Reklama

Dispoziční prognostika

pro Halo (Po, 27. 9. 2010 - 14:09)

příspěvek z 24.9. 17:06h,ty jseš asi taky jeden z nich, to ses pěkně vybarvil.Nejdřív tady kritizuješ filozofii DPN a pak jsi se z celou parádou omluvil.Asi ti někdo dal přes prsty co? nebo ti nahodil elektriku? nebo se taky nečeho bojíš?

Cerebros (Po, 27. 9. 2010 - 12:09)

kde sú tam tie technológie...Ani tam nemusíte hledat,nic tam není použitelné,jen taková vějička na důvěřivé...

Cerebros (Po, 27. 9. 2010 - 12:09)

Vysvětluji:Právě že se...Milý Balvane, Vy jste opravdu balvan.TA mám za sebou tři roky.Co následuje dál,to víte nejlépe sám.Na tomto fóru není uveden jediný konkrétní případ pochybení.Vše je to v rámci pomluv,polopravd,osočování a lží.Chybí alespoň základní fakta o jakémkoliv poškození klienta.Nestačí zde napsat,že DPN XY je vůl,blbec atd. a že mě poškodil,protože se po jeho klientele cítím špatně.Tyto diskuze sledují všechny strany okolo Dispoziční prognostiky.Buďte tedy konkrétní.Pokud máte něco na p.Matuška ,pište konkrétně co.Co v profesním udělal špatně,kdy se to stalo a jak Vás poškodil.Znovu opakuji,ani jedna stížnost na těchto stránkách není souhrnem faktů,ale souborem dojmů,postojů,polopravd a lží.

Cerebros (Po, 27. 9. 2010 - 12:09)

Za vše špatné tady z mé...Milý Halo,děkuji Vám za upřímnost.Domnívám se,že to co je pro Vás projev života "zlý",to je pro mě projev života "paživot".Jsou to dvě totožné věci,vyjádřeny rozdílnými slovy.Otázka ničitele je polemická.Pan Sohr vychází z pluralitní filosofie a tak i tady musí být stanoven třetí(další) princip.Z mého pohledu je princip ničitele na svém logickém místě.Ale pokud jsou vaše představy jiné,nevymlouvám Vám je.To ,že se neshodneme ,je v diskuzi běžné a dokonce žádoucí.Jinak by byla diskuze pěkná nuda a navíc mě může více obohatit názor oponentní než souhlasný.Tedy samozřejmě ten,který je podpořen argumentací.

Taky (Po, 27. 9. 2010 - 11:09)

kde sú tam tie technológie...nevím, co s tím....???

hippi (Po, 27. 9. 2010 - 08:09)

Vysvětluji:Právě že se...kde sú tam tie technológie úprav? Nenašiel som.

pro Cerebrose (Ne, 26. 9. 2010 - 20:09)

Pro Balvana: Tak to tedy 1:1...Vysvětluji:Právě že se zde probírají především profesní selhání dipáků...no a nic se neděje, žádný postih či sebereflexe nenastala... Je zajímavé, že by jsi po 8 letech byl stále jen student nebo chodíš jen na klientelu? Technologie úprav najdeš např. na www.grimoar.cz. A jde tu jen o to, že jmenovaní dipáci poškozují klienty a místo nápravy a pokory je zastrašují, Matušek to kryje a sám vyhazuje ty, kteří se ozvou, že je něco špatně - to je zásadní selhání jeho i Noetisu. Proto ať jmenovaní odejdou a společnost se očistí nebo to zavřou a ti slušní začnou pod jiným jménem. Balvan

mrtvý (So, 25. 9. 2010 - 00:09)

Za vše špatné tady z mé...Nic si z toho nedělejte.V Brně Černovice Hůskova 2 pavilon F 19 je na psychiatrii primářka Mudr. Zlata Pernicová,která není soudní znalkyně v oboru psychiatrie,ale ústřední hlavou mafie soudů nejen Brno venkov.Ona kryje zvěrstva vlády Č.R. a pana presidenta Č.R. Václava Klause.Vše co dokázala a dokáže,je jen a pouze dělat ze zdravých občanů Č.R. mrzáky jejímy Ústavou Č.R. zakázanými depotními injekcemi.Tyto nejsou zajištovací léčbou,ale pouhé halucinogenní netestované preparáty na zvířatech,ale přímo cíleně na lidech s tím účelem tyto lidi zničit jakožto nepohodlné osoby co něco ví a zároven si takto zajištuje jen přísun svých pseudopacientů s tím,že takto podvádí všechny a hlavně pojištovny.Její znalecké posudky a odborné studie jsou vykonstruované tak,že zničí ve prospěch státu Česko zubožené občany Č.R. a hlavně ve svůj osobní prospěch hmotný.Navenek působí jako žebračka.Na tajných kontech má své krvavé miliony.Hlavně proto,že jí její pacienti utíkalí z Ústavu,páchají sebevraždy a ostatní trestnou činnost z následků její nebezpečné terapie již zmíněných depotních injekcí neznámého charakteru.Ty mají za cíl způsobit člověku halucinace,tak aby vznikla paranoia a schizofrenie bludů včetně.No a kvůli takové licoměrné paní doktorce Ropuše Obecné se nebudeme věšet,ale klidně doma v teple ležet a pro pomoc k Pánu Bohu radši běžet!!!!!!!!!!!!!

Halo (Pá, 24. 9. 2010 - 17:09)

Za vše špatné tady z mé strany se omlouvám, z nějakého neznámého důvodu nemám pana Sohra v lásce. Nevím proč, prostě to tak je. Ani filozoficky jsme si nesedli, o což jsem se ani nesnažil. Možná moje chyba, kdo ví asi jo. Proto se omlouvám. Stím paživotem to neberu, nesedí mi to a to z toho důvodu, že podle svého citu a logiky, mám dojem, že bych byl ve špatném pochopení. Ale vám toto stanovisko nechci brát, i když mě uvadí do rozpaku a roštiluje. Mám prostě dojem, že je projev života dobrý a zlý a ne cokoli jiného, ničitel prostě neexistuje. Proto se omlouvám, že vám ho chci změnit. Člověk nikdy totiž snad nemůže vědět, které přesvědčení je dobré nebo zlé. A zrovna mě napadá jestli může být přesvědčení i paživé nebo neživé. Snad pokud uvědomění neprobíhá, neprobíhá myšlení živě, nemyslíme, je to neexistující uvědomění-nemyšlení, tedy neživé, protože neexistuje. Potom je snad také paživé-neživé neexistující, neprobihající. Neuvědomování si, je potom zlé. Protože nás omezuje v pochopení. Omlouvám se prostě se vtom neshodneme a nemá cenu to asi dále probírat. A myslím si to, že pokud někdo navštíví odbornou pomoc jakéhokoli druhu, není na tom nic špatného, špíš je to plus. Jak ale poznat dobrého doktora od toho špatného. To snad pozná jen jiný doktor, ostatní je jinak asi bezpředmětné. Někdo se z něčeho vyléčí, jiný z toho samého ne. A jak to poznat, kdo co kde zanedbal. Poznat to snad může jiný odborním, to je to. Proto se raději znovu omlovám. Člověk se stále učí, snad i toleranci k čemukoli odlišnímu. Kdyby jsme byli všichni kopiemi z jakéhokoli důvodu, bylo by to nesnesitelné, snad by jsme si nemohli ani živě popovídat. Omlouvám se.

Cerebros (St, 22. 9. 2010 - 23:09)

Když vám někdo zhodi...Pro Halo : Omlouvám se Vám ,ale docela nerozumím otázkám.Až na ty poslední.O těch bohužel nic nevím,ale můžu se zeptat pamětníků.Co máte na mysli životem dobrým a zlým.Ty narážky na inteligenci netřeba,já je nepsal.Otázka paživota - tak např.bakterie je projevem života.Pokud se u Vás ale přemnoží a způsobí Vám angínu ,je projevem paživota.

Cerebros (St, 22. 9. 2010 - 23:09)

Mne s odpovědí ignoruješ,...Tak to se divím,že se mi ještě nerozpadla rodina.Po 8 letech úprav.A ve firmě mi rostou zisky.Po 8 letech úprav.A dětem i manželce se daří dobře.Po 8 letech úprav. Tak do pr.... kde je chyba?Měl bych být lapená dušička v troskách....Nenapsal jsem ,že ti co odešli jsou megalomani a psychopati,ale to kam se mohou dostat.

Cerebros (St, 22. 9. 2010 - 23:09)

Jsem se podepsal Balvan, tak...Pro Balvana: Tak to tedy 1:1 není ani náhodou.Neplivu tady ani na jednoho člověka co z Noetisu odešel.Nedivím se,že nikdo na otázky nechce odpovídat."Je to marný,je to marný,je to marný":říká p.Smoljak ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje.Z větší časti jsou urážlivé.Ty slušné byly ,alespoň co jsem si všimnul, zodpovězeny.Probírat privátní život jednotlivců na veřejných diskuzních fórech mi přijde nechutné.Copak Vy obnažujete své intimní partie na veřejnosti?Myslím,že ani omylem.A každý člověk má právo na svůj soukromý život.Tam mu nikdo nemá strkat nos.Jiné to je pokud jde o profesní život - selhání.Pak klidně pište nejen o konkrétních lidech,ale i o konkrétních chybách,kterých se na Vás dotyčný "dopustil".O sobě jsem již psal,stačí si přečíst pár příspěvků zpět.Přečetl jsem spoustu knížek,ale které jsou ty magické ?

pro Cerebrose (St, 22. 9. 2010 - 23:09)

Pro Curious : Omlouvám se...Mne s odpovědí ignoruješ, budiž...Opora celku není třeba, pokud nečiním špatné, nemohou se mi hodnoty srazit a nepotřebuji běhat za někým, aby mne nahodil. Nové programy od skupin nefungují, takže se stejně jede po staru.Jinak - jak víš, že ti co odešli se nesetkávají a nepomáhají si navzájem? Protože odešli, tak jsou podle tebe megalomani a psychopati - skvělá dedukce, já si myslím, že právě takto se chovají ve vedení Noetisu a ti, co odešli měli soudnost a rozum, proto šli. Takže je to věcí názoru. A mít za zády víše jmenované prognostiky,kteří nemají žádné morální hodnoty a likvidují své i cizí rodiny a své klienty - tak to nepovažuji za výhru člověče! To bych se sakra bál. Jestliže se noetisákům likvidují vlastní rodiny, tak si necháš od nich upravovat tu svoji??? Neblázni, pochop, že kdysi to bývalo jiné, pan Sohr nedovolil takové bezvládí a hraní si brácha na bráchu (není kontrola vyvolených), hlavně že máme z klientů a studentů prachy. Je mi tě líto, vypadáš jako schopný chlap, který je zapalený pro věc a evidentně to chce dotáhnout k technologiím, ale Noetis nemá budoucnost, dokud se nezbaví Matuška rychlokvašky a spol. Hrozba atestací není kontrolní mechanismus,jen forma ovládání podřízených... Jo a asi se potkáme na výročním plese, Balvan

Cerebros (St, 22. 9. 2010 - 22:09)

Vidím Cerebrosi, že Vás...Pro Curious : Omlouvám se Vám,nějak mi Vaše otázka v příspěvcích utekla.Tak tedy oficiální názor Noetisu neznám.Myslím,že hlavní problém není v používání získaných znalostí a technologií lidmi,kteří odešli z Noetisu.To jim nikdo ani nemůže zakázat.Ten hlavní problém je v tom ,že tito lidé ztrácejí oporu celku,chybí jim zpětná vazba.Mohou lehce sklouznout na "šikmou plochu " a není žádný kolega,který by je jistil.Domnívám se ,že je lepší mít za zády zkušeného kolegu než prázdný post.Jen megalomani a psychopati si myslí ,že ve všem obstojí sami.Tak to ani omylem.Zkušenosti z dějin vypovídají o pravém opaku.Bohužel ,než takový psychopat skončí v propadlišti dějin,dokáže kolem sebe udělat neuvěřitelnou spoušt´.Stejně jako mají lékaři nad sebou lékařskou komoru,tak nad DPN bdí Noetis.Již slyším Vaše protiargumenty ....uvědomte si prosím,že DIP ma za sebou 20 let vývoje,což je vzhledem k ostatním oborům pořád ještě nevyvinutý kojenec.Navíc lavírující na hraně "nehmotného"světa,exaktní vědou nezměřitelného a tudíž exaktně i legislativně neexistujícího.

Halo (St, 22. 9. 2010 - 15:09)

Když vám někdo zhodi elektriku, tak to je samozřejmě Santa. Cokoli jiného by byl projev nízké inteligence. Co se týka paživota a neživota, etiky Dipu, tak existuje jenom život a tento život je svými projevy dobrý nebo zlý, kdy dobro a zlo, hodnota projeveného projevu existence, je subjektivní z pohledu hodnoticího, je názorem na projev. Toto napsané je také projev snížené inteligence existence. Neživé není. Je živé se svými projevy. A paživé, jak pa musí být, aby bylo paživé. Není to nahodou opak živého. Tak vysvětlete, ten paživot a neživot, když jsem tak neznalý, neli ignorující. Spoustu lidí je mrtvých a mluví se o nich různě, všeljak a nebere se to jako hazení špíny, ale zhodnocování faktu o jeho životě. Jestli jsou ale fakta fakty, přísluší bohužel toto hodnotit jen mrtvému, protože nevíme vše, ale přece jenom něco jo. Byl nebo nebyl pan Sohr v psychiatrické léčebně? Léčil se nebo neléčil se u psychiatra? Je na tom něco špatného nebo není? Toto napsané je také projevem nízké inteligence.

Curious pro Cer (St, 22. 9. 2010 - 11:09)

Vidím Cerebrosi, že Vás více baví odpovídat na plivance od lidí, kteří mají pocit, že jim Noetisáci ublížili. A na moji slušnou otázku, proč Noetisu vadí, že dip provozují i odpadlíci jste neodpověděl. Zajímal by mně Váš osobní názor, i oficiálni názor Noetisu, pokud takový existuje. Už tady zazněl názor, zřejmě od nějakého "odpadlíka", že si za ty technologie zaplatili, tak co se kdo diví, že dělají dip i mimo Noetis.

pro Cerebrose (Út, 21. 9. 2010 - 23:09)

To je zajímavé,uvádíte...Jsem se podepsal Balvan, tak jako ty Cerebros, je to 1:1. Až Matušek (Neford) a ostatní Noetisáci zde bude odpovídat na vznesené otázky, tak i já zde zveřejním své jméno a rád. A nemáte tak trochu máslo na hlavě, vždyť sám jste pod přezdívkou. A zatím jste ani nenapsal, zda jste alespoň DPN 10 nebo pouze nadšený student TA, který ještě neodhalil pravdu a zaslepeně poslouchá rádoby morální desatera a haldu dalších nesmyslů o morálce a vyjímečnosti této metody. Pokud dostudujete a dostanete technologie, tak si s vámi rád znovu promluvím a váš názor bude opačný, opravdu ta slavná tajemná technologie nic není a nestojí za to snažení, je to fakt podfuk, přečtě te si ty magické knížky a bude vám to fungovat i bez atestace. Balvan (na krku špatných prognostiků, kterým internetový svět vrazil pár facek - probuďte se, odejděte - pak zvoláme - hoši - děkujem)

Není (Út, 21. 9. 2010 - 21:09)

To je zajímavé,uvádíte...se co Balvanovi divit - kdo by chtěl mít nepříjemnosti?

Cerebros (Út, 21. 9. 2010 - 19:09)

Ať se vám to líbí nebo...To je zajímavé,uvádíte tolik konkrétních lidí a sám jste anonym.Strach se podepsat pod svůj "názor" , co ?

JM (Út, 21. 9. 2010 - 19:09)

Ať se vám to líbí nebo...a to těm mafiánům ještě nikdo nerozbil hubu?

Reklama

Přidat komentář