Reklama

Dispoziční prognostika

nazor (Čt, 22. 5. 2014 - 19:05)

Osobam ktore maju problem castokrat staci vediet ze prisli k "odbornikovy" a uz sa unych spusti nejaky mechanizmus odblokovania urciteho problemu. A tato viera v "odbornika" ich vlastne vylieci ;), je jedno kto to je aj strycek pompo to moze byt staci ze sa onom dizvie odtoho a odtoho ktory mu svojim zaujmom priradia urcity kus respektu. Svet je o iluziach ktore prijmeme alebo zatratime a tak im priradujeme moc nad vlastnymi osudmi.. A toto vseliaky frustrovany ludia skryvajuci sa za odbornikov- " sarlatanov" v skutocnosti zneuzivaju pri chudakoch , zufalich osob z negativnych situacii v zivote.

sofia (Čt, 22. 5. 2014 - 11:05)

Neviem, ku komu idete, ale vo...idem k Ing.Kantorovi, dúfam, že mi pomôže, som rada, že aspoň jeden človek sa ozval,ktorému pomohli

kajá (Čt, 22. 5. 2014 - 11:05)

Dobrý večer, mám rôzne...běžte raději k odborníkovi. :-)

Karel (St, 21. 5. 2014 - 07:05)

Dobrý večer, mám rôzne...Neviem, ku komu idete, ale vo všeobecnosti môžem doporučiť. Mne pomohli.

sofia (Út, 20. 5. 2014 - 22:05)

Dobrý večer, mám rôzne zdravotné problémy a Ako pomocnú liečbu ma švagriná objednala k jednému pánovi do Bratislavy - DIP.Myslíte, že mi pomôže, švagriná tvrdí, že určite, ale ako čítam tieto príspevky - nebudú to len vyhodené peniaze?Ďakujem za Vaše názory a doporučenia, hlavne od tých, ktorí to už vyskúšali

.. (Čt, 15. 5. 2014 - 17:05)

jojo, mění to lidi k...ti lidé

.. (Čt, 15. 5. 2014 - 17:05)

Precital som si celu vasu...jojo, mění to lidi k nepoznání!! Bohužel ty lidé jsou přesvědčení, že se mění k lepšímu a nejsou ochotní ani schopní vnímat nikoho, kdo se jim snaží vysvětlit, že ta změna není k lepšímu... :-(

co je moc to je (St, 14. 5. 2014 - 15:05)

Precital som si celu vasu diskusiu potom ako som si zacal zistovat vcom to moja jedna znama lieta uz 4 rokom. Zmenila sa velmi, chodi do ostravy na nejaku skolu v ktorej jej stale opakuju ze neni pripravena postupit dalej a musi opakovat stale rocnik. Volakedy sa snou dalo normalne rozpravat teraz vsetku konverzaciu zakoncuje trojzmyselnymi vetami. Chodi na nejake stretavky kade tade. Nechapem to mne donej nic nieje ale jej spravanie ma donutilo precitat tuto diskusiu kompletne celu a vidiet pekne ako sa tu snazia niektore osobi blokovat normalnu diskusiu...Niekomu musi tento biznis dost vynasat.

Martin: (Út, 13. 5. 2014 - 16:05)

Už to nehul!!! Pokud se vám něco nelíbí argumentujte popírejte a ne že budete jen ponižovat tím, že někoho nazvete feťákem, který snad ztratil zdravý úsudek. Popřete to, co bylo zmíněno a vyjádřete svou hodnotu jako člověka, který dokáže postavit svůj úsudek na racionalitě. Nakonec proč prznit Aristotela.

Martin: (Út, 13. 5. 2014 - 16:05)

Proč, proč pořád, proč,... To není reakce na žádný příspěvek, ale konstatování, které definuje nejen mne a také jiné lidi. Nejsem dokonalý a uvědomuji si to, kdežto někteří to popírají a popírat budou. Což je jejich věc. Chci nějak k něčemu dojít, jestli vám to nic nedává, najděte si to, co vás obohatí a nemusíte zde ztrácet čas tím, že se zde angažujete. Argumentujte a neodsuzujte jen. A pokud jsem napsal, že Sohr lhal, kradl a zabil lží člověka, nejde o nadávání, ale o holý fakt. Já občas neřeknu všechno, proč taky, jedná se o lež, že uznám, že nepotřebují někteří vědět všechno, zvlášť když to může ublížit.

Dan (Po, 12. 5. 2014 - 15:05)

Existuje také vnitřní a...Proč, proč pořád, proč, proč, proč? Nadáváš dipákům, ale když o nich někdo napíše něco negativního, zaplavíš to tady těmi svými kecy, které s tématem nemají nic společného.

Jox (Ne, 11. 5. 2014 - 20:05)

Existuje také vnitřní a...Už to nehul!!!

Martin: (Ne, 11. 5. 2014 - 19:05)

Existuje také vnitřní a vnější energie, tvar a příčina? Lidské je od života oddělené, existuje odděleně, a proto takto oddělené vnímá odděleně veškerý život. Pro oddělené, které je lidské, existuje vnitřní energie, tvar a příčina. Pro božské ovšem něco takového neexistuje. Pro božské žije život v životě, který je celek, ve kterém vše co je činěno, je činěno všemu. Život je v sobě samém, ve veškerém životě a ze sebe samého, z veškerého života a jen lidské se vnímá odděleně a omezeně. Vnímá se odděleně proto, že ze svého neprožívá, v emocích, pocitech a citech, a ze svého myšlení nechápe to, že vše je ve skutečnosti ze sebe vším, neexistuje nic odděleně a samo o sobě. Vše je provázané a božské toto přijímá ve skrze vším možným a podle toho také prožívá, v emocích, pocitech a citech, myslí a jedná. Božské je nad lidským tím, že chápe veškerou vzájemnost skutečného, vše ovlivňuje vše a to božské přijímá a chápe, což je lidskému cizí a tím je lidské ze sebe sama omezené. Lidské se ale může vždy stát božským, v tom není lidské omezeno nikterak ničím. Je to cesta k božskému, které osvobozuje od lidského, od toho co způsobuje omezení. Je třeba otevřít své lidské sebe sama božskému a otevřít tak cestu životu. Žiji pro život! Život se zachovává, nelze celek zničit! Je třeba oprostit se od lidského a stát se božským!

Martin: (Ne, 11. 5. 2014 - 18:05)

Účel? Co má pro koho nějaký účel? Účel je implicitní-vnitřní a explicitní-vnější. Slova mají účel vnitřní a vnější. Ať už sdělujeme cokoli, má to vyznám pro sdělujícího a také význam pro poslouchajícího. Sdělující má uspokojení z nějakého svého projevu, kdy uspokojení vytváří vnitřní účel sdělovaného. Sdělující zároveň tím chce něco sdělit druhému, kdy forma sdělení produkuje samý vnější účel sdělit. Hanlivá nadávka uspokojuje nenávist sdělujícího a to je vnitřní účel. Tedy potřeba uspokojit svou nenávist. Sdělující z hanlivosti nachází uspokojení v negativní lásce k nenávisti, z touhy sdílet se sebou nenávist. Nachází negativní radost z urážení hanlivosti. A nachází negativní pokoj ze sdělení hanlivosti a tak opět jen uspokojuje svou nenávist. V podstatě jde o lidské, o lidskou připoutanost k lidskému. Protože i zločinci jsou lidé, jde vždy o páchaní lidské, kdy páchaní zločinu je lidské. Zločinci jsou v podstatě fanatici připoutanosti k tomu, co je vede k zločinu, tedy k ryze lidskému. Opakem je ale božské, které není k ničemu připoutané a je naprosto autentické s božským. Božské vychází z nepodmíněné lásky, nepodmíněné radosti a nepodmíněného pokoje. Ať už se děje cokoli, božské odděluje činy od činícího a ví, že božské je potencialitou ve všem. Božské odmítá zlé činění, kdy odmítaní není nenávisti. Božské odmítá zlé činy, ale neodmítá činícího, protože činicího omlouvá zmatenost a dezorientovanost, která je způsobená veskrze lidským. Náboženská nenávist vzniká z výchovy k náboženství a výchovy ke xenofobii vůči jinému náboženství, kdy jiné náboženství snad ohrožuje. Náboženství fanatici jsou připoutaní svou výchovou ke svému náboženství tak, že jsou schopni ze své výchovy k náboženství zabíjet druhé lidi. Připoutanost je lidská. Volná myšlení a nepřipoutanost je božská. Božské ví, že lidské systémy náboženské a jiné lidské systémy, mohou být jen lží, neboť všechny dohromady nemohou mít pravdu, jsou lidské a v podstatě je božské nepotřebuje, protože je božské ze sebe sama řádem mravu božského. Božské nalezlo svobodu a je mimo připoutanost k čemukoli, protože dokáže cokoli promyslet a potom to cokoli opustit, aniž by to narušilo její božskou podstatu. Jediné co božské může připoutat je pozitivní lásky, pozitivní radost a pozitivní pokoj. Božské žije pro život. Pro život božský, který přináší život a ne smrt z možného lidského. I když život je vše dohromady a to vše dohromady musí se naučit přinášet jen život. Božské tak nemusí vítězit nad jiným, proč vlastně něco porážet, z jakého důvodu? Pravda vítězí. Proč vlastně musí vítězit? Co je pravda a ví lidské, co je pravda, že musí zvítězit? Čí pravda? Je mnoho praporů a ty rozdělují. Je jedná planeta země a je jeden člověk. Všichni lidé mají stejný základ! Jsou jedním člověkem. Žiji pro život! Život se zachovává, nelze celek zničit!

Lenka (Pá, 9. 5. 2014 - 23:05)

Jak jsem slyšela od mé známé, Matušek jezdí dělat jak říkají klientely do Prahy, Zlína,Malacek atd. Všude si hezky šoustá a ta jeho chudák žena ho nestačí kontrolovat. A tento hnusák si hraje na boha a tupé mozky mu to žerou.

Martin: (St, 7. 5. 2014 - 19:05)

Já sám mám své problémy a nevím kdo za ně může, jestli já či oni. Ale díky stresu, kterým mne vystavili, jsem přišel o velmi uspokojující zaměstnání, protože jsem díky jejich pokročilým technikám skrytého teroru, přišel o schopnost se soustředit delší dobu. Působil jsem zmateně a začal jsem v práci dělat chyby, což mne stálo místo, velmi dobré místo. Jestli bych tam pracoval ještě dnes nevím, neboť v daném úseku, kde bylo 30 lidí, jich zůstalo jen 7. Měli na mne špatný vliv. Nakonec jsem si napsal knihu, ze které jsem zde nějaké odvození povšechně uvedl. Jestli jsou hloupé, nebo ne, nevím. Každý musí posoudit sám. Knihu četlo ale pár lidí, konkrétně psychiatrů, a ti řekli, když už jste si vše ujasnil, nechte vše být a jen buďte. Mezitím jsem ještě dopsal pár statí a občas něco ještě upravím a přidám. Pokud jste správně pochopil, trpím psychickými potížemi, ale když si přečtu, co jsem pro sebe udělat tím, že jsem rozved své myšlení, cítím uspokojení, že jsem se nepoddal a nepodřídil Dipákum. Jsem rád, že jsem a když si zpětně přečtu, co jsem napsal, divím se kde se to vzalo a myslím, že mi to bylo dané, za což děkuji. V podstatě celá základní struktura existovala dříve, než mne stihli Dipáci poškodit a vnést do mého myšlení pochybnosti, které byly neopodstatněné. Můžu vám však říci, že si myslím, že by tu knihu asi stěží někdo vydal, protože jsem dal jeden list, jako stať, přečíst příteli z knihkupectví s který jsem v kontaktu a se kterým se vzájemně obohacujeme a on mi dnes řekl, že na to nahlíd, ale potřebuje se na to soustředit, že to není jednoduché k pochopení, ale pro mne jde o evidentní nevyvratitelnou věc. Mnoho z toho co jsem mu v kostce řekl, pochopil a uznal. Nakolik by to bylo jasné obyčejnému čtenáři nevím, proto si myslím, že jestli náhodou umřu, všechno se obrátí v prach.

Martin: (St, 7. 5. 2014 - 19:05)

Po prečítaní skoro... Já jsem tu jejich školu čtyři roky studoval a nepřineslo mi to nic dobrého. Omlouvám se za své postoje a příspěvky, které se sem asi ani nehodí. Ve skutečnosti nemám nikoho s kým bych probral Dip. Ale podle druhých nejsem zklamán sám, i když jsem od první klientely, kdy se mi dostalo do rukou hodnocení mé osoby, pochopil, že jde o manipulaci. Měl jsem mít IQ 90 a být podle Soru Býk. Nešlo mi ani o to, jak mne vidí oni, ale o to jak vidí oni sami sebe a to jako lepší lidi, co se jim dostalo vědění, které není běžné a díky kterému mají lepší hodnoty a postoje k životu a především jedinečné schopnosti. Nabídli mi studium a ani nevím proč jsem ho přijal. Dnes chápu, že na jejich poznatcích není nic, za co by stálo platit a že oni sami jsou velmi egoističtí lidé, zahledění do svých schopností, které spočívají v sugesci a placebu, což nikdy neuznají. Sám Sohr byl jeden z největších egoistů světa a odmítl jsem se podílet na vývoji schopnosti manipulace s lidmi. Zkuste si ověřit jestli jim to virguli měří, jen si je otestujte a uvidíte, že podvádějí nejen sebe, ale i druhé. Nejsou schopni se postavit čelem k výzvě. Jedná se veskrze o zbabělé lidi, kteří dávno přestali rozlišovat co je správné a co špatné. Můžete to ovšem popřít, protože přece stáli za rozvojem vaši osobnosti. Nepřinesli mi nic dobrého jsou to manipulativní zvrhlí lidé. Kdyby například byl Boroš a Sohr doktorem, byli by uvěznění za ublížení na zdraví. V rámci své vyšetřovací metody měřením virguli, řekli klientovi, že je po všech stránkách zdravý a přitom byl nemocný a umřel. Věřil jim, neboť vše vypadá na první pohled seriózně, ale jen na první pohled a to byla jeho největší chyba v životě, která způsobila jeho smrt. Pokud vám pomohli a vy tomu věříte, je to vaše věc a mi do toho nic není. Pokud vám poskytli informace, které jste nevěděl a ani by jste na ně nepřišel, je to problém vašeho momentálního omezení, které nemusí být konečné. Ale měl by jste vědět, že Sohr okrádal lidi a bylo mu to jedno.

Bajo (Ne, 4. 5. 2014 - 17:05)

Po prečítaní skoro...Nedávno vyhodili jednu ředitelku jednoho zařízení v Brně.mysleli, že jí hrabe a ona zatím jela v dipu....Za sebe 3+4, na ty průsery se mi ani nechce vzpomínat.

náhodný kolemjd (Čt, 1. 5. 2014 - 21:05)

Doporučuji zhlédnout tento film, který se zabývá scientologií, jíž mnozí přirovnávají k DIP.http://ulozto.cz/xF9csL2/scientologie-dokument-wmv

... (Po, 28. 4. 2014 - 17:04)

Po prečítaní skoro...jo, jinak taky 3 a 4 !

Reklama

Přidat komentář