykonávat každou práci. Nechci rozebítat podrobnosti. Takových případů je kolem nás plno. A arogantních lidí také. Vždyť stačí tyto stránky. Hned jeden co se snaží psát na moje jméno. Nemá v sobě ani tolik charakteru a nvymyslí si svoji přezdívku a snaží se schovat za někoho jiného a tím ho pošpinit. Není problém se tady prezentovat za někoho jiného. Ale pokud má skutečně někdo zájem o informace, napište na email Váš telefon, určitě se ozvu. Již Vás několik je. A myslím, že jsme si užitečně, NEZÁVAZNĚ popovídali. Jak kdo chce, má možnost. A já nikomu nenadávám, alespoň si myslím. Můj již několikráte uvedený email: barca.bb"seznam.cz

A dodatek pro: Barču-pravou = podvodnici !
Máte radost sama /sám/ ze své chytrosti?

Ivan - Barče (St, 21. 5. 2008 - 12:05)

Přiznám se že toto je jen můj příjem. Má žena je na mateřské s dvouročním chlapečkem. Takže celkový příjem naší domácnosti je něco přes 30 000. Samozřejmě mohl bych mít v tuto chvíli mnohem lépe placenou práci nebo podnikat ale právě jsem vsadil na jistotu povolání. Víte každý máme stejné možnosti záleží jak se k tomu každý postavý. Proč téměř všichni jen opovrhujete jiným názorem??? To je diskuze???? Já když to čtu tak to není o lásce a podobně jak tady někteří vaši stoupenci říkají ale o velké aroganci, nadávkách atp. Rád bych opravdu plodnou diskuzi ale na přednáškách to nešlo protože přesně jak napsal JePe nedokázali jste nikdy odpovědět konkrétně a dokonce jsem byl z Vaší přednášky vyhozen za nemístné otázky!!!! Omlouvám se zároveň tímto slušným lidem kteří pro EDBUSY pracují.

JePe (St, 21. 5. 2008 - 12:05)

No to je hlína :-)

Barča-pravá (St, 21. 5. 2008 - 12:05)

Někdo z antiedbusáků se vás chce všechny zmást a proto chce tvrdit, že já nejsem já.
Omyl JÁ JSEM OPRAVDU JÁ ! Vaše Barča-pravá.

Barča-pravá (St, 21. 5. 2008 - 12:05)

Ta zpráva pro Jepe není moje-někdo se vydává za mě, je to pdvrh !!!

Barča-pravá-pro (St, 21. 5. 2008 - 12:05)

Zase podvádíte a snažíte se všechny obalamutit. Zhodnoení nevychází za deset měsíců 3200 procent!!! ale p o u z e 2800 % a to je rozdíl!! Přepočteno na 12 měsíců je to pak 3.360 %!! Tak nelžete a naučte se počítat. Pořád jen kritizujete a pak si to ani neumíte spočítat a podáváte zavádějící a matoucí informace a tím nám odrazujete klienty, což je t r e s t n é a budeme vás žalovat!!!

JePe (St, 21. 5. 2008 - 12:05)

Vážená paní Karolíno,
já nechci a nepotřebuji, aby mi někdo z Vás vysvětloval projekt Edbusy. Jednak jsem se s takovým projektem setkal už před 15 lety, tehdy se to ovšem nejmenovalo EDBUSY ale INNARY, byl to podvod na úrovni ještě o stupeň vyšší, než ten Váš, všechny aspekty právní i daňové byly popsány v krásné, tlusté, na křídovém papíře a v barvách vyvedené publikaci a byly v ní odpovědi na všechny otázky, které by zájemce mohly napadnout (ovšem ty odpovědi byly lživé a falešné). Nebylo to jako u Vás, kde na konkrétní otazku dostanu jenom odpověď "kdo to nezkusí, přichází o peníze".
Za druhé chci zůstat venku a kriticky hodnotit PODSTATU toho, co nabízíte, nikoliv omáčku, kterou to zaléváte. Vnitřní rituály Vaší sekty mne nezajímají. Nezlobte se na Vaše odpůrce za to, že dávají najevo despekt nad příspěvky Vás a Vašich kolegů. Rozesmálo mne např. vyjádření jednoho Vašeho kolegy nad příspěvkem BANKÉŘE (že prý to vůbec nepochopil, že zhodnocení prý vůbec není 3200% ročně). Je to přesně naopak. Střízlivý BANKÉŘ procedil tu Vaši
omáčku a zůstala mu jenom ta PODSTATA Vašeho sdělení. A ta je: DÁTE NÁM DNES 28.560 KČ A ZA 10 MĚSÍCŮ DOSTANETE 800.000 KČ A O NIC SE UŽ NESTARÁTE. Takhle jste to říkali na prezentacích a takhle to vysvětlují Vaši díleři. A když si to hodíte do Excelu, tak Vám vyjde zhodnocení (zhruba) 3200% p.a. Takové to blabla schopná půjčka, blabla rentiér pil, blabla investor, blabla zhodnocovatel, blabla vzdělávání, blabla..., to je jenom ta omáčka.
Je mi také jasné, proč jsou Vaší cílovou skupinou lidé splňující zmiňovaných pět podmínek. Kdyby totiž Váš díler zavítal na finanční odbor mého nebo jakéhokoliv jiného podniku a začal tam vysvětlovat projekt Edbusy, všichni přítomní (včetně praktikantky ze SŠ) by umřeli smíchy. Možná by ještě před smrtí stihli položit pár otázek, které jsem jednomu Vašemu dílerovi položil já, jako např.:
KDO JE VĚŘITELEM A KDO DLUŽNÍKEM U JEDNOTLIVÝCH PRODUKTŮ? nebo
JAKÝ JE DAŇOVÝ REŽIM RENTY Z RENTIÉRU PIL A JAKÝ U SPLÁTEK SCHOPNÉ PŮJČKY Z RENTIÉRU PIL?
V ten moment se mu v očích objevil zmatek. Zjevně nevěděl, o čem vlastně mluvím. Tak co mi vlastně můžete vysvětlovat (kdyby jste náhodou měla zájem).

???-!!! (St, 21. 5. 2008 - 11:05)

Sytý hladovému nevěří = staré přísloví!

Návštěvník (St, 21. 5. 2008 - 11:05)

Nechápu, jak může být půjčka spásou pro rodinu která jen tak tak že přežívá a bere si půjčku kvůli nedostatečnému příjmu a na běžný chod domácnosti. Vždyť ta půjčka se bude splácet a o ty splátky bude příjem té rodiny ještě nižší než předtím. Jak z průšvihu ven? Je spousta firem, které hledají pracovníky, dnes je možné si najít i třeba tři zamestnání a vydělat si. Ale jsou mezi námi lidé, kterým se pracovat nechce a raději jen shánějí další a další půjčky. Pokd vím, tak na trhu práce převažuje nabídka nad poptávkou, je plno volných míst, ale je nedostatek zájemců o tato místa. Pro některé je lepší pobírat sociální dávky a shánět další a další půjčky.

Barča-pravá - p (St, 21. 5. 2008 - 11:05)

Zřejmě jste na ten Váš příjem sám. Ale co třeba rodina, kde jsou 2 děti. Ti si mnoho nenašetří, jsou rádi, že přežívají a pro takové je půjčka spásou a pokud někdo stratí práci, je to totální průšvih a potom jak z něho ven?

Ivan - Piatkovi (St, 21. 5. 2008 - 10:05)

Myslíte tedy tím že když vydělávám 20 000 nemám žádnou půjčku nežiji jako člověk? Já si myslím že žiji naprosto v pohodě ne sice v přepichu ale na úrovni a v pohodě, můžu si dovolit co se mi líbí. Nevím proč si někteří berou půjčky, i když vědí že je nejsou schopni splácet nebo že se budou muset velmi omezit. Prostě žiji stylem na co nemám to si nekoupím hned ale našetřím si. Možná vám to připadne divné ale funguji tak celý život, koupil jsem si byt, auto, vybavení do bytu sice to trvalo nějakej ten rok ale v tuto chvíli je můj rozpočet v plusu.

Karolina pro Ja (St, 21. 5. 2008 - 10:05)

Milá paní Jano, Vám a panu JEPE produkt nebudu vysvětlovat ... nebudu cokoliv vysvětlovat tomu, kdo mě uráží.
Cituji Vás paní Jano :
20. 5. 2008 08:41:00, Jana
Velmi dobrý příspěvek měl zde včera JEPE, kde to vystihl velmi dobře. Ano, my, co nevěříme edbusy nemáme tam žádné peníze, a tím i bezprostřední interes, bychom mohli být zticha, a mohlo by to jít celé mimo nás. Ale. Ale právě to, že nám není jedno, když někdo bezostyšně podvádí ty, kteří si to neumějí ve svém rozumu srovnat, že okrádá ty nejpotřebnější, kteří z posledních sil seženou někde na vstupné do edbusy v nadějí, že jim to vyřeší jejich problém. Ti si neumějí opravdu srovnat v hlavě, že je to pitomost. To považuji za hyenismus , sprosťárnu, a nejhrubší podlost. Kdo to organizuje a podílí se na tom, si zaslouží jedině opovržení. Především pro toto nemám ty pancharty stejně jako JEPE ráda!

Barča-pravá - v (St, 21. 5. 2008 - 10:05)

Můj názor je ten, že naše nová členka není ale vůbec nová, názor, styl psaní a podávání všech proti je přesně slovník naši staré známé Lili. Jak to vidíte Vy_

Karolina pro Ja (St, 21. 5. 2008 - 10:05)

Milá paní Jano, žádné utajení se nekoná. Klidně sem napište (všichni) Vaše pravá jména, Vaše e-mailové adresy, chtěla jsem chránit Vaše soukromí. Nebudu vysvětlovat produkty EDBUSY a.s. na žádné diskuzi. Pojďme si smluvit schůzku, vemte si sebou manžela, kamarády, právníky, ... pak to vysvětlím, ale tady ne !!!

Jana (St, 21. 5. 2008 - 10:05)

Ještě pro Piatku!!
Očekávám konkrétní odpověď na konkrétní otázku. Ne jenom zamlužující řeči o tom, jak by se měli mít lidé ráci, a jak by si měli porozumět a pak půjde všechno lépe. Těmito pro některé jedince chytlavými řečmi vymývají společnosti a sekty typu edbusy lidem mozky a vsugerují jím svůj model myšlení. Takovýto lidé jsou pak schopni donekonečna omílat nesmyslné dogmatické fráze bez obsahu.

Reklama

Přidat komentář