Reklama

Edbusy

členka Edbusy (So, 10. 4. 2010 - 20:04)

Vážení klienti,

stále přemýšlíme nad tím, proč ten JUDr. Zdráhal zbrojí proti E-klubu. Má strach, že prohraje? Pro většinu klientů z E-klubu již prostě neexistuje. Stále nás napadá, že jsme mu něco ukradli. Ano stal se omyl v přenosu souboru ohledně Stanoviska….., ale to už jsme se omluvili.

Ale co nevíte tak zde nyní zveřejníme :

Jedna ze členek E-klubu, byla podvedena JUDr. Zdráhalem. On na webu OS moralizuje, že jsme mu ukradli materiály, což není pravda. ale že sprostě v době před konferencí v Hradci Králové v r.2009 zkopíroval a předal novinářům v Praze článek této členky, který sama napsala, je podle něj asi v pořádku? Následně po tomto předání novinářům ji to osobně sdělil, že tak učinil a ani se neomluvil. A ještě není jisté, jestli za to neobdržel odměnu. Jedná se o článek „ EDBUSY je jako honba na čarodějnice“, který je ještě nyní umístěný na nejmenovaném webu i na webu E-klubu.

Že se vůbec nestydí pan moralista.

A závěrem bychom chtěli ještě připomenout následující:

JUDr. Zdráhal píše v jeho jedné slohové práci na stránkách OS, že s p. likvidátorem Chaloupkou jednali p. Janits a dvě dámy, což je nesmysl, ale ve skutečnosti s ním jednali tři pánové.

Tak potom dámy a pánové, kdo tady mlží a lže?

opravuju (So, 10. 4. 2010 - 19:04)

na " MATRIX 2001"

A taky psala o (So, 10. 4. 2010 - 19:04)

Tak si přečtěte na" Matix 2001 "článek pod "Společnost" :Banky ve finančne krizi zachránené penězi z drog /5.1.2010 od Wiliama Engdahla /

Dotaz pro Lili: (So, 10. 4. 2010 - 15:04)

Si psala, že seš svobodná, nikdo ti nic nepřikazuje a neomezuje tě, a pak napíšeš že máš manžela a že mu musíš vařit??? O_o

Pre štatistiku (So, 10. 4. 2010 - 14:04)

"s těmito by si náš přebujelý administrativní stát měl poradit", tak ja Ti poviem s čím by si mal poradiť. Na obálke je poštovné 61,80 x 12000 = 741600 CZK + 4 rozbité tliačniarne, keby pomohli ako investori, uspokoja minimálne 10 malých začínajúcich živnostníkov, za ktorými stoja živitelia, a od ktorých produkty by sme si kúpili my - 12 000. Ty teoretička a tie Tvoje táračky. Kde dohnali naše rodiny. Figu vieš z praxe, preto si myslíš, že treba potupovať zručných ľudí. Čo to máš na tom krku....Len Finance,finance,..finanční porádce...do basy, ...choré Lili!!!

Hovorí sa (So, 10. 4. 2010 - 14:04)

Že keď sa pozrie do mlieka ,tak skysne.
Alebo sa bojí,že to neprežije.Stále otravuje,tak sa nedá čakať nič iné.

Je vidět jak je (So, 10. 4. 2010 - 13:04)

Manžel nemuže ani jist co navaří,radej si to udělá sám.Kdoví proč?

Pre štatistiku (So, 10. 4. 2010 - 11:04)

.."ale to nejsem já, co jsem stíhaná za podvod v podnikání"...Nemôžeš byť na dvoch stranách. Aj byť stíhaná, aj lapať podklady do statistiky.Kto Ti dal licenciu nato, aby si toto všetko, čo si vymenovala posudzovala. OZ keď chcú nech si robia, ale smutné na tom je, že také tipíky ako Ty donášajú na nich.
To nech už aj poľnohospodár udá pekára, že sa obohatí na múke, z ktorej upečie chlieb, a z jeho pšenice!!!. Ty to iste nemáš v hlave v poriadku, a vytrhávaš veci z kontextu.
Ja bojujem za moje slobodné podnikanie.

lili (So, 10. 4. 2010 - 10:04)

jj...co se týká toho vaření, tak já jsem velmi tolerantní, mě chutná skoro všechno, zvlášť pokud nemusím lítat kolem plotny já. Apropo, dnes vaří manžel - segedín, nedovolila bych si komentovat jeho technologický postup, to bych se připravila o tu svobodu...jj
Těší mě, jak bojuješ za mé svobodné podnikání, ale to nejsem já, co jsem stíhaná za podvod v podnikání, a názory repáka mi také nevadí. Vadí mi názory tzv. OZ edbusy, kteří vůbec, ale vůbec nerozumí finančnictví a pletou se do tohoto a ještě si nechají říkat fin.poradci. Přitom hlavně mysleli na své tučné provize a přitom je jim jedno, jestli dělají pro tourex, apl, či jinou pronziho podvodnou společnost, hlavně že mohou někoho okrást a sebe obohatit. A s těmito by si náš přebujelý administrativní stát měl poradit. Ale bohužel tupost lidí se nedá vymýtit, tak tyto firmy na sny budou nově vznikat a soudy a policie budou aspoň vytíženy...jj

Pre štatistiku (So, 10. 4. 2010 - 10:04)

...alebo by si sa postarala, aby mi suroviny ukradli, lebo si naučená lízať smotánku slávy, ako nám urobili v EDBUSY, že nebol čas sa prezentovať. Iba húkať, že bla-bla ...pol miliardy.... š t a t i s t i c k y

Pre štatistiku (So, 10. 4. 2010 - 10:04)

Lili, keby sme sa postavili k sporáku obidve,
a mali niečo celkom z rovnakých surovín fajn navariť. Nikdy to nebude rovnaké. Či by si Ty vôbec navarila, lebo by si nemala čas,hľadala by si chyby na mojej práci, ako to robíš tu.Celý život si bola najatá, tak si myslíš, že iba to je správne. Deformovaná si až, až...skrytá si v štatistike.

Vidíš lili (So, 10. 4. 2010 - 10:04)

Ty nepotrebuješ ku svojmu podnikaniu nikoho,a to len preto,že sa na Teba z blízka nepozerá nejaká lili,Repák atď.
Tie návrhy boli preto,aby sme mohli podnikať v pokoji.
Hlavne tvoje výhrady ma vedú k k týmto návhom.Jedine pre Tvoju spokojnosť,Aby si robila svoju prácu poctivo,a nehľadala blchy na druhých.

lili (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

...jj, ty seš tele, já podnikám víc jak 10 let a se ziskem /jinak by to nebylo podnikání/ a žádný soud jsem k tomu nikdy nepotřebovala a ani jej nechci. Dodržovat zákony této země je pro mě samozřejmostí, tak proč bych měla čekat na nějaká další razítka??? Víš proč podnikám? Protože, jsem svobodná a nikdo mi nic nanařizuje a nezakazuje. To jen ty potřebuješ vodit za ručičku a potřebuješ slyšet pokyny od žouželků, přibylů, zdráhalů, e-klubů a jim podobných. Tak nám laskavě nic takového podsouvej, běžný samostatně uvažující člověk nic takového nepotřebuje. Už dávno neplatí,že "živnostníci"-kapitalisté, jsou vykořisťovatelé, dnes Vám dá živnostník práci, nebo aspoň sám vytváří HDP.
Líbí se mi třeba na abudancii, že ukončila zaměstnaneckou činnost, a dala se na sólovou dráhu. Dlouho si nechala líbit praktiky svého zaměstnavatele a možná i tím byl její další soukromý život ovlivněn. Proto je její pohled na život jiný než můj.
A já obdivuji lidi, kteří ať už příjdou o práci nebo ji sami ukončí a nejdou se přihlásit na úřad práce. Ale postaví se na vlastní nohy s hlavou vztyčenou a jdou za svým cílem a vytváří hodnoty...
Víš jaký je u Vás v obci největší zaměstnavatel? U nás je to obecní úřad s cca 300 zaměstnanci, a v našem okresním městě je to také obecní úřad s 1700 zaměstnanci, dále finanční úřad spolu s ossz a pracovním úřadem, a soudy ,ale to už nevím, kolik celkem zaměstnávají lidí a kolik mají razítek. Není to smutné počítání? To je zase dotaz pro Tebe, anonyme...

lili (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

jj...tak proč tu presentuješ systém /myšlenku/, kterému vůbec ,ale vůbec nerozumíš? Navíc je zavádějící a pro běžný život nepoužitelný, v praxi neodz
koušený. Myšlenku si můžeš strčit, víš kam...jj
Pro abudancii: Jak můžeš říct, že se nezajímám o nové věci? A na to si přišla jak? Náhodou já se zajímám o spoustů věcí, mám také spoustu dotazů /mnoho bez odpovědí/. Bohudík o některé oblasti se v současné době nezajímám vůbec - duchovno, mimozemšťané, včetbě podvodníka aštara, černá trička, karmy, vykládání budoucnosti či minulosti z karet, hojnost a bohatsví, apod. Hold každá máme jiné zájmy, koníčky a jiný druh přátel. Tak mě prosím za toto neodsuzuj.
Z této oblasti se zajímám pouze o "záhadné kruhy v obilí" či jak byly postaveny egypské pyramidy, apod. Ale toto jsou hmatatelné a očividné záhady, tedy aspoň pro mě.

Navrhujem rieše (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

Keďže je veľa názorov na podnikanie,Doporučujem,aby schválenie podnikania bolo zo zákona potvrdené každým ministerstvom aj súdom.
Týmto by bolo zrejmé v čom a aké máme možnosti.Ináč je to iba o tom kto si ,čo vymyslí v pribehu podnikania,ako to je v prípade EDBUSY.
Zákony a nariadenia sa vymyslia, aby sme boli diskriminovaní a ešte aj potrstaní,dodatočne.
Myslíte si ,že by vás to až tak veľmi bolelo ???
Je to otázka lili aj pre Teba.

pre lili (So, 10. 4. 2010 - 06:04)

Stále chceš nejaké odpovede.Tu je to o diskusii.Tiež beriem to,že nechceš odpovedať na konkrétne otázky.Alebo si myslíš,že si na gestape a my sme povinní,Ti odpovedať,ináč použiješ svoju moc???

K.K. (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

...JUDr. Zdráhal píše v jeho jedné slohové práci na stránkách OS, že s p. likvidátorem Chaloupkou jednali p. Janits a dvě dámy, což je nesmysl, ale ve skutečnosti s ním jednali tři pánové.

Tak potom dámy a pánové, kdo tady mlží a lže?

Oni nemlží ani nelžou, jsou jen teplí...

e-klub (Pá, 9. 4. 2010 - 19:04)

http://eklub.webnode.cz/news/zase-jedna-perlicka-ctete/

Nová země (Pá, 9. 4. 2010 - 08:04)

http://abundancia.sblog.cz/casopis/

xxl (Pá, 9. 4. 2010 - 07:04)

Milá klientko,tady žádné vysvětlení není,pouze likvidátor,soud,zmocněnci,OS a eklub vytváří dojem,že se případ řeší,ale není to pravda.Vše směřuje do nulového konce.Váš dojem,že budete jen posílat a platit ,je skutečností.

Reklama

Přidat komentář