Reklama

Dispoziční prognostika

Měli (Čt, 7. 10. 2010 - 16:10)

byste zveřejnit ty Sohrovy likvidační brožurky.

Znáte tento ft (Čt, 7. 10. 2010 - 16:10)

Víte jak poznáte, že prší. Že pan Sohr klečí v příkopě a modlí se za odpuštění, ať na něj přestanou utočit deštěm. Jó klečel v příkopě a modlil se. Déšť byl utokem na jeho psychiku, chudák musel se bránit. Spíš ho špatně léčili na psychyatrii. A v léčebně mu také nepomohli. To ba mě zajímalo na základě jakého utoku by vás zabil nebo poškodil. Domělého. Jo počasí utočilo deštěm, vždyť to změřil. Je třeba ho zlikvidovat. Jo je to jenom pomluva. Sám to napsal. Tak to bude pravda, nečetli jste Dodavatele snů, přečtěte, tam to je a mělo by se to jmenovat vyznání pravdy.

Nejsou (Čt, 7. 10. 2010 - 16:10)

tady žádné stížnosti, to se teda divím, vždyť tady psali, že vyhrožovali klientum, že má tygra ať něco skusí. Že byla u tří DPN a každý jí říkal něco jiného. Že zhazují lidem elektriku a sám ten co zhazoval elektriku to tu napsal, že tak činil pro Dip a jeho příspěvek zmizel, byl tu den. Byly tu stížnosti na to že odvádějí své studenty od svých rodin. Že nepomohli jejich firmě a nechali si špatné rady dokonce zaplatit. A jiné, ne níc tu pry nebylo, žádné stížnosti jenom pomluvy, jací charakteři.

Cerebros (St, 6. 10. 2010 - 21:10)

Zdravím Vás milá Vlasičko.1)Balvan netnul do živého.Víte co mě tak nadzvedlo ze židle?Je to vyhrožování.Vyhrožování komukoliv čímkoliv nemá mezi slušnými lidmi co dělat.Pro mne je to přesně ta hranice mezi lidskostí a nelidskostí.Jestliže člověk začíná vyhrožovat druhému znamená to jediné,došly argumenty a nastupuje pěstní právo.No , ale každý svého štěstí strůjcem.2)Pravda je slovo velice polemické,v mém slovníku se prakticky nevyskytuje.Záleží co si pod " pravdou " představujete a jak chápete "pravdu".3)Samozřejmě se dají měřit i "věci" abstraktní,ale v tomto případě jsem poukazoval na absurditu měření Af s pravdou.4)Již jsem zde psal,že tady nejsem za Noetis ,ale sám za sebe.Ano,obhajuji tady filosofii kterou Noetis prezentuje.A také kolegy ,kteří jsou tu nestoudně pomlouváni.Je i v zájmu Noetisu , aby profesní selhání bylo prošetřeno.Pokud jste v celé diskuzi našla aspoň jedinou konkrétní stížnost na profesní selhání nějakého prognostika,napište mi to prosím.Asi jsem tupý,četl jsem příspěvky několikrát,ale nenašel jsem vůbec nic.Tedy kromě pomluv.Není zde jediný návrh na postup řešení stížností.Pokud u Vás vyvolávám pocit ,že všechno shazuju,tak se Vám upřímně omlouvám.Neumím vtisknout myšlenky do textu tak,aby nevznikala dvojakost výkladu.5)Filosofie Noetisu není moc a peníze, o tom lze těžko někoho přesvědčit.6)Uvedu jen malý příklad na rozčílení : Když pan prezident Masaryk poslouchal vrádiu Hitlerovy projevy do rána nemohl rozčílením usnout.Pro novináře prohlásil,cituji "Já bych ho snad utlouk cihlou,kdybych ji měl ze zdi vyrvat ! ".To řekl jeden z nej českých velikánů ,filozofů a humanistů eticky zaměřených.Podotýkám,že to bylo v době kdy byl Hitler "jenom " křiklounem za mikrofonem a neokupoval ještě půlku Evropy.To co se Masaryka tak dotklo,byl přímý zásah do srdce humanity a lidskosti.A já to vnímám naprosto stejně,že zdejší projevy mají s projevy lidskosti a humanity pramálo společného.Jen aby to zase někdo nevykládal špatně.Já nejsem Masaryk a o nikom ze zde diskutujících si nemyslím že by byl Hitler.Je to jenom příklad.Lepší mě bohužel nenapadl.

Cerebros (St, 6. 10. 2010 - 20:10)

Afinita-Af-je mirá...Napsal jste to výborně,děkuji,sám bych to nenapsal lépe.

Měření (St, 6. 10. 2010 - 16:10)

Děkuji za vysvětlení... Máte asi pravdu. Je to věc spravného zakodování a spravné otázky, jinak se se svým mozkem těžko domluví, když nám sám o sobě prý nerozumí a musí ho tedy naučit, aby věděl co po něm vůbec chceme. I když mám dojem, že říkají, že určité nedokonalisti koriguje sám mozek. Vnímame prý skutečnost omezeně aktivitou oněch deseti procent, aktivitou deseti procent mozku, tedy vnímamé skutečnost na deset procent, vše je asi věcí přístupu k neaktivní kapacitě mozku, kterou se snaží asi aktivovat. Do jaké míry se to komu daří lze asi těžko posoudit.

Měření (St, 6. 10. 2010 - 13:10)

Děkuji za vysvětlení Afinity, již to chápu, pak jsem měla pravdu, měřit cosi imaginárního je blbost a pravdu si tam načtou sami na 99,9, protože tomu věří. Sama jsem si udělala před roky něco podobného, dávala si do paměti hodnoty, barvy, kovy, orgány, atd. Pak ověřovala kyvadlem, trénuji stále a rozšiřuji možnosti, mám mnoho tabulek a chodí to velmi dobře a ohlas od klientů (15 let) nebyl nikdy negativní. Asi proto, že spíše jsem pomocníkem a nic direktivně nenařizuji. Nemohu říct, že chyba je v partnerovi a ať se rozvede, to jsem zde četla dělají z noetisu ti lidé - chyba je vždy na obou stranách. Pomáhám najít rovnováhu a upravuji hodnoty, které jsou nižší nebo chybné, vlastně dělám stejnou práci, ale s rozumem a citem. Netvrdím, že má metoda je nejlepší, ale je rozhodně stejně platná, stejně plnohodnotná. Sto korun za 4 hodiny s klientem a zdarma konzultace po telefonu i mejlíkem, rady a vedení k sebepochopení také zdarma, věnuji se pak za tu tovku třeba 3 měsíce lidem. Nedělám to pro peníze, ale jako koníčka, ráda pomáhám lidem, každý si zaslouží mít dobré zdraví a být šťastný. Je tedy filozofie noetisu lepší než ta má? Vlatička

Af-ne Cerebros (St, 6. 10. 2010 - 12:10)

Nechci se hádat, ale tak... Afinita-Af-je mirá totožnosti s někým nebo něčím, např. pravdou. Otázka je co si zakodovali jeko definici pravdy do mozku, aby se ho mohli zeptat. Zakodujou-li si špatnou definici a ptají se, nemusí ani zjistit, že jim to měří špatně, pokud mají špatnou definici. Takhle si musí zakodovat, prostřednictvím indikatoru do mozku, velkou část skutečnosti, aby jim mozek při dotazu odpověděl správně. Mozek musí vědět na co se ptají, aby prostřednictvím indikatoru mohli s mozkem komunikovat, prý mozek neví jak věci vnímáme my, proto mu to musí zdělit. Vnímamé prý skutečnost omezeně z deseti procent, mozek ale plně, proto nám nerozumí, jak to je ale nevím, sám o sobě funguje z deseti procent, jde asi o aktivaci jeho skrité kapacity, jestli je ale v jejich mozku něco, nějaká oblast aktivnější nevím. Musí trenovat, aby jim indikátor správně fungoval. Pokud si zakodujou něco špatně, mužou si poškodit mozkový počitač, jak uváděl pan S. Sohr. Proto studují tak dlouho a výsledek studie není jistý vždy, hodně lidí prostě odpadá protože to nezvládají, a proto mají studium odborné a zájmové. Jestli jsem to pochopil správně nevím, mají vám to vysvětlit oni. Ať se tedy vyjádři. Oni vás budou ale jenom ignorovat. Prosím vás mužete pro příklad napsat, jaké nesmysly jsou tu psané, neberte to jako napadaní, ale jako snahu o poučení a pochopení. Děkuji.

Gareth pro Kole (St, 6. 10. 2010 - 11:10)

Zdravím, Garethe. Nenapadlo...Samozřejmě že mě napadlo, že Cerebros je někdo z vedení Noetisu, možná i sám Matušek. Hodně to připomíná jeho rétoriku.K tomu dalšímu - spletl jsi 2 příspěvky, o uveřenění progamu na stahování elektriky psal Balvan, ne já.

Gareth pro Cere (St, 6. 10. 2010 - 11:10)

Milý Garethe,ani nevím jak...Ano Cerebrosi, můj názor je již hotov. Na základě špatnýc zkušeností mých, mého okolí, atd. Každý má přece právo na názor. Já Vám ten Váš neberu.

viz pan Cerebro (Út, 5. 10. 2010 - 23:10)

Nechci se hádat, ale tak jsem si říkala, že pan Balvan tnul do živého a je jeden citat - pro pravdu se člověk zlobí. Asi mě obviníte, že jsem blbá to vaše Af (co je af?) s pravdou či ravou(?) na 99,9, ale jak můžete měřit něco, co je imaginární (hulvát, hlupák...), moc toho neumím, ale tohle mi připadá jako hloupost! (používám kyvadlo). Četla jsem tady vše - tedy se snažila, je zde mnoho hloupostí a nesmyslů, ale myslím si, že Balvan má pravdu. A vy zde opravdu jste za Noetis, protože nepřipouštíte stížnosti poškozených lidí a vše jen shazujete. A filozofie Noetisu je nyní pravděpodobně jen moc a peníze a hodně studentů, podle diskuse a jejich stránek. A asi nejste tak v pohodě, jak jste psal, když se tak rozčilujete... Mě by ještě zajímalo, co by se stalo, kdyby se zveřejnil ten program Sohra - to je také filozofie Noetis, když je to od něj nebo ne? Pak by i jiní mohli prognostikům stahovat tu elektřinu, to by byla legrace, ušetříme za platby čezu. Vlasička

Cerebros (Po, 4. 10. 2010 - 23:10)

Oprava : výhrůžky,budeš.Taky nemám rád když někdo przní spisovnou češtinu.

Cerebros (Po, 4. 10. 2010 - 23:10)

Ale ty kecko! Kdo chce...ad 7) To snad nemyslíte vážně !!?? VY MNĚ VYHROŽUJETE !!?? To jste tedy musel klesnout pěkně hluboko, ale předvídatelně.Z Mesiáše (který zachrání všechny poškozené klienty zlými prognostiky) se nám stává Mstitel.No to Vás čeká tedy "úspěšná" cesta.Nepřipadají Vám Vaše výhružky značně infantilní ? Typu " Když mi budež ubližovat , tak já to požaluju mamince..." ?ad 8) Je mi Vás líto... :-(

Cerebros (Po, 4. 10. 2010 - 23:10)

Ale ty kecko! Kdo chce...Ach jo,ach jo,ach jo.Místo diskuze to opět upadá do pavlačových přestřelek.V předchozím příspěvku jste prohlásil ,cituji "Balvan se loučí a zde již končí, vše bylo řečeno, jde pracovat na novém programu pro DPN - ubliž a schytej..." .Jen připomínám , že slovo dělá muže.Ale budiž.Chybovati je lidské a navíc nikdy neříkej nikdy.ad 1 ) Je Balvan hulvát a hlupák ? Odpověď : Af s RAVou 99.9.Takových měření můžu udělat stovky,se stejným výsledkem.A kdo je ověří Vám? Nebo ,že by jste byl onen biblický jediný spravedlivý a neomylný,kvůli kterému bude zachráněn celý svět ?ad 2) Já zde nejsem za Noetis.Pokud by jste četl pozorně předešlé příspěvky,věděl by jste to.Píšu tu sám za sebe,bez "požehnání úřadů".ad 3) Pokud zde napíšu " Poškozujete klienty,okrádáte je,ničíte jím firmy i partnerství,navíc vím , že máte dvě milenky a nevyhýbáte se ani intimnímu styku s mladými chlapci , stahujete elektriku podle toho,jak kdo se Vám líbí ".Jak chcete na toto reagovat? Af s pravdou 99,9. No to jste tedy "charakter".ad 4) Opět je vidět , že nečtete pozorně příspěvky.Zopakuji to tedy po několikáté " Za nikoho nedám ruku do ohně , tedy ani za sebe ne ."A to se týká i Noetisu.Nekopu tady za Noetis,ale za filozofii ,kterou Noetis prezentuje.A je mi jedno je-li to pod hlavičkou Noetisu,Franty Vopršálka či jiné skupiny lidí.ad 5) Nikdy jsem nenapsal ani slovo o dokonalém Noetisu a dokonalých prognosticích. Očividně tady LŽETE !!! Souhlasím s tím ,aby vážné profesní pochybení bylo prošetřeno.Pokud jste tak dobrý a chodí k Vám "poškození" klienti DIPu,napište zde výsledky Vašeho měření,jakým způsobem byli poškozeni.Včetně výsledků , připomínám.ad 6) Na otázku stahování elektriky jsem odpovídal několikrát,ale ani jednou v duchu toho jak to popisujete Vy."Vkládáte mi slova do úst,které jsem nikdy neřekl".Opět je vidět , jak mizerně čtete zdejší příspěvky.ad 7) To snad nemyslíte vážně !!?? VY MNĚ VYHROŽUJETE !!?? To jste tedy musel klesnout pěkně hluboko, ale předvídatelně.

Kolemjdoucí pro (Po, 4. 10. 2010 - 13:10)

Ale ty kecko! Kdo chce...Zdravím, Garethe. Nenapadlo Tě, že Cerebros může být někdo z vedení Noetisu, možná i sám Matušek, kdo tady takhle "čelí pomluvám a šíří dobré jméno firmy"?Pokud máš ten program, kterým "stahují elektriku", tak proč jej neuveřejníš? Co by se stalo,kdybys jej uveřejnil? A co se stane, když jej neuveřejníš? A proč Ti tak záleží, aby lidi pochopili, jak je Noetis zlý? Vždyť oni to pochopí nepozději v okamžiku,kdy se Noetis obrátí i proti nim. Moudrému napověz, hloupého kopni.

pro Cerebrose (Po, 4. 10. 2010 - 12:10)

Milý Garethe,ani nevím jak...Ale ty kecko! Kdo chce štěkat, štěká, i když neví proč - to se zase hodí na tebe. Za každou cenu se snaží zlehčit situaci, ale řeknu ti toto: to co dělají prognostici DPN lidem je často neetické, nemorální a potvrzené - takže má výpověď má hodnotu - AF s pravdou 99,9. Mám v seznamu jména prognostiků a jména jejich poškozených klientů. Ta plodná diskuse zde by byla, kdyby se jmenovaní Noetisáci neschovávali a nenechali za sebe mluvit tebe, velkého neznámého vtipálka, ale mohli konkétně odpovídat. Myslím, že o přímou diskusi se pokoušel Petr Pan, Boroš a další, ale když za Noetis budeš zdeplácat jen ty, tak to nikam nepovede. My ti nebereme TVÉ přesvědčení, jen chceme, aby se řešil každý vážný poklesek a chyba Noetisáka a to proto, že to nedělá Matušek, jako hlava. A když něco smrdí od hlavy, pak zbytek taky nedopadne dobře... A protože stále budeš dokolečka psát stejné bludy (diskusi s tebou ukončuji), uděluji ti zvláštního Balvana za sci-fi příběh o dokonalém Noetisu a perfektních prognosticích. S úctou ke všem slušným lidem. BalvanPS: Pokud mne budeš stále štvát blábolem, že elektriku nestahují a nikomu neubližují, tak zde zveřejním Sohrův program, kde je přesný návod (je jich tam mnohem víc).

Cerebros (Ne, 3. 10. 2010 - 21:10)

Vůbec jste to nepochopil,...Milý Garethe,ani nevím jak na to reagovat.Snad jen "Kdo chce psa bít,vždycky najde si hůl".Stejně mohu oponovat já,že Vy nechápete co jsem tu psal.Že základem plodné diskuze jsou argumenty a ne pomluvy.Do Balvana jsem se "obul" s těchto důvodů.To co tady popisoval bych přirovnal k babkám na pavlači.Výpovědní hodnota 0 bodů.Přestože jste si za svou přezdívku vybral jméno rytíře Kulatého stolu,ve Vašem projevu toho mnoho rytířského neshledávám.Vidím,že Váš " názor" je již hotov.

Gareth pro Cere (Ne, 3. 10. 2010 - 18:10)

Milý Garethe,souhlasím s...Vůbec jste to nepochopil, ale to už mne u dip nepřekvapuje.Musím souhlasit s Balvanem. Možná prognostici, které znáte, ještě ctí zásady S.Sohra. Podívejte se ale výš, tam je to přesně o tom, co psal Balvani jiní. Potvrdil jste, to co tady někteří psali v minulých diskuzích - že se dipáci chovají nadřazeně.Jedině oni mají pravdu. Vy vlastně diskutujete ve stejném duchu. A to, jak jste se pustil do Balvana, mi to jen potvrdilo. Žádný jiný názor než vás prognostiků není přípustný. Nedivím se, že nikdo nechce napsat že jistý prognostik xy udělal to a to, protože by to hned odnesl. Můžete si tvrdit, co chcete, ale ty věci se stahováním elektriky a dlašího se dějí. Nezapoměňte, že se někteří odpadlí prognostici, ať už dobrovolně nebo nuceně odpadlí, se stýkají a o těchto věcech se baví. Mají své informace.

Jakub Böhne (So, 2. 10. 2010 - 16:10)

Bůh by byl však sám sobě a v sobě nepoznatelný a nebylo by v něm nijaké kvality ni vnímavosti kdyby nebylo záporu. Zápor jest odrazem kladu čili pravdy a činí, že pravda se stává zjevnou.

Halo-pokračová (Čt, 30. 9. 2010 - 17:09)

Bohové hindujistů, Bůh tvořicí, udržující, ničící, tedy tvoří, udržují, ničí vše podle pravidel, zákonitosti univerza, pro Univerzum takové jaké je. Tvoří, udržuji a ničí dobro a zlo podle pravidel řádu Univeza.

Reklama

Přidat komentář