Reklama

Léčitelé

Granvin (Čt, 9. 10. 2008 - 19:10)

Kajda
Ano mám. Je z Teplic a je dobrý. A myslím, že by mohl pomoci i pro MichaelaB.

honza (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Ano ve sve podstatě je to tak,mate pravdu.

K (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Většina léčitelů léčí na principu - Víra tvá tě uzdraví. Takže vlastně nejvíc záleží na člověku, který se chce léčit, jestli se vůbec chce vyléčit a jak moc to chce. A pochopitelně na tom jestli věří v léčitelé a jak moc se dá ovlivnit.
Věřím na věci mezi nebem a zemí i na umění nebo daru někoho léčit lidi - jen nevěřím, že jich chodí po zemi taková spousta. Něco jiného je bylinkář, protože to se dá naučit, ale schopnost léčit je velký dar a pochybuji, že ten kdo ho má ho prodává za peníze. Pak by mohl o něj přijít.

kajda (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Máte tu někdo zkušenost s léčitelem, který nebere peníze?

MichaelaB. (Čt, 9. 10. 2008 - 17:10)

Máte tu někdo už zkušenost s léčitelem, který dokázal vyléčit agorafobii?

honza (Čt, 9. 10. 2008 - 16:10)

pro jindřicha
Chtěl bych se tě zeptat v co věřiš jestli v lečitele jako člověka,nebo v silu ,ktera lečí.Ještě jednu vec z jake pozice to hodnotis lečiš take nebo si jen mysliš,že nemoc nema žadný duvod a je jen tak a zlobiš se pro svoji pravdu?Tim se tě něchci dotknout jen se to snažim pochopit.

Natura (Čt, 9. 10. 2008 - 16:10)

Jindřichu, je mi líto, žes nepoznal skutečného léčitele. Ale i kdybys ho poznal, kdo nechce vidět-nevidí...

Granvin (Čt, 9. 10. 2008 - 14:10)

Jindřich
Léčitel začátečník řeší problém pacienta bez jeho vlastní aktivity. Moudrý léčitel to třeba dělá také, ale krom toho klade velký důraz na sebezdokonalování vlastního paciente. Protože ví, že pokud na sobě pacient nebude pracovat, tak se nemoc vrátí.

Upřímě by mě velice zajímalo, co ty sám víš o léčení nemocí alternativními způsoby, že tu plácáš nějaké žblepty o klystýrech a chininu.

jindřich (Čt, 9. 10. 2008 - 11:10)

Granvine a Naturo.Vám by pomohl jedině
klystýr a chinin v dvojnásobné dávce.
A pokud už Vám mozek nebere,tak se běžte
rychle přihlásit do léčebny Bohnice.
Právě lidé jako vy degradovali léčitelství
na něco nesmyslného.Rozumy dávejte,až budete
na určité výši.Léčitel začátečník mluví o
psychice.Dobrý léčitel pomůže bez psychiky,
protože už něco umí.To co děláte vy,tak to
může dělat úplně každý člověk na světě.
Vy používáte styl oblbování lidí,jako církev
ve středověku.Obyčejní lidé mají zaneřáděné
mozky nesmysly říkané a psané léčiteli od
revoluce výše.
Nikde není napsané,jak si mají obyčejní lidé
ohodnotit léčitele a z toho léčitelé těží.
Kdo má nějaké schopnosti,tak si konkrétního
léčitele přečte/stáhne si je z něho/ a ví
hned,jak je dobrý.
Uveďte příklady dobrých léčitelů/žijících/.

červený hadr (Út, 7. 10. 2008 - 12:10)

nejenom někteří léčitelé se brání konfrontaci s realitou statistiky. Co když tady napíšu, že existuje postup léčby nádorů (možná i IBD, pro ty ale neplatí dále uvedené), standardními farmaky, kdy úspěšnost, STATISTICKY PODLOŽITELNÁ, dosahuje 80 %. Super, co, cesta k Nobelově ceně? Ne, cesta k celoživotnímu boji s molochem, který však dosahuje úspěšnosti 20%, ale zato má vliv na chod společnosti a každý červený hadr (onen podložitelný výzkum) dokáže zlikvidovat a toho kdo si dovolil s ním zamávat taky. RES.: 80% = dr Kamil Jurkovič, 20% = hádejte co asi?

honza (Út, 7. 10. 2008 - 12:10)

to je pravda lečim velmi podobným zpusobem

Granvin (Út, 7. 10. 2008 - 08:10)

Já jí mohu jen říct, kde je chyba a poradit nějaké cvičení, které by jí v tom mělo pomoct, ale práce už je na ní. Když člověk opravdu chce a pojme to za správný konec, tak se to dá zvládnout velice rychle, ale to už já ovlivnit nemůžu. Na jednu stranu je to to nejprimitivnější, co může být a na druhou to nejtěžší.
Já jsem si musel vyřešit něco podobného ve vztahu k mamce. Trvalo mi to jedno sezení u léčitelky, která mi řekla, kde je problém a pak cca 15 min soustředění a nemoc, se kterou jsem se potýkal přes půl roku byla pryč. Ale zas já vím, narozdíl od většiny klientů, jak na to. Ale dá se to zvládnout.

Natura (Út, 7. 10. 2008 - 06:10)

Granvine,
a jak pomůžeš klientce odpustit? Víš, že je to vůbec to nejtěžší, co může být...lehce se to řekne. A začít ho mít ráda, to je fakt síla, to si neumím představit.
A ještě horší je kolikrát odpustit sobě...

Granvin (Po, 6. 10. 2008 - 23:10)

Kdyby tu někdo chápal samotný princip alternativní medicíny, tak by nepokládal takové hloupé otázky.
Jak dokážu účinost své léčby, když k úplnému vyléčení musí pacient změnit svůj pohled na svět, své lpění? Já se mohu stavět jen za svou diagnostiku a doporučení, ale ne za výsledek léčby, pokud je k tomu potřeba pacientova snaha. Pokud pacient odmítne změnit sám sebe, tak s tím nic neudělám. V tuhle chvíli řeším případ, kdy je k vyléčení nezbytné, aby klientka změnila svůj vztah k otci, který jí v dětství odmítal, což se promítlo do jejího současného partnerského života, ale i zdraví. Jak se mohu postavit za výsledek léčby, když ten z 60% závisí na tom, jestli klientka odpustí svému otci, přijme ho a začne mít ráda? Pokud chce být zdravá, tak pro to něco udělá a léčba bude úspěšná, pokud se rozhodne na to vykašlat a být nemocná, tak je to její rozhodnutí.

pro objektivní (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

No kdyby se svěřil lékařům, a to dost brzy, tak měl dnes obrovskou šanci, protože se nesvěřil, neměl žádnou..
Výsledky musí mluvit za sebe: dělané standartním způsobem standartní studií, to je ovšem pro alternativu jak červená pro krocana něco standartně dokazovat...to alternativa opravdu nechce slyšet....proč asi?

Natura (Po, 6. 10. 2008 - 18:10)

Jo, kdyby byly v ...ryby.
Kdo říkal, že kdyby se ten kamarád svěřil do rukou lékařům, tak přežije? To nemůžem vědět. Někdy nepomůže nic. Ani léčitel. Někdy člověk prostě musí umřít.

A k tomu předvádění léčení? To je směšné. Jako na jarmarku. Budem poměřovat, kdo víc, dál, silněji...? Jako malé děti.
Výsledky musí mluvit samy za sebe. Ne nějaké prezentace a reklamy.

pro objektivní (Po, 6. 10. 2008 - 17:10)

Ono se říká ..za blbost se platí..ale ta cena může být fakt vysoká. A byla to blbost toho kamaráda. Řada těch "léčitelů" je vskutku přesvědčena o svých mimořádných schopnostech, také není náhodou že často se v jejich minulosti najde pobyt v psychiatrické léčebně..... je ovšem otázkou zda a jak by měl stát před těmito lidmi chránit, asi by měl...

Granvin (Po, 6. 10. 2008 - 16:10)

Jindřich
Léčitel dokáže zubním kazům předejít, pokud ale už kaz vznikne, tak hurá k zubaři. K léčiteli už pak jen aby pomohl zabránit tvoření nových kazů. Stejně tak zlomenou nohu, či nůž v břiše ti léčitel asi jen těžko vyléčí.
Záleží, koho nazýváš léčitelem. Jsem orientální diagnostik. Ale veřejně se předvést? Proč? K čemu by mi to bylo? Mě úplně stačí, když se můj klient uzdraví.

www.salvare.cz

Lidmila (Po, 6. 10. 2008 - 13:10)

Píšeš, že poznáš léčitele, charakterního, zásadového,... Můžeš prosím poslat kontakt?
Děkuji

Lidmila (Po, 6. 10. 2008 - 13:10)

Píšeš, že poznáš léčitele, charakterního, zásadového,... Můžeš prosím poslat kontakt?
Děkuji

Reklama

Přidat komentář