Reklama

Léčba rakoviny - javorový sirup + soda

pro ( (Út, 11. 11. 2008 - 14:11)

Bože můj,zase řeči o famaceutickém průmyslu.Fakt to může plodit jen..., pardon.On si asi ten farm prům. tu rakovinu vymýšlí,jen aby měl z čeho žit.Ty tzv. nejjednodušší metody neprokázaly nic než sliby a chyby.A naopak ten zlý!! farm. průmysl zachraňuje dnes životy milionům lidí.Kdo myslíte, že dnes testuje a třeba bude vyrábět nové léky od chemika Holého, přece farm. průmysl.A pokud se povede,bude to úžasné.Tak nechte hloupých řečí...všimnete si, že neříkám keců...tak jako Vy..

( (Út, 11. 11. 2008 - 12:11)

Ještě tady ty kecy Formola neskončily? To je hrozné, takový ,,odborník" a tady plýtvá zbytečně svůj čas. No, to když někdo nemá jinou zábavu. A ještě si myslím, že pokroků v léčbě rakoviny bylo již dost, ale jednodušší metody byly smeteny. Z čeho by žil farmaceutický průmysl, že.Normálně by se Formol nemohl takhle vulgárně vyjadřovat, to by byl hodně brzy umlčen. Tak ho nechejte, ať se vyzuří tady.

ari (Út, 11. 11. 2008 - 11:11)

Proč pořád osobní útoky? Nic není černobílé a v medicíně už vůbec ne. Tam není nikdy jisté ano nebo ne, ale vždycky jen možná.Nejsem proti alternativní medicíně, jsou uzdravení, která se skutečně nedají zdůvodnit, ale těžko se dá vysvětlit, zda zabrala léčba jako taková nebo to dopomohlo ke zmobilizování nějakých nevysvětlitelných rezerv v organisu nemocného.Rozhodně nemám nic proti tomu, když pacient se zhoubným onemocněním tuto možnost využije.Vadí mně jen to, že se na alternativní medicíně přiživuje spousta takových, kteří pod slibem zázračného uzdravení mají na mysli jen vlastní kontro v bance. Není to nijak těžké, protože nevyléčitelně nemocný člověk se chytá i stébla.

Formol (Po, 10. 11. 2008 - 21:11)

To není dobré ani jak vtip. Ale jestli to anonym 19:47:34 myslí vážně, tak je mi ho líto - s tak těžkou formou paraoidních bludů (terminus technicus) se asi žije špatně...

Návštěvník (Po, 10. 11. 2008 - 19:11)

Nebuďte zlí na Formola.Já s ním i cítím.Víte kolik miliard dolarů spolkl výzkum léčby rakoviny, a kolik desítek let tento výzkum probíhá-a vy s práškem do pečiva-to nemůže rozdýchat více "odborníků"a vyvolených ve zdravotnictví,vždyť ohrožujete jejich existenci,tak na ně nebuďte tak zlí.................

Formol (Ne, 9. 11. 2008 - 12:11)

to Jan1. začínáš-li osobními útoky, je evidentní, že jestli je tu někdo manipulátor, jsi to ty2. "existuje studie" - tak tohle je 100% manipulativní tvrzení. Dodej přesnou citaci té údajné studie, bez toho je to stejně věrohodné, jako kdybys lhal.3. To, že nemáme co nabídnou ve III. a IV. stádiu je lež. Neetické je především lhát.4. Pokora? Tomu se říká manipulace. To bych mohl nemocným s neléčitelným onemocněním rovnou doporučit netopýří sádlo. Také neověřené a také se najde několik psychopatů, kteří věří, že jde o všelék. Především je hrubě neetické doporučovat nemocnému utrácet za nefungující léčbu.5. Studentík (jen tak mezi námi - postgraduální, tj. ekvivalent starší kandidatury; ergo kladívko je to útok těsně vele) nemá pokoru.... Další trapný osobní útok, 6. Statisticky bezvýznamné úmrtí - tak to už je hrubé pokroucení veškeré EBM. Manipulativní lež jako vyšitá...=> A teď to shrnu:jasná lež: 2xpravděpodobná lež: 1xmanipulace: 6xporušení lékařské etiky: 1x-----------------Komentáře netřeba, je jasné, že jsi jen další p***, který do rádobyetických úvah poměrně amatérssky vkládá lži, osobní útoky a hrubé manipulace. P.S. Tvé lži, ty, které jsou zřejmé na první pohled, jsou lži z neznalosti, nicméně pokud nedodáš přesnou citaci té "americké studie", pak bude jasné, že nelžeš z hlouposti, ale že lžeš záměrně.

Jan (Ne, 9. 11. 2008 - 10:11)

Formol je inteligentní, sečtělý a všeho shopný manipulátor. Něco jako Goebls. A k tomu student další vysoké školy, bez praktických znalostí v jakékoliv léčbě. Takže má vše z příruček, studií a knih. A věří v mechanistické a statistické přístupy. Jenomže neví, že existuje americká studie, která prokázala, že z 500 nevyléčitelně nemocných rakovinou v terminálním stadiu s dobou odhadovaného přežití 2 měsíce se z nevysvětlitelných příčin s pomocí zcela mimořádných, "nevědeckých" přístupů, přežilo asi 6 % lidí další dva roky. Já se nepřikláním k alternativní medicíně na začátku onemocnění rakovinou, to by asi každý měl jít dříve než později k lékaři, ale nepovažuji za eticjké, když klasická medicína nemá co nabídnout ( týká se třetího a čtvrtého stadia nemoci)tak aby lidé, kteří se nazývají doktory zpochybňovali všechny další metody, i ty, které neznají, a o kterých nemohou s určitostí říci, že nepomohou. Asi by bylo slušné říci" my Vám nemůžeme pomoci, o tom co chcete nic nevím, ale není vyloučeno že by pomoci mohlo, i když tomu sám nevěřím." Tomu se říká pokora. A to ten studentík nemá. Chraňte se mu přijít pod ruku. Pak by to mohlo dopadnout jako : Vám jsem nepomohl, vy jste zemřel, ale pravděpodobnost Vašeho úmrtí byla přece pouze statisticky bezvýznamná, jak psali v Medical research... Nech už těch blábolů studente.Jan

Tom (So, 8. 11. 2008 - 19:11)

Vřele doporučuji: http://maly.blog.sme.sk/c/72255/Trvale-udrzitelna-krava-II.htmlje to sice trochu náročné čtení, ale ukázka stojí za to:"Následující metody jsou používány převážně při "argumentam ad hominem", tedy argumentování k osobě namísto k věci. Místo toho, aby komentátor napsal své výhrady k předpokladům, postupům či vyvozeným závěrům, ohradí se proti autorovi jako takovému, napadne jeho schopnosti, odbornost či morální profil."

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 18:11)

Formol, nikoho se nezastávám, jestli sis nepovšiml. Mluvím o tobě, ty protivný člověče.

Formol (So, 8. 11. 2008 - 16:11)

to anonym 16:45:25 - teď jsi mi to nandal/-a/-o. Ještě jsi měl/-a/-o dodat, že mi odstávají uši a byl bych zcela vyřízený. Mimochodem, o tvé povaze (nebo tvém intelektu) také lecos vypovídá to, že se zastáváš prasat na morální "výši" dozorců z koncentračních táborů...

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 16:11)

Formol, co je ti platný intelekt, když tě nikdo nemá rád? Jsi nesnesitelný, protivný, charakterový ošklivec a ohava.

Formol (So, 8. 11. 2008 - 16:11)

to anonym - čápa nosícího děti. Člověče, vy jste snad z Karpat, že se u vás nepoužívají běžné fráze.to Saša - Podsouváš nesmysl. S dealery nebo s podvodníky se jedná jinak než s pacienty. A ještě jinak se jedná s prasaty (Natura & Granvin), kteří šířením svých hloupostí tu a tam někoho zabijí. Kdybys viděl(a) jen jednou umírat pacienta díky radám takových prasat na nemoc prakticky vždy léčitelnou, nevymýšlel(a) bys blbosti. Doufám, že neděláš žádnou práci, kde je třeba intelektuálního úsilí, protože pak by mi bylo líto tvých kolegů - stále žehlit a dohánět něco za blbce. Zůstaň si raději u lopaty a lahváče:D

Saša (So, 8. 11. 2008 - 16:11)

Formole, způsob, jakým vysvětluješ a argumentuješ, je přesně tím důvodem, proč se někteří pacienti obracejí na různé léčitele a šarlatány. Ti je totiž neponižují, nezesměšňují, neurážejí, nevyvyšují se nad ně.Doufám, že zůstaneš někde ve výzkumné laboratoři a nikdy, nikdy, NIKDY nepřijdeš do styku s živými pacienty. Pro práci s lidmi máš příliš pokřivenou dušičku. Byl bys ostudou lékařského stavu.

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 16:11)

Jo věřím. Tys nikdy čápa neviděl? Co vás učili na té fakultě? U nás na vesnici hnízdí na komínech. Kde žiješ? V laboratoři, ne?

Formol (So, 8. 11. 2008 - 16:11)

Anonyme 15:06:51, máš dojem, že to byla jen náhoda? A co na čápa, na toho také věříš? ;-)

Návštěvník (So, 8. 11. 2008 - 15:11)

Formole, máš dojem, že existuje jen jediný nositel jména Karel na světě?

Formol (So, 8. 11. 2008 - 14:11)

pseudokarle, používej vlastní nick. Když už chceš dělat takovou hovadinu, jako psát pod cizím nickem, tak alespoň používej mozek (i když je to pro tebe asi nezvyklá činnost). Možná by ti potom došlo, že pouhým porovnáním stylu a chyb lze rozlišit dva autory (skutečný Karel nedělá, na rozdíl od tebe, triviální gramatické chyby)

karel (Pá, 7. 11. 2008 - 21:11)

Jdi raději Formole, kamaráde na patologii. Tam ty blbe nůžeš zkoumat, a bude úplně jedno, jestli se mýlíš. A ty se mýlíš často a hodně.

Pája (Pá, 7. 11. 2008 - 18:11)

KOMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO www.snama.cz/dieta JDE PŘEDEVŠÍM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU

Formol (Pá, 7. 11. 2008 - 14:11)

to Karel mea culpa! Na polypy jsem se pro jistotu podíval, nejde sice o plných 100%... Omluvou mi snad může být jen to, že FAP není až tak rozšířená (v ČR je cca 1500 nemocných) polypy na duodenu jsme se v patologii, na onkologii ani na chirurgii neučili, pouze v patologii byla poznámka, že polypóza je omezena na tlusté střevo. Reklamaci špatné informace patologům si vychutnám ;-)

Reklama

Přidat komentář