Reklama

Dispoziční prognostika

:-) (Ne, 10. 8. 2014 - 18:08)

Dobře se bavíte? Při...Martine, ironie a nadsázka je vám evidentně cizí.. Bohužel :-) Já rozhodně nejsem příznivec Dip :-)

Martin: (Ne, 10. 8. 2014 - 11:08)

naprosto souhlasím.Pokud... Dobře se bavíte? Při čem? Že píši, že Sohr a Boroš zabili lží člověka, protože změřili, že je zdravý a on byl nemocný a dal na ně a nešel k doktorovi. Smrt je k smíchu? Je to k smíchu? Jen se bavte. Smějete se tomu, že chci důkaz, že to virgulí dispozičním prognostikům měří. Udělejte sympozium, kde se vědeckou metodou bude zjišťovat, zda to dispozičním prognostikům měří a tím vyvrátite částečně to, že by šlo o placebo. Nebo jste zbabělec, který má strach, že by selhali. Je vám toto k smíchu? Je to přece k smíchu něco chtít?Chtít důkaz je k smíchu, když celá věda staví na důkazech? Jsou vám k smíchu mé poznatky, které zde dávám v plen? Je vám k smíchu to, co jsem napsal o etice, protože vy víte, že jste na 100% etický? Je vám k smíchu to, co jsem napsal o chytrosti a moudrosti, protož jste chytrý a moudrý? Jsou vám k smíchu definice chytrosti a moudrosti, které jsem napsal, i když Sohr ve své knize Člověk na stromě psal něco jiného? Jak mohli změřit chytrost a moudrost správně, když neměli správně definice, podle kterých měřili? Jsou tedy mé definice blíže tomu, co je chytrost a moudrost? Stále se ptám jestli se nemýlím, kdyžto vy se nemýlíte nikdy, jako dispoziční prognostici. Je to tedy k smíchu. Ano, je to k smíchu! Je třeba se bavit! Sohr až do své smrti nepochopil, co je doopravdy chytrost a moudrost a to mu bylo 75. A ještě v 75 kradl poznatky, které se mu hodily, jako třeba 4 axiomy, které dispoziční prognostici vydali v knize Legenda o životě. Ano je to všechno k smíchu, Sohr byl velmi prozýravý a zázračně inteligentní, proto musel krást! Je to k smíchu, proto se bavte dál, protože pravda je vždy jen k smíchu, proto je třeba se smát! Jen se smějte, protože smích je zdravý, neboť není důležité čemu se člověk směje! Hlavně že se neustále směje a také ponížování, kdy vás dispoziční prognostici ponižují, že jste míň než oni, protože jste hloupý, jak vám změří a nemáte sor draka a tygra. 4emu je třeba sa smát? Jen tomu, že tvrdí, že jsou inteligentnější a lepší.

:-) (So, 9. 8. 2014 - 22:08)

vážený/ná/ za vše se...Já si taky myslím, že tisíc korun za 45minut je málo. Před klientelou by měl klient rovnou převést veškerý majetek na dispoziční prognostiky nebo Noetis. Toto je jediné co dokáže plně vyvážit a ocenit schopnosti DIP. Navíc oni svými schopnosti ten majetek zhodnotí takovým způsobem, že Gates a další už nebudou dávat své miliardy na charitu, ale rovnou je darují DIP, protože ti díky tomu nevídaně zlepší celé lidstvo i planetu... :-o

Martin: (So, 9. 8. 2014 - 19:08)

vážený/ná/ za vše se... Kdo má nedostatečné IQ? Sohr psal, že moudrost je schopnost životu rozumět. Psal jsem zde, že je hezké, když rozumíte tomu, že autem, kterým jezdíte, poškozujete prostředí a víte to. Na co to je, vědět to, když můžete použít hromadný dopravní prostředek, ve kterém je dost místa i pro vás. Nic s tím neuděláte a jste moudří. Moudrost je schopnost nakládat s potencialitou rozumně, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Takže podle vás jsou všichni dispoziční prognostici, kteří to neustále opakovali velmi chytří a moudří, zázračně inteligentní. Václav Havel měl moudrost 100, jestli si dobře pamatuji, přitom kouřil, poškozoval sebe a druhé pasivním kouřením a museli mu vzít část plíce. Nakonec Sohr to změřil a šířil, přitom šlo evidentně o pochybení. Co tedy šíří dispoziční prognostici o druhých lidech nevyvratitelně dnes. Co tedy mám já pochopit dále, nebo spíše nepochopit, abych byl podle vás inteligentní. Nakonec chytrost je schopnost vědět, rozumět, orientovat se a řešit. Což podle knihy Stanislava Sohra tvrdili deset let, ne-li ještě dnes. Nakonec jak bylo psané nejsem dost etický, kdežto pisatel ano. O své etice ovšem nepochybují psychopati. Obyčejný rozumný člověk o své etice pochybuje, protože ví, že neví a nemůže vědět vše. Nemůže vědět jakým svým činěním poškozuje nějaké jiné, jiné než sebe, může se dozvědět dost pozdě co způsobuje. Proč myslíte, že existuje ozonová díra. Kdysi lidé používali lednice, které poškozovaly ozónovou vrstvu a zjistili to teprve, až vyslali lidi nad planetu, kterou obýváme. Sokrates byl tedy pitomec, když tvrdil: Vím, že nic neví. Protože vy víte vše i to, že jste etičtí v každém směru. Tedy houšť etičtí psychopati. Dokažte, že vám ti virguli měří. Všichni pro dispoziční prognostici vyhýbají.

ajajajuž je to (Pá, 8. 8. 2014 - 21:08)

vážený/ná/ za vše se...leda že bychom vám ho za pršule zvýšili

pro ASI (Pá, 8. 8. 2014 - 21:08)

vážený/ná/ za vše se platí, je to profese jako každá jiná,a ta hodnota je dle mého názoru symbolická, ve skutečnosti je mnohem vyšší za náročnost a jiné,ale to vy nemůžete pochopit, nemáte na to dostatečné IQ, ale myslím to dobře, vy za to nemůžete, co jste dostal do vínku, leda, že by jste na tom zapracoval a překročil svůj limit, a to bolí,to mnozí nechtějí, takže mohou vylézt opět na stromy.....utrhnout banán je jednoduché, než se namáhat využít svou mozkovou kapacitu...nazdárek

Asi (St, 6. 8. 2014 - 20:08)

Přesně tak, důležitý je...za to nechtěla 1000 Kč za hodinu, resp. za 45 min., jako dipáci?

Zdravím taktéž (Po, 4. 8. 2014 - 22:08)

Přesně tak, důležitý je efekt pomoci a vymizení problému navždy. Je jedno kdo jak a čím to umožnil, aby nastoupilo uzdravení. Kamarádovi pomohla cizí babka, jak pravíte, a to tím, že mu povídala v parku starý příběh ze svého života, a v něm jako na zavolanou bylo řešení pro mého kamaráda. Udělal to, co muž v příběhu a povedlo se.Tak jde život , i bez léků a vědeckých pokusů....

Zdravím, (Út, 29. 7. 2014 - 15:07)

Je mi úplne fuk, čo mi...naprosto souhlasím.Pokud mám zdravotní problém,je mi úplně jedno ,jestli ho dokáže vyřešit lékař ,prognostik,homeopat,babka kořenářka či placebo.Prostě hledám pomoc tak,aby se mi ulevilo.Pro Martina : zdravím mistra Placebo,vše co píšeš je projevem placeba naopak,nikdo ti nikdy neublížil , to si jen namlouváš ,jen vedlejší produkt švejkovské choré mysli.Ale nic proti.Já mám Švejky rád a u jejich projevů se dobře bavím.Tekže Martine - jen houšť.

Kájo (Po, 28. 7. 2014 - 23:07)

Je mi úplne fuk, čo mi...Kárle, kdyby to opravdu bylo tak jednoduché,to by bylo krásně na světě! Konečně jsou na zemi Bohové,kteří jsou hodní na obyčejný lid! Ne jako ten Bůh stvořitel, co na nás klade samé nástrahy a nemoci a celou tíhu života! :-) Sláva na nebi prognostikům, ti nás zbaví ode všeho zlého! ;) Amen :-D

Karel (Po, 28. 7. 2014 - 10:07)

Co vám podle měření...Je mi úplne fuk, čo mi upravil. Hlavné je, že mi pomohol a nie je to žiadne placebo, pretože doktori (aj špičkový športový lekár) si s tým nevedeli poradiť!

Martin: (Ne, 27. 7. 2014 - 19:07)

a mne pomohol. Mal som... Co vám podle měření virguli upravil. Odstranil cizí vliv, uřknutí, kletbu. Potom si ho otestujte, otestujte si zda mu to virgulí měří. Můžete zjistit, že upravil něco, co neexistovalo. Evidentně by to vedlo k tomu, že výsledek by způsobilo nakonec jen placebo, tedy výsledek by byl výsledkem manipulace. Otestujte si tedy svého dispozičního prognostika, otestujte si zda mu to virgulí měří. Nebuďte zbabělec a hlupák. Zjistíte, že mu to virgulí neměří, že podvádí sebe a vás. Potvrzuje to to, že Boroš a Sohr tvrdili svému pacientovi, že je zdráv a on umřel. A to byli nejlepší, byli top ve své praxi a zkušenosti. Jak bylo psané: Zabili mi manžela. Kdyby byli doktory, mohli by být zažalovaní za ublížení na zdraví a paní mohla dostat náhradu, jelikož ale neexistuje cokoli, co by upravovalo působení lečitelu, nedělo se nic. Prošlo jim to. Vyvlíkli se z tohohle pochybení, z téhle vraždy, vraždy.

Karel (So, 26. 7. 2014 - 13:07)

s Kantorom mam svoje...a mne pomohol. Mal som bolesti ramena, s ktorými si lekári nevedeli dať rady. Za dve návštevy u Kantora som sa bolestí zbavil a trvá to dodnes - 3-4 roky.

pre sofiu (Po, 14. 7. 2014 - 07:07)

idem k Ing.Kantorovi, dúfam,...s Kantorom mam svoje skusenosti, jedine od coho vam pomoze je odlahcenie penazenky o 30 eur. obalamuti vas recami, ze ako vam vase okolie ublizuje a z minulosti mate kliadby a pod. a ake stasie mate, ze ste prisli a on to da vsetko do poriadku, ale musite prist viac krat a aj rodina by mala prist a tak dalej. Ja verim, ze si poradite urcite sama, porozpravajte sa s ludmi, ktorych mate okolo seba a zdravotne problemy potria k lekarovi. Ak aj budete citit akoze ulavu po jeho "zasahu", je mi luto, ale je to obycajny placebo efekt a je len docasny.

Martin: (Čt, 3. 7. 2014 - 15:07)

myslíte, že vám bylo... Pokud by toto zpřísnění bylo už dříve, byl by Sohr a Boroš už ve vězení. Jak psala paní bez ladu a skladu: Zabili mi manžela. Kdybych ale měl vysvětlit celý problém, musel bych napsat knihu. Nebo říci jednu větu: Ať dokáží, že jim to virguli měří a teprve potom, až to dokáží, že mají právo vykonávat svou profesi. Pokud ale budou muset skládat zkoušky z anatomie, moc mně bude zajímat, kolik jich ty zkoušky udělá.

Když (Čt, 3. 7. 2014 - 11:07)

Tak nám sdělte tu dračí...myslíte, že vám bylo ublíženo, obraťte se na Ministerstvo zdravotnictví. Připravují zákon proti šarlatánům - http://www.mzcr.cz/dokumenty/mate-slovo-s-mjilkovou-ministr-varuje-pacienty-pred-sarlatany-_9270_1.htmlSvůj popis problému můžete zaslat na [email protected]

Martin: (St, 2. 7. 2014 - 19:07)

..vy jste velmi agresivní a... Nakonec: Les sám je pochybování bez ladu a skladu. Bez toho by se nezrodila fantazie, která formuje skutečnost lesa, který je ve všem.

Martin: (St, 2. 7. 2014 - 18:07)

..vy jste velmi agresivní a... Nakonec: Forma formuje účel. Forma má účel. Účelem mé formy je pochybování. Účelem pochybování je nalézt pravdu. Účelem pravdy je nechat se ji vést. Účelem vedení v rámci pravdy je zachovávat mrav. Účelem mravu je přiblížit se Bohu. Účelem Boha je sdílet. Účelem sdílení je rozvíjet. Účelem rozvíjení je probudit. Účelem probuzení je být plnohodnotným partnerem pro existující. Účelem partnera je milovat. Účelem milování je sdílet. Účelem sdílení je touha lásky sdílet sebe sama s někým, něčím. Účelem všeho je nalézt v sobě přítomnost boží, kdy přítomné otevírá brány v sobě, které jsou už otevřeny přítomností boží. Jak co tedy deformovat, aby to naplnilo cíl jedinců, majících patent na pravdu? Co je pravda? Nalezneš-li pravdu, najdeš odpověď na otázku kam jít a co následovat pro přítomnost boží. Kdo může říci, že našel odpověď? Byla někomu řečena? Komu? Jak to poznám či poznáme? Byla řečena podlé vás Sohrovi? Co když je určujícím prvkem zázrak? Zázračné uzdravení? Znáte knihu, kterou napsala Anita Moorjany? Co tedy poodhaluje základní boží vědomí? A kdo byl v jeho přítomnosti, aby vyjevil nevyjevitelné? Toto nemá hlavu a patu, protože to zde leží bez ladu a skladu!

Martin: (St, 2. 7. 2014 - 18:07)

..vy jste velmi agresivní a... Abych dodal: Nemusíte mi to věřit, protože žádné buddhistické meditace neexistují a ani Buddha neexistoval. Buddha je prostě vymyšlený, což je možné, jako i tyto tři meditace Tonglen. Nakonec je to vše psané bez hlavy a paty a bez ladu a skladu. Sklady jsou nejspiš prázdné, neboť forma je prázdném a prázdno je formou. Prázdno není nic než forma, forma není nic než prázdno.

Martin: (St, 2. 7. 2014 - 18:07)

..vy jste velmi agresivní a... Tak nám sdělte tu dračí a tygří legendu, abych se mohl chytit za nos. Ukažte, že jsem hlupák. Žádám vás o to, neboť mne nikdy žádnou legendu žádný dipák neřekl. Rád se konečně dozvím smysl ponižování lidí. Možná neznáte tři buddhistické meditace-meditování o rovnosti, meditování se zaměňováním s druhými, meditace o upřednostňování druhých před sebou samým. To vše ovšem bylo by nanic, pokud by toto nevešlo v aplikaci skrz pochopení. Tedy charakter přítomnosti by rodil novou budoucnosti budoucího charakteru, nezávislého na minulosti charakteru minulosti. Nakonec vrána vránu si musí vyrobit, aby nebyla sama. Někdy stačí přidat pár koleček. Než jsem poznal dip, byl jsem šťastný člověk, který si byl jistý a milý. Pokud se vám nelíbím, poděkujte dipákům, protože rodina mi řekla, že mne ze svého zásadního vlivu znehodnotili jako člověka. Pokud jste ovšem někdy řekla někomu, nebo jste si to myslela, aby šel někdo do prdele, tak jste také tak vulgární jako já. Pokud jste to nikdy neřekla a tvářila se mile, aby jste byla slušná, potom jste nejen vulgární, ale také pokrytec. Takže teď můžete zareagovat na mou další vulgaritu.

Reklama

Přidat komentář