Reklama

Pocení rukou

david (Pá, 21. 12. 2012 - 22:12)

Ahojte lidi, mam nadmerne poceni rukou uz od detstvi, byli sme s tim u doktora rikal ze se to v puberte zlepsi, nezlepsilo. Zkousel jsem opravdu vsechno a uz na to vylozene seru :)

kdyz treba stojim v autobuse tak mi vylozene kapou kapky z rukou dolu, je to sila :)

Libor (Út, 11. 12. 2012 - 21:12)

Já jsem si koupil před 14 dny Iontoforézu Idrostar na www.pharmabiotech.cz. Stálo mne to pouhých 6400 Kč a už cítím 6. den účinek. Je to super. Volal jsem tam před koupí. To čím mne přesvědčili je non stop servis. Volal jsem tam o víkendu, když jsem měl čas. Vše mi vysvětlili, jak zdravotnický prostředek funguje. Prý je to originál a veškeré další iontoforézy jsou ne úplně účinné kopie. Záruku na vratku mi dali také, ale určitě ji nevyužiju. Moc zdravím Libor

Andrejka (Po, 26. 11. 2012 - 20:11)

Lenko, ono mi to pomohlo ale používat se to musí prej pořád. Hele mám ten electro antiperspirant od 7.11 a potit jsem se přestala 12ctýho a ještě se to nevrátilo. V návodu píšou, že se to používá vždycky když se to pocení začne pomalu vracet a vždycky už jen jednu proceduru. Ty první jsem si musela udělat 4. A zase všude možně jsem se dočetla, že lidi co ten electro antiperspirant taky používaj si to musej udělat vždycky +/- za měsíc nebo dva. Takže je asi zbytečný chtít po někom,aby to prodal když to musí používat každej měsíc dva:-/

lenka (So, 10. 11. 2012 - 21:11)

Caute lidi, tak jsem dal na...ahoj , mam stejny problem,a kdyz tady par lidi pise ze si koupila ten elektro antiperspirant a pomohlo vam to, uz to nepotrebujete asi ne ? nechce se mi davat takove penize za novy, nechtel by mi ho nekdo prodat ? .. kdyztak se ozvete prosim na [email protected] dík moc

Andrejka (Po, 5. 11. 2012 - 14:11)

Zdravím. Já vřele...Díky moc Petře, ale objednala jsem si ten Electro Antiperspirant jako všichni ostatní, tak mi to snad pomůže. Mamka je doktorka a v životě o evropské lékové agentuře neslyšela a klinické studie o kterých mluvíš nejsou nikde k nalezení, říkala že kdyby věděla kdo jsi tak by tě udala na policii.

Petr (Ne, 4. 11. 2012 - 22:11)

Zdravím.. jsem 16ti letá...Zdravím. Já vřele doporučuji iontoforézu Idrostar, kterou lze koupit na www.pharmabiotech.cz Je to zdravotnický prostředek, tzn. má klinické studie a je registrovaný na Evropské léková agentuře i na Ministerstvu zdravotnictví. Nedělám tomu žádnou reklamu, jen jsem nadšený zákazník, protože mi to velmi pomohlo a nechápu, proč to není u každého dermatologa v ordinaci.
Moc zdravím
Petr

Andrea (Po, 29. 10. 2012 - 22:10)

Zdravím.. jsem 16ti letá slečna, kterou velmi trápí pocení.. v podpaždí, na rukou a nohách.. vážně jakmile jsem ve společnosti, nebo jsem jen trošinku nervozní, okamžitě mám tyto místa spocená.. je mi vážně strašně nepříjemné.. tak jsem se vás chtěla zeptat na nějaké rady, co vám pomáhá? Rodiče mi žádné operace, či přístroje za 10tisíc nekoupí.. na podpaždí mi pomáhá driclor.. ale na ruce a nohy ne a vážně mě to trápí.. nevím co s tím :/ slyšela jsem o té chytré houbě.. na nohy, má s tím někdo zkušenosti? A dále nějaký pán psal o peroxidu vodíku na ruce.. s tím máte zkušenosti?

Ivan (Út, 28. 8. 2012 - 22:08)

Caute lidi, tak jsem dal na vase rady a ten electro antiperspirant pred tydnem koupil. No zkratka a dobre mam dlane i nohy suchy, diky za radu;-)

Regina (Út, 28. 8. 2012 - 21:08)

Ahoj mám taky tendle problém potí se mi ruce každej den dokonce i nohy podpaží moc né už to mám asi od 4 třídy je to strašný :( bojím se toho že to budu mít celej život poradte :( :( :(

B (Po, 23. 7. 2012 - 16:07)

a tu je link na ten pristroj, keby si ho chcel nahodou niekto kupit, aby nevyhodil peniaze zbytocne ako ja

http://beautyderm.sk/pristroje/lekarske-pristroje/hyperhidrozis

Bonnie (Po, 23. 7. 2012 - 16:07)

no nemusis sa hned do mna navazat, ze to je nazor predskolaka, chces mi povedat ze u vas v cesku vam ide ina elektrina zo zasuviek ako tu na slovensku?? ale to je jedno, ten vas pristroj je tusim na baterky..ten moj sa mi zdal lepsi na pohlad (nema tisic kablov a neprakticke misky a neviem co este)je to proste jedna nadoba a nabijacka..ale je prd platny alebo som ja vadna, neviem...a v podstane bol este drahsi a oni peniaze nevracaju, takze novy si urcite kupovat nemienim, lebo pri mojom stasti by urcite na mne nechugoval :(

Jánoš (Ne, 8. 7. 2012 - 19:07)

Hele já mám ten electro antiperspirant doma taky a mám v podstatě tu samou zkušenost jako Zdendy, jen mi to zabralo až po 5 kůře. Možná bys to "B" měl zkusit taky a nepomlouvat co neznáš. Ať už používáš cokoli a nedostal si k tomu ani návod tak to máš těžký. Voda je voda a elektrika je elektrika a televize je televize a auto je auto, jasně:-D, to je názor jak od předškoláka. Radim Ti dobře kup to a když to nebude fachat tak to vrať a ten šunt co máš doma vyhoď;-)

Zdendy (St, 4. 7. 2012 - 23:07)

aka velka nahoda ze zase ten...tak jasně je propagovaný ale ne od výrobce ale od uživatelů. Myslím že kdyby to byl podvod jak říkáš tak by tady bylo víc lidí kteří by si na to stěžovali ale jinak mi je líto že ti přístroj nepomohl a vyhodil si prachy ale ja můžu s klidným svědomím řict že koupi i za takový prachy nelituju.

B (Čt, 28. 6. 2012 - 11:06)

Já teda nasazená rozhodně...aka velka nahoda ze zase ten isty pristroj co je na tomto fore propagovany...zaujimave..ja teno prisroj nemam, mam iny takze ho nemozem vratit..a k nemu ziadny specialny postup nedali vraj to je hlupost, mala som si o robit kazdy druhy den pokial potenie nepresane..tiez je to certifikovany pristroj, ziadny podvodnici..tak nechapem co je na tom jednom take zazracne ze kazdemu pomoze..ved voda jak voda a elekrika tiez je rovnaka..nechapem:(

Zdendy (St, 27. 6. 2012 - 12:06)

Ludia nedajte sa oklamat...Já teda nasazená rozhodně nejsem :) asi před měsícem jsem si ji koupila, šetřila jsem na to asi rok jelikož jsem student. Jinak ruce a nohy se mi potily už od malička a nic nezabíralo takže jsem zkusila ionoforezu a po 4 kůrách sem se přestala potit. jo jinak když vám to nezabere tak vám vrátí peníze je to certifikovaný takže těžko podvod. Je tam taky návod který se musí dodržet takže když to špatně používáte tak vám to asi těžko pomůže. Všechno souvisí se vším takže si přečti návod zprávně používej nebo pošli zpátky a nech si vrátit prachy.

B (Čt, 21. 6. 2012 - 20:06)

Ludia nedajte sa oklamat kecami o elektroantiperspirante a inych masinach na iontoforezu !!!! to su len nasadeni ludia co robia klamlivu reklamu... nevyhodte zbytocne peniaze ako ja... to si mozte namacat ruky aj v umvadle a zadarmo !!!!

Aneta (St, 20. 6. 2012 - 06:06)

Mě se taky hodně potí ruce a když mám někomu podat ruku tak se hrozně bojím že se bude divně tvářit ach jo co mám dělat

Petr (Po, 18. 6. 2012 - 06:06)

Ac je to naprosto...Kdyby to nestálo 10 000kč, tak bych to taky zkusil, ale je to moc drahé. Kdybych aspoň věděl, že to bude fungovat, tak proč ne. Nechtěl by to třeba někdo na zkoužku pujčit nebo nevíte, jestli s tím někde na vysočině někdo neordinuje?

Lambert (St, 6. 6. 2012 - 00:06)

Ac je to naprosto neuveritelny, tak jsem se prestal potit taky, lidicky nevahejte ten elektro antiperspirant fakt pomaha.

klara (St, 23. 5. 2012 - 13:05)

ahojky zkousela jsem ten peroxid, da se koupit pres internet nebo v obchode s barvacmi, me stal asi 15 kc a vysledek nic moc hlavne to strasne bolelo a to se nepovazuji za nejakou citlivku a ruce se mi stejnak poti porad dal, takze to ma asi ucinek jak na koho.

Reklama

Přidat komentář