Reklama

Dispoziční prognostika

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Blábol (Út, 14. 10. 2014 - 10:10)

Skvělá sešlost magorů.

Magoři (Út, 14. 10. 2014 - 08:10)

dipu zase řádí. Jo, pravda bolí, co?

Martin: (Út, 14. 10. 2014 - 01:10)

Po smrti Sohra, Sohra pitvali a zjistili, že nemá tělový mozek. Našli jenom nějaký černý kouř, který unikl z lebky. Bal to duchovní mozek. Sohr tělový mozek nepotřeboval, měl duchovní mozek a ten řídí všechno! Demagogie?

xxxx (Po, 13. 10. 2014 - 10:10)

http://praha.idnes.cz/melnicti-kriminaliste-proveruji-smrt-muze-uveril-lecitelum-p5z-/praha-zpravy.aspx?c=A141013_095751_praha-zpravy_bur

Martin: (Ne, 12. 10. 2014 - 09:10)

Jenom melete fráze kolem... Chci ještě zmínit, že věřím, že existuje duše země, jako tomu věřily různé "primitivní" kultury. Tato duše země obsahuje vše, co je na zemi, ať už je to z jakéhokoli materiálu. Tato duše země je kolektivní duše, kdy se z této kolektivní duše, nebo jiné kolektivní duše, oddělily konkrétní duše, duše pro rozvinutější organismy z fisis. Takovou duši v důsledku svého fisis má člověk. Věřím však, že existuje duše stromů, hmyzu a jiné, které shrnují duši v kolektivní duši. Je možné že mravenec je součástí kolektivní duše hmyzu a tím má duši, i když je to duše kolektivu hmyzu. Jak se jednotlivé kolektivní duše ve sdílení děli a vytvářejí nějaké konkrétní duše nevím. Nelze to dokázat a ani vyvrátit a proto v kolektivní a konkrétní duši věřím, věřím a věřím. Možná to jedno po smrti pochopím a bude mi to vyjeveno, protože duše přesahuje možnosti poznávání fisis těla, které omezuje ze svého DNA možnosti duše, i když možná z následnosti forem někdy dokáže člověk ze svého vývoje nahlížet do duchovních sfér duší. Co možná někteří lidé nějak kdysi uměli. Možná jsme v tomto světě omezování fisis těla proto, abychom zažili individuálnost a oddělenost, abychom se něco naučili, potom má tedy omezující fisis těla pro duši velmi podstatný význam. Kdo tedy může tvrdit v tomto směru cokoli nevyvratitelně s nějakými důkazy. Tedy já tvrdím, že v toto věřím, věřím a věřím. Věřím v charakter, ve schopnost dávat přednost hodnotám prospěšným, jak pro jedince, tak celou společnost, vedou k zachování a pozvolnému rozvoji a vývoji společnosti, kdy společnost tvoří vše, co existenci obklopuje. Tedy co společnost může nějak tvořit čemukoli. Kdo ale vnímá a správně chápe veškerou společnost, aby o sobě mohl říci, že dává přednost hodnotám veskrze prospěšným. Kdo je tedy ve skutečnosti může být jako člověk charakterní. Přečtěte si co napsal, že je charakter Sohr v knize Kroky do jistot, aby vám bylo jasné, že Sohr nevěděl jak má definovat charakter v asi 67 letech. Nakonec stejně kradl co se mu hodilo.

... (So, 11. 10. 2014 - 21:10)

Člověk je řízen...Jenom melete fráze kolem dokola. Komplikovaně se zamotáváte do jednoduchých věcí. Pokud nevěříte ani na evoluci, je to marné. Podebatujte nkdy o mozku s odborníkem, který ho odborně studuje denno denně desítky let. Možná se vám rozsvítí. Ale spíše ne. Vám vyhovuje se opájet těmito fantasmagoriemi a byl by , nebo spíše je, nesmysl , vás z toho vytrhávat.

Martin: (So, 11. 10. 2014 - 14:10)

Když jste tak chytrá, chytrý a já obdařen blbosti, vysvětlete mi laskavě, kde se bere placebo a nocebo psychosomatiky psychiky a proč se tento psychický vliv nazývá psychosomatický vliv? Chtěl bych totiž vědět, co je vlastně psychika a psychika pro psychosomatiku a co vše se na ní vlastně podílí? Nejspíš to víte, protože jste velmi chytrá, chytrý, což si myslíte tím, že pochybování je nespíš blbosti, protože pochybuji, že bych na to mohl přijít jen dedukováním a indukováním rozumu. Bez možnosti dosáhnuti důkazu si totiž v této záhadné oblasti nejsem jistý ničím? Vy ale víte všechno, tak mi tedy předveďte hru svého rozumu, kterou hrajete v rámci své jistoty, neboť v této oblasti vím o své neschopnosti dosáhnout nevyvratitelných poznatků, což ze svého způsobu přijímají i vědečtí pracovníci. Vy nejspíš důkazy máte, proto tvrdíte vše nevyvratitelně a bez kompromisu. Co je vůbec důkazem v oblasti poznávání psychiky a psychosomatiky psychiky? Nejspíš vám to řekl sám velký a neomylný Sohr, proto je třeba mu lézt do prdele i po smrti, jak to dělali někteří za jeho života.

Martin: (So, 11. 10. 2014 - 13:10)

Co má nakonec a nemá duši? Měl Australopitékus duši nebo neměl? Měl duchovní mozek? Pokud neměl duše, neměl asi ani duchovní mozek! Co ho potom podle vás řídilo? Co podle vás řídí zvířata, rostliny, hmyz? Duše a duchovní mozek? Májí podle vás zvířata, stromy, hmyz duši a duchovní mozek, protože duchovno řídí vše a bez duchovna nic neexistuje? Jsou kultury, které věří v duchovní řád světa a já také věřím v duchovní řád světa, což ovšem neznamená, že nejsme omezování fisis struktury DNA! Nebo ne?

Martin: (So, 11. 10. 2014 - 13:10)

Člověk je řízen... Odpovězte! Co je podle vás duchovno? Co je duchovní mozek? Co vlastně Dip programuje v člověku? Duchovní mozek? Pokud je duchovní mozek a jeho duchovno nadřazeno a má možnost dip programováním upravit duchovno duchovního mozku, potom lze programováním přeprogramovat inteligenci a potom může dip z intelektuálně postiženého člověka udělat génia, což není možné, protože naše možnosti jsou hraniční a omezovány strukturou DNA. Pokud je to možné, vyberte jednoho intelektuálně postiženého a přeprogramujte ho, tím dokážete, že rozhodující je pro naše žití a přežití vše, co je podle vás v duchovním mozku a ne to, co umožňuje struktura DNA. Proč potom nevytvořil kulturní civilizaci jako je dnes Australopitékus? Neumožňovala to jeho inteligence, která pramení pro tento hmotný svět ze struktury DNA. Dip se chlubí, že dovede měnit genetické a jiné dispozice, což lze dokázat tím, že by přeprogramovali mouchy, aby se její barva změnila z černé třeba na fialovou. Moment ale to už dokázali vědci změnou struktury DNA, kdy změnili produkování feromonu mouchy samečka a tím vytvořili hybrida, kdy se v důsledku produkce feromonu snažil spářit s ostatními samečky. Věřím, že člověk má nějakou duši a něco co přesahuje klasickou fisis tohoto světa. To ale neznamená, že mohu zasahováním do duše člověka přeprogramovat strukturu DNA. Kdo nakonec ví co je duše, aby do ní mohl zasahovat? Na základě čeho vlastně? Měření virgulí, které nefunguje, což lze dokázat? Člověk má duši a tato duše je zároveň tělem a to proto, že tato duše je z energie, protože vše je energie a je z energie. Tím v podstatě je duše z energie a má své energetické tělo, u kterého nevíme z jaké energie je. Člověk má tělo ze struktury DNA, které vytváří tělesno-ONO-ID, duševno-JÁ-EGo a duchovno-NADJÁ-SUPEREGO. Potom má duši, která je energetickým tělem energie, která je jiné povahy než klasická energie fisis, kdy Hingisové pole vytváří hmotnost. Je možné ovšem, že duše člověka je v energii fisis a po smrti ji opouští, opouští Hingisové pole, které vytváří hmotnost fisis a tím se stává duší. Jestli je přemyšlení o věci blbosti, co je potom nekritické přejímání tvrzení, která nelze dokázat a to bez pochybování o meritu věci? Já chci důkazy! Odpovězte co je tedy duchovní mozek a čím a jak řídi člověka a dokažte, že z duchovního mozku dokážete přeprogramovat strukturu DNA a tím rozšířit možnosti člověka. Udělejte z postiženého, zdravého jedince. Tím překonáte strukturu DNA duchovním mozkem. Pokud to nedokážete potom laskavě netvrďte, že vše řídí nějaký duchovní mozek. Protože kdyby řídil, jeho přeprogramováním by vám klidně mohla dorůst noha, která vám chybí. Jsou nakonec raci, kterým dorůstají chybějící klepeta!

pro toho, jež v (Pá, 10. 10. 2014 - 22:10)

Člověk je řízen mozkem,duchovním rozněrem celistvého mozku, jež přesahuje tělo, tělesno duševno i vaše, naše vnímání člověka, kým a kdo je. Tělo je skutečně, spolu s DNA, mozkem tělovým jako orgánem,genetickým a jiným vybavením pouhou špičkou ledovce. Ale velmi důležitou a vlstně zatím časnou, ale tak důmyslně i tajemně uspořádanou, že žasneme stále. Tělo je vlastně realizátoren duchovního mozku "přírody" v časnosti.

Martin: (Pá, 10. 10. 2014 - 18:10)

Nemel nesmysly Veškeré látky které se podílejí na řízení pochodu těla, vznikají v buňkách, kopírováním struktury DNA, tím se struktura DNA nepřímo podílí na řízení pochodů těla. Následnost forem v důsledku stojí za nemocemi těla. Následnost forem nelze nikterak nijak obejít, ona prostě existuje a vše se v důsledku ní vyvíjí v nějakém směru. Nemoci nakonec vznikají v důsledku:-genetických předurčeních k nemoci.-opotřebením organismu v důsledku používání.-nevhodným chováním, které může způsobit přenos nemoci.-psychosomatika noceba organismu, kdy stres může způsobit oslabení imunity.Toto nejsou žádné nesmysly a pokud to někdo nechápe, měl by si přečíst vědecké výzkumy. Bylo totiž zjištěno, že schopnosti inteligence, daleko více závisí na struktuře DNA, než si vědci mysleli. Tím je přímo struktura DNA odpovědná za schopnosti a možnosti organismu. Tomu se nikdo nikterak nevyhne. Proto také jsou někteří z důvodu struktury DNA v něčem více a jiní méně talentovaní. Co jiného stojí za talenty, které se nabízejí a které mohou být využívány pro žití a přežití. Za využívání talentu ze struktury DNA jsou nakonec odpovědné i jiné povahové vlastnosti, jako třeba trpělivost, odpovědnost, snaha, pochopení. Pokud ovšem talent není objeven, nelze jej rozvíjet. Proto je prvořadě nutné objevit, zda je talentové nadaní dostatečné a přítomné. Potom teprve lze talentové nadání rozvíjet.

Reklama

Přidat komentář