Reklama

Dispoziční prognostika

...no koment (St, 2. 7. 2014 - 07:07)

..vy jste velmi agresivní a vulgární člověk Martine,nevěřím Vám nic z toho, co píšete, je to bez ladu a skladu, jen o vás a vašich křivdách na vás...Ale pokud by jste byl eticky vpořádku, tak ustojíte i smečku draků, a "drak či tygr" to je jen pojmenování" a něčeho skutečného, co je a vypadá vskutku jinak, vše má svou legendu...aby nebylo to, co má hodnotu zneužito, snad to pochopíte??

Martin: (Út, 1. 7. 2014 - 15:07)

zmizte z těchto stránek,ale... Silák jen na netu? Do očí jsem řekl Sohrovi a Borošovi co si o nich myslím a přede všemi, bez ohledu na následky, na vše co mi mohli udělat. Dokázal by jste to vy, nebo by jste se jen pozitivně podřídil vyšší dračí a tygří rase. Běžte tedy do prdele a můžete jít do prdele svým sohrovcům, je tam spousta lidí, tak nevím jestli se tam ještě vlezete. Asi vám vadí pravda a pokud vám vadí, měl by jste se nad sebou zamyslet, Sohrova prdel byla plná blbů a možná mezi ně patříte.

konečně rozumný (Ne, 29. 6. 2014 - 21:06)

zmizte z těchto stránek,ale ještě žijte, vždyť nejste totální hlupák....s pokorou vstup do lesa-volný.....Les je lék pro vás,bez netu a lidí, sám se sebou,třeba pár dní i nocí.Třeba vás osvítí moudrá sova, protože vy se tak bojíte, že jen na netu jste silák..pusťte techniku a běžte sám!!!

Martin: (Po, 16. 6. 2014 - 19:06)

To, že jsme odpovědní druhému za druhého ve své filozofii uvádí Lecke. Myslí to, že nějak vychováváme druhé lidi tím, jak se k nim chováme, a proto jsme odpovědní druhému za druhého, za to, jak působíme na druhé. Je to třeba pochopit ve své rozsáhlosti vztahů mezi lidmi a národy. Nikdo není ostrov sám pro sebe a to je třeba si uvědomovat každým okamžikem. Přitom já si myslím, že mám pravdu, ale dipáci si myslí, že mají pravdu oni. V tom se ztrácí odpovědnost mezi lidmi, protože je najednou omezena pravdou a ne láskou člověka k člověku. V tom je neřešitelnost, s ohledem k tomu, že na naší vlajce je pravda vítězí. A já se ptám či pravda. Kdo má vlastně pravdu. Co má tedy vítězit. Není v tom náhodou kus ješitnosti. Sohr napsal báseň a tu věnoval dipákum a v ní je psané musíme zvítězit. Chápete tu moudrost. Dipáci musí zvítězit. Nakonec tady kolem nás probíhá psycho válka, jejímž účelem je prosadit pravdu a pokud něco překáži něčí pravdě, musí to být hanobeno a ničeno. Mnohokrát denně se ptám, mám pravdu nebo se mýlím a pochybuji o své pravdě, ale v moment kdy narazím na souseda, který mne ponižuje jen proto, že jsem odmítl dip a že jsem si uvědomil svou hodnotu, kterou on zrovna ponižuje, radikalizuje mne to. Nutí mne to reagovat. V tom jsme odpovědní druhému za druhého. Sohr to odmítl, tvrdil, že člověk je odpovědný sobě a za sebe a o víc se nestaral. Ptám se tedy: Mám pravdu a proč zrovna má pravda, má zvítězit? Je vůbec pravdou? Nakonec pravý bojovník nevítězí, ale osvobozuje. Osvobozuje sebe sama a druhé od utrpení a nezpůsobuje ho. Klením se tedy osvoboditeli Buddhovi a jeho zástupci na zemi Dalajlamovi. Myslím že spor je neřešitelný ze zaujatosti sebou samým. Je třeba poodstoupit a předložit důkazy, jinak psychoválka zdecimuje lidskou psychiku k obrazu vítěze a pochybnost vedoucí k lidskosti bude smetena, neboť nakonec jen pochybnost přináší důkazy a vede k pravdě, což je třeba popírat pro dobro teroru. Je mí líto, že vůbec jsem a rád bych definitivně zmizel.

vv (Po, 16. 6. 2014 - 12:06)

...a vy už jste byl na...Když vás poslali k psychiatrovi, tak ten by vám asi pomohl, nemyslíte? Evidentně to byl u vás problém psychického rázu. V tom vám "zázračně" přes mrtvého dědu a kletby pomohl dip. :-) Psychiatr by vám z největší pravděpodobností pomohl stejně, jen levněji a bez oblbování nesmyslnými kletbami... :-)

Znám člověka, (Po, 16. 6. 2014 - 11:06)

...a vy už jste byl na...který tyhle věci vidí i bez virgule. Nic nevnucuje, hlavně ne, že člověk musí chodit každý měsíc a platit,jen doporučí.Je na každém, jestli si ty rady vezme k srdci. Nedělá si z toho živnost, nelpí na majetcích. Když něco dáš, dobře, nedáš nevadí. 99% toho co řekne se splní. Dip jen obírá klienty a výsledek je tristní.

Král (Po, 16. 6. 2014 - 07:06)

...a vy už jste byl na...Dispoziční prognostika ti nepomohla, ta nepomůže nikomu.

pane Drahoši.. (Ne, 15. 6. 2014 - 23:06)

...a vy už jste byl na klientele, že tak smýšlíte? Myslete si svoje,ale mi to pomohlo, něco jsem také změnil u sebe,nevědomost, o určité záležitosti v mém rodě, a ješitnost. Nepřipouštěl jsem, že se mě kupříkladu může týkat problém praděda...Mnohdy se události, pokud nejsou vyřešeny či změněny potomkem a žity stejně, objeví v dalších generacích, a bylo to tak, chlapi umírali po padesátce na infarkt. u každého člověka se něco najde, a medicína mi nepomohla, vůbec nic nenašli v těle,tak mě chtěli poslat k psychiatrovi,a tlak na hrudi byl neúnosný,kletbu lékaři nenašli, z minulosti partnerství, jež bylo zneužito třetí osobou.Je mi fajn, už zase sportuji, a jsem v kondici... Nazdárek.

přesné (Ne, 15. 6. 2014 - 14:06)

pravdu oni nemaj rádi....musím souhlasit...

Jo,jo, (Ne, 15. 6. 2014 - 14:06)

Již několikrát v téhle...pravdu oni nemaj rádi. Protože jediná pravda je ta jejich. Fanatici. Dělají ze sebe nadlidi, ten kdo odmítá dip, je podle nich póvl. Ale to už v historii jednou bylo, nadlidi....

Martin: (Ne, 15. 6. 2014 - 01:06)

Ponižování je ale u nich na denním pořádku. I Sohr ponižoval svou rodinu, jen on měl, a par vyvolených, sor draka. Proto měl právo na vše, byl víc než ostatní a jen tak někdo se mu nevyrovnal, tak jako těm co vystudovali dip. Ponižují lidi tím, že říkají, že jste hloupí a nemůžete pochopit dip, dokud se dipákem nestanete. Jste tedy omezení v tom, že jste neschopni dip vůbec pochopit. Dokážete pochopit toto neustále ponižování ze stran těchto lidí a jejich milovníku. Nakonec je charakter trojí-charakter vycházející z minulosti pro budoucí prožívání, myšlení a jednání, charakter z přítomného okamžiku tady a teď proživání, myšlení a jednání, charakter shrnující minulost proživání, myšlení a jednání. To je vyvození mého niského charakteru a neschopnosti pochopit dip.

Martin: (Ne, 15. 6. 2014 - 00:06)

Prý máme mluvit o dipu tehdy, až se staneme uměním a řemeslem dipu, jinak se k němu nemůžeme vyjadřovat, neboť nic nechápeme. Nechápeme ani to, co jsme četli a co Sohr vydal v podobě knih, a proto se nesmíme vyjadřovat, neboť jsem mimo skutečnou hodnotu dipu, kterou nikdo nepochopí jak má, dokud se nastane dipákem. Tedy všichni ti poškození a zklamaní, kteří obviňují dip z manipulace, jsou hloupí a zakomplexovaní lidé, kteří až vystudují dip, tak teprve potom ho budou moci zhodnotit a konečně pochopit. Mají modely, které se musí naplnit a tyto modely se snaží naplnit dipáci. Nedovedu si představit, že by lidi formovali k modelu, když nic není statické a neměnné a vše se rodím do nového a nového přítomného okamžiku tady a teď. Každým okamžikem se mění mé hodnoty, které se snaží dipak pojat. Když si zapálím cigaretu, klesá mi charakter a když ji típnu tak se vrátí na běžnou hodnotu. Tím je charakter dvojí. Je charakter přítomného okamžiku tady a teď a charakter shrnující možnost možného budoucího jednání, vycházejícího z minulosti. Tohle ve své knize Sohr nikdy neuvedl a taky spoustu jiných věcí. Mnoho toho ale nakradl. Lidé to ale vyvrátí, nechtějí si myslet, že vyznávají lháře, zloděje a vraha. Podle nich byl Sohr velký člověk a vymyslel techniky dipu, před kterým se musí všichni sklonit. Když tak učiníte, budou vás uctívat jako schopného a moudrého, že jste porozuměli dipu. Nevím jestli je psychiatr stejná kapacita jako dipák, ale jeden mi řekl, že jsou dipáci psychopati, nevystudoval ale dip, proto je třeba brát jako hodnocení z neznalosti. Nikdy nezapomenu jak mne označovali, když jsem byl žákem dipu. Neměl jsem dost hrdosti, abych jim rozmlátil držky. To jejich jsi dement pedofile bylo velmi laskavé a pochopitelné. Nebo snad devadesátko. Matušek mi změřil IQ 90 a dali mi to také patřičně najevo. Nestal jsem za nic nechal jsem se ponižovat lidmi, kteří nemají povědomí o slušnosti. Nikdo nemůže za to, jak se narodí. Ale všichni jsou odpovědní druhému za druhého.

:-) (So, 14. 6. 2014 - 11:06)

Funguje to. Je to výborné....Již několikrát v téhle diskuzi v momentě, kdy byla série kritických příspěvků, tak byly tyto příspěvky odsunuty buď nějakým nesmyslně dlouhým příspěvkem(erotickou báchorkou) nebo mnohokrát se opakujícím oslavným mottem . To vypovídá dle mého o všem.

Vzhledem (Pá, 13. 6. 2014 - 10:06)

Funguje to. Je to výborné....k tomu, kolikrát je to napsané, je vidět, že jste neúspěšným pacientem dipu. :-)

Martin: (Pá, 13. 6. 2014 - 03:06)

Funguje to. Je to výborné.... Stačilo to napsat jednou. nakonec jste hezky oddělil diskuzi.

Martin: (Pá, 13. 6. 2014 - 03:06)

...Bohidík,vy Dipu... Do jednoho pytle házím koho? Všechny lidi praktikující různá řemesla? Vy mne znáte podle čeho, podle pytle, který přisuzujete podle čeho? Vyjadřuji se k řemeslu dipu o jiných řemeslech nebyla řeč. Proč se mnou chcete manipulovat? Neznáte knihy Sohra a jeho definice a měřeni hodnot číselně? Neznáte knihy co napsal sám Sohr? Nebo dipáci odložili své virgule a začali číst v člověku jako v knize svými novými psychickými schopnostmi? O tom si Sohr musel nechat zdát!

Martin: (Pá, 13. 6. 2014 - 02:06)

Funguje to. Je to výborné.... Oni se o mne postarají, nemusím se o nic starat, vždy budou po ruce a vše vyřeší. Jak moc je spokojený váš spánek? Jak moc ve dne bdíte a jak moc v noci spíte?

Martin: (Pá, 13. 6. 2014 - 02:06)

...Bohidík,vy Dipu... Když jim neodpovídá mozek prostřednictvím virgule na otázky, asi ji nepotřebují a žádné hodnoty, jako třeba charakteru, nemusí měřit, aby je mohli upravit. Vysvětlete mi tedy prosím, o co tedy s virgulí jde? Na co ji mají? Na šťourání v zubech, aby se zbavili zbytku kaviáru?

Nedoporučuji (Čt, 12. 6. 2014 - 23:06)

Jsem zdravej, šťastnej a blbej.

pro Martina (Čt, 12. 6. 2014 - 20:06)

...Bohidík,vy Dipu nerozumíte a nikdy neporozumíte...že jim odpovídá virgule?..asi jste opravdu ještě na stromě.A nikdo ntvrdí,že je jen vše kybernetické, je toho mnoho a ještě více co jen tušíme všichni, co je život a co je člověk a co je strom a třeba mravenec. Jsou to modely, kterým se člověk snaží přiblížit, a naplňovat svým úsilím ve všech oblastech života. Dipík je i člověk, není jen telestét,takže má asi emoce ,pocity, intuici, vědomosti, zručnost, řemeslo, kybernetiku, talent, osobitost, originalitu. Každý je jinak nadán,a uspořádán jak v těle tak v duchovním rozměru, a to je už jinak než vy chápete, Jen selským rozumem pohled na člověka, kominíka, pekaře či dipáka. Vy všechny hážete do jednoho pytle, asi ve vás sídlí jen nějaký jeden simulovaný vzor života, a pořád točíte dokola, a nemáte východisko. Pomyslně zujte své boty jednostrannosti, a běžte do hor, jen tak...a nemyslete....jen buďte.Třeba vaše letní příspěvky budou vonět plyskyřicí a jehličím.Pak můžete vyprávět o lese. A o diúpu můžete začít vyprávět, až se tím řemeslem a uměním stanete...zdar a sílu i Vám Martine.

Reklama

Přidat komentář