Reklama

Dispoziční prognostika

weber (St, 8. 5. 2013 - 12:05)

Bylinami možná ne,ale co...To jsou snad neškodné nesmysly. Vodička je živá bytost, ta se nesmí ani otvírat, aby se nenakrkla, natož pít ! :-) Živá bytost vyššího řádu než je člověk ! :-o

zet (St, 8. 5. 2013 - 10:05)

Velmi smutné,s dispoziční...Bylinami možná ne,ale co vím, jednu dobu prodávali nějaké preparáty vlastní výroby. A co ty jejich skleničky se zááázračnou vodou, kolečka atd.?

gab (St, 8. 5. 2013 - 00:05)

Velmi smutné,s dispoziční...Oni neléčí ničím.

Víťa (St, 8. 5. 2013 - 00:05)

Šarlatánům uvěřili...Velmi smutné,s dispoziční prognostikou to nemá nic společného.Bylinami neléčí.

Pozor! (Út, 7. 5. 2013 - 12:05)

Šarlatánům uvěřili rodiče malého Vaška (†6) z Trutnova a jeho cukrovku místo inzulínem léčili bylinkami od společnosti nabízející alternativní medicínu. Chlapec zemřel.

a (Út, 7. 5. 2013 - 09:05)

Tedy když to shrnu,...Je to smutná pravda.

Martin: (Po, 6. 5. 2013 - 17:05)

Je až neuvěřitelné, jak... Tedy když to shrnu, dispoziční prognostika-jasnovidectví tedy funguje u toho u koho má fungovat a nefunguje u toho u koho nemá fungovat, protože to podle vás potřebuje, protože potřebuje těžkou zkoušku. Jak to, že u vědecké medicíny očkování u dětí a dospělých funguje, funguje u všech stejně a protože funguje u všech a chrání před nemocemi, byly z tohoto důvodu některé nemoci vědeckou medicínou vymíceny. Takže když zvážím to, co jste napsal, brání očkování těžké zkoušce, kterou podle vás dotyčný potřebuje a tedy očkování škodí tomu, co je podle vás nutným základem pro nějakou zkoušku, pro snad nějaký osobní vývoj. Tedy dotyční podle vás se musí trápit a musí trpět, protože je to pro ně potřebné, protože musí dosáhnout pokory a musí je to donutit k tomu, aby si zametli především před vlastním prahem, aby se potom mohli vyléčit. Bez toho to prostě u nich nejde. Protože vědecká medicína předchází nemocem, tak podle vás škodí novým osobním postojům a osobnímu vývoji. Takže když k dispozičnímu prognostikovi-jasnovidcovi přijde nemocný a vám se ho nepodaří vyléčit, tak mu řeknete, že tu nemoc potřebuje? Takže potřebovali ti, co šli do koncentračních táboru tuto těžkou zkoušku proto, aby dosáhli pokory a mohli si zamést před vlastním prahem. Takže potřebovali podle vás tuto těžkou zkoušku, aby někam podle vás došli v duchovním vývoji? Nebo to spíše potřeboval Hitler a jeho pochopové? Co podle vás tedy potřebují dotyční? Ponižování, mučení, týraní, trpění, hlad, nemoci, katastrofy, aby dosáhli pokory a mohli si zamést před vlastním prahem? Neustále se zamýšlím nad tím, co jste vlastně napsal a musím konstatovat, že dispoziční prognostika-jasnovidectví, pokud toto tvrdí, je skupinou pomatených bláznu, co si pro svou nefunkčnost svého oboru aplikace kybernetiky na dotyčné, vymýšlí spoustu výmluv. Něco takového tvrdit je prostě ....., ale já jsem přece naivní a tedy hloupý, takže chyby je vždy ve mně. Toto vaše celkové hodnocené konstatování zavání přímo psychopatovstvím!

.. (Po, 6. 5. 2013 - 09:05)

Nemám v úmyslu nikoho...Taky myslím, že z vaší strany nemá smysl hrát s otevřenýma kartama, když nemáte v ruce žádné trumfy.

Martin: (Ne, 5. 5. 2013 - 22:05)

Nakonec podle vás ten pisatel, který zde zmínil, že existuji dané brožurky na shazovaní elektriky a ona paní co psala, že se ji známy bývalý dispoziční prognostik-jasnovidec přiznal, že nějakým lidem shazoval elektriku, oni tedy podle vás kydali hnůj na dispoziční prognostiku-jasnovidectví. Nejsou to nakonec také podle vás psychopati. Nebo se vám pravda nelibí a vadí vám, že s tím nic nenaděláte, že pravda se zde vyjevuje. Budete se s tím bohužel muset smířit. Nakonec neschopnost přiznat si pravdu je zbabělost.

Martin: (Ne, 5. 5. 2013 - 22:05)

Psala tu dokonce nějaká paní a psala, že se ji jeden odešly od dispoziční prognostiky-jasnovidectví, kterého znala, přiznal, že podle něčeho, nějaká měření indikátorem-drátkem, shazoval lidem elektriku, podle brožurek na shazování elektriky od samého pana Sohra. Měl by jste si uvědomit, že podle zákona, nikdo nemá právo brát zákon do vlastních rukou, což dělali dispoziční prognostici-jasnovidci, což možná dělají i dnes a což dělali komunističtí a fašističtí psychopati. Já osobně do rukou žádný zákon neberu a snažím se abych nikomu nikdy neublížil. Nikoho netýrám a nikoho za nic netrestám, protože na to nemám právo. Nikomu se nemstím, nemám na to právo. Jediné co vyznávám je pravda a vždy budu odmítat lež ve všech podobách. Vyznávánou pravdu se snažím prezentovat a pokud pravda, která je pravdou, někomu vadí, je to jeho problém a ne můj. Mohu se ovšem také mýlit. Avšak co se týká dispoziční prognostiky-jasnovidectví mám jasno, budu vždy tento systém odmítat a dám vždy přednost vědecké medicíně, která v rámci nemoci nachází nové a nové postupy. Možná nalezne i lék na virus HIV a nemoc AIDS. Přesvědčte mne, že vám to funguje a předežeňte v této oblasti vědeckou medicínu a vylečte ty, co máji virus HIV a nemoc AIDS. Přestaňte, přestaňte psát zde hovadiny a dokažte, že vám, že jim to funguje. Pokud je můj příspěvek, příspěvek psychopata, potom se zamyslete nad sebou a popřemýšlejte nad tím co, jste vlastně napsal.

Martin: (Ne, 5. 5. 2013 - 21:05)

Je až neuvěřitelné, jak... Lidé tedy musejí procházet těžkými zkouškami, protože to podle vás potřebují. Kdo vám tuhle hovadinu řekl, nebo jste na ni přišel sám. Ženy mohou onemocnět rakovinou děložního čípku a podle vás je to zkouška, kterou potřebují? Dnes ale stačí jedna injekce a těžká zkouška v podobě rakoviny děložního čípku, kterou ženy podle vás potřebují se nekoná. Podle vás touto těžkou zkouškou měly snad projít, protože ji potřebují. Takže těžkými zkouškami musí projít i dispoziční prognostici-jasnovidci jak tvrdíte. Ale proč by lidé měli nesmyslně trpět, když jsou možnosti, které tomu mohou zabránit. Vždyť dnes vědecká medicína vyřešila a napomohla vyléčit mnoho nemocí a mnoha nemocím dnes očkováním dokáže předcházet. Je snad podle vás Bůh zvráceny, který vytváří utrpení pro své ovečky. Vždyť dispoziční prognostika-jasnovidectví přece funguje a když funguje, lze přece zjistit dispozice k něčemu a tyto dispozice přeprogramovat, což podle vás dokáže přece dispoziční prognostik-jasnovidec. Proč by ho měla tedy nějaká těžká zkouška potkat, když vše změří indikátorem-drátkem a může vše změnit. Pokud tedy procházejí těžkými zkouškami dispoziční prognostici-jasnovidci a nedokážou jim předejít, nemohou se jim vyhnout u sebe, jak potom můžou předpovědět a upravit nepříznivé dispozice u druhých, které tedy vedou k nepříjemnostem. Chápete, že tím co jste napsal, popíráte funkčnost dispoziční prognostiky-jasnovidectví. Chtěl jste je obhájit, ale přitom jste popřel samou funkčnost dispoziční prognostiky-jasnovidectví. Mám pocit, že si ani neuvědomujete, co jste napsal. Mám vás za hlupáka, že vyznáváte dispoziční prognostiku a zároveň její funkčnost popíráte. Můžete mi prosím napsat, kdo vám tuto hovadinu řekl a proč jste ji vlastně napsal? Musím vás zklamat, psychopati jsou především sami dispoziční prognostici-jasnovidci, oni berou zákon do vlastní rukou a shazují lidem elektriku, oni mají brožurky na shazování elektriky, což zde potvrdil pisatel, který k ni má přístup.

Cerebros (Ne, 5. 5. 2013 - 19:05)

Nemám v úmyslu nikoho chytat za slovo. Jen mě zajímá,zda má vůbec cenu vstupovat do diskuze.Nemá.

.. (So, 4. 5. 2013 - 23:05)

Co je podle Vás manipulace ?činnost dispozičních prognostiků a podobných uskupení, kteří dokážou umě vnuknout lidem to, co potřebují a dokáží vystupovat tak, že jim člověk uvěří, že ideologie, kterou je učí a kterou do nich nenápadně hustí , je jediná správná cesta. Tolik jen ve zkratce. Vaše otázka evidentně vede k tomu, že chcete abych napsal něco, na co mne dokážete pak chytit za slovo...

Cerebros (So, 4. 5. 2013 - 16:05)

To jsou prognostické...Co je podle Vás manipulace ?

Pro xy (So, 4. 5. 2013 - 13:05)

Je až neuvěřitelné, jak...To jsou prognostické bláboly k oblbnutí lidí. Ničím podložené, samé nekonkrétní věci. Lehký manipulační nátlak na dotyčného, aby se pozornost odvrátila z kritiky dispoziční prognostiky na kritika! A jelikož nikdo nemá čisté svědomí ( samozřejmě kromě dipáků, ti jsou svatí), tak začne přemýšlet nad svými chybami, začne obviňovat sebe a řekne si : "Sakra ta dispoziční prognostika - to je něco!" Vyjádřím se zkráceně , jinak by to mohlo být na román s názvem : Zloděj křičí , chyťte zloděje!, prostě velmi zdatně manipulujete s lidmi a jejich myšlením. To je realita. Smutná.

xy (Pá, 3. 5. 2013 - 21:05)

Je až neuvěřitelné, jak je předchozí pisálek naivní a tedy hloupý.To co píše o jiných, je on sám, velkolepý psychopat a vážně duševně chorý. Dispoziční prognostika je obor, který má rovinu změny a proměny, realizace a tvorby pro život. A bezpochyby funguje tam, kde má fungovat. Tam kde nemá, je třeba pokory a zametení před svým prahem, ne každá úroveň žití si zaslouží proměnu.Ta fumguje i bez dipu, jen v jiné kvalitě...je to mnohem složitější, než si myslí předchozí pisatel, je to vážné, vážené a úctyhodné Životu . Ale život není jen dobro, to bychom daleko nedošli, má i obranný mechanizmus a těžké zkoušky životní pro ty, jež je potřebují, i pro prognostiky, ale už pisatel nevnímá, nevidí, a hlavně nechápe.....Doporučení:zabývejte se tím na co máte, a vězte, talent máte, možná jste jeho kabát obrátil naruby, bojíte se sám sebe a hlavně pravdy o sobě, a proto je pro vás jednoduché kidat špínu na to, co má úroveň...

Martin: (Pá, 3. 5. 2013 - 19:05)

Pokud si mám byt tedy jistý tím, jak tvrdíte, že to dispozičním prognostikům-jasnovidcům funguje, potom jim funguje i shazování elektriky, podle brožurek na shazování elektriky od Sohra. Jeden bývaly dispoziční prognostik-jasnovidec se přiznal, že podle nějakých seznamu, shazoval lidem elektriku. Seznamu, který mu dali jeho kolegové. Pokud tedy tvrdíte, že jim to funguje, potom tvrdíte také to, že dispoziční prognostici-jasnovidci likvidovali a snad dále i likvidují lidi, podle nějakých svých seznamu, podle toho, jak lidi vidí ze svého měření indikátorem-drátkem. Měří jím to tedy indikátorem-drátkem? Není nutné právě z této skutečnosti, chtíd důkaz, že jim to indikátorem-drátkem měří?Tedy doslova nekompromisně tvrdíte to, že nejenže podle vás pomáhají lidem, ale také je ze své svévolnosti likvidují. Když to řeknu na rovinu, dispoziční prognostici-jasnovidci poškozují, likvidují a vraždí právě ty lidi, co jim z nějaké povahy nevyhovují, snad podle svého měření indikátorem-drátkem. To je jen prostá logika, nic jiného. Jedno potvrzuje druhé.

Martin: (Pá, 3. 5. 2013 - 02:05)

Nakonec jak je tvrzeno, je třeba věřit v zázrak, aby se stal. Proč tedy tímto zázrakem nemůže být seriózní lékařský výzkum, který zaručí opakovatelnost zázraku. Zázraku, který zázrakem nakonec není, ale je vědeckým postupem, který může pomoci mnohým a ne jen jednomu zoufalci.

Martin: (Pá, 3. 5. 2013 - 02:05)

Proč tedy nepřeprogramují genetické dispozice virů a bakterii, které ohrožují lidský život. Proč nevýti tyto nemoci pocházející z viru a bakterii. Vědecká medicína dokáže vyrobit sérum, které ochrání lidský život před viry a bakteriemi. Účinek séra je prokazatelný a některé nemoci byly dokonce vymýceny. Dokázala by to dispoziční prognostika-jasnovidectví. Mají šanci, je tu stále virus HIV a nemoc AIDS. Nakonec veškeré argumenty, které zde jsou používány pro obhajobu dispozičních prognostiků, jsem slyšel, když jsem chodil na tu jejich školu. Nic se v této oblasti za celých 10 let nezměnilo. Jsou to naučené a papouškované výmluvy, omlouvající neschopnost s něčím nějak pohnout. Vždy je něco na vině, nikdy ovšem účinnost dispoziční prognostiky-jasnovidectví. Bavil jsem se o těchto naučených frázích s psycholožkou a shodli jsme se na tom, že tyto léty prověřené rádoby argumenty používají nesvobodně myslicí rádoby lidé. Nemají nic jiného a jsou zmanipulovaní a nemyslí ze svého zdravě argumentujícího rozumu. Podlehli tito lidé vlivu, který potlačuje svobodu myšlení a předkládá tento vliv to, co je prospěšné pro samu společnost, které podlehli. Jakýkoli zdravý argument je potom útokem na samou podstatu společnosti, co zmanipulovala své jedince, kteří odmítají přijmout jiný pohled na věc. Nakonec si myslí, že je jim všem křivděno a argumentující je označován jako odpadlý zoufalý utlačovatel, postrádající jakýkoli charakter. Hlavním problémem je argumentující, který má problém v sobě, avšak nikdy sama společnost, která zmanipulovává své ovečky. Když má argumentující svůj vlastní rozum, je zoufalec.

Martin: (Pá, 3. 5. 2013 - 01:05)

Martine,vy jste opravdu... Když jim to funguje, tak ať vyléčí nemocné, co mají HIV a AIDS. Proč nepřeprogramují genetické dispozice viru HIV a nemoci AIDS, když tvrdí, že dokáží měnit genetické dispozice. Myslíte si, že to dokážou. Tak ať léčení provedou veřejně s veřejným vyhodnocením výsledku v rámci studie. Aby to provedli, nesměli by být takoví zbabělci. A ono to je další špína. Pravda se nehodí, tak je to špína. Jste najiva, že věříte, že jim to funguje. Čím vás přesvědčili. Jediné co udělají je, že vám vsugerují, že vám pomohli, i když to není pravda a vy toto domění pomoci, šíříte mezi dalšími lidmi. Účinek který mají, spadá jen do oblasti placeba a noceba. Léči jen psychosomatické nemoci a to jen někdy. Na svých internetových stránkách píší něco v tom smyslu: Pomůžeme těm párům mít děti, co děti mít můžou, ale nemají. Proč nemůžou mít děti? Protože jím v tom brání nějaký psychosomatický problém. Potom stačí placebem zakouzlit. Proč potom nepřeprogramují ty páry, co z lékařského hlediska děti mít nemůžou, mění přece genetické dispozice? Z líných spermií můžou přece nadělat super spermie. Že by to nesvedli? Proč nenabídnou službu jim? Proč asi? Mám dojem, ne jsem přesvědčen, že lidé co se zastávají dispozičních prognostiku-jasnovidců, neuvažuji racionálně. Normálně uvažující laik "vědec", požaduje výsledky, které jsou opakovatelné a prokazatelné. Celá základní lidská společnost je postavena na poznatcích, které lze v podstatě triviálně dokázat. Třeba jen počítač, který používáte, opakovaně při používání dokazuje vědecké poznatky. Uvědomujete si to vůbec. Veškera technologie pochází z vědeckého zkoumání a byla aplikovaná právě proto, že je opakovatelně dokazována. Veškerá technologie se chová podle opakovatelných zákonitosti. Nakonec sám Sohr tvrdil, že mozek je nevýkonnější kybernetický systém, že mozek je v podstatě počítač. Stačí zadat data a mozek vše ve výstupu v podobě matematických dat zhodnotí. A tím výstupem může být indikátor-drátek. Potom stačí jen programovat.

Reklama

Přidat komentář