Reklama

Eutanazie kde a jak zajistit.....

CO? (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

půl mega???????????????????????????????????????????????????????????????Tak to už to nechci koupit......hy,hy,pardon,trochu života do toho umírání,by se hodilo,mluvím o sobě,tak mne nekamenujte---hned.

Pupen (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

Hlavně pochybuju,že se tady sešlo víc lidí co je zajímá zrovna toto téma.
Spíš než na top téma v pořadí si otevřete jiné ,které za to stojí a hodí se o něm se bavit na veřejné diskusi,tohle je opravdu za hranou a projev dovolenosti a drzosti exhibovat se s takovým támatem jakoby šlo o pečení bábovky.

YES (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

život je krásný...YES

konečně (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

Mně je 48 let. A rozhodně...názor o eutanázii,který sem patří,jiné blábolení si nechte,pro vrbu

co.??? (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

Mně je 48 let. A rozhodně...život je krásný žít?Káčo,bavíme se o ukončení života v nějakém extrémním kontextu,řekni tuhle větu někomu,kdo chce euta.a nevnímá tě,ze střev mu čouhají hadice a z močové trubice též,do žaludku je mu zavedena sonda a on prosí o důstojné ukončení!Jdi do prdele s větou:život je krásný a stojí za to žít!!!!Si magor?Tento člověk to má již na první pohled odžité a nechce dále trpět,alibistko,tak ho trpět nech,ale nekoukala by ses na to viď,,?????Den ,co den....

pro Eva (Pá, 24. 3. 2017 - 11:03)

Mně je 48 let. A rozhodně...1.Bohužel moje práce (VŠ) obnáší práci v terénu, chodím dost pomalu a nedokáži udržet při chůzi požadovanou rychlost, a mám i další problémy (do 52 to šlo).
2.Ke zhoršení došlo po lékařském zákroku
3.Děti jsou nuceny přispívat na všechny, takže na mně se moc nedostává
4. Život je krásný, ale proč by měl zákazník, zaměstnavaltel platit pomalého pracovníka

vždycky ne (Pá, 24. 3. 2017 - 10:03)

Mně je 48 let. A rozhodně....

Eva (Pá, 24. 3. 2017 - 10:03)

Mně je 48 let. A rozhodně se za stařenu nepovažuji! A doufám, že ještě hodně dlouho považovat nebudu! Lidský věk se neustále prodlužuje! V 59 letech jste mladice, která může ještě pracovat! A to, že se nevyrovnáte výkonnosti 20 letého muže?! Co byste, prosím Vás, ještě nechtěla? To dá přece rozum, že v 59 letech výkonnost klesá, oproti 20 letým!!!
V té nemocnici asi moc velcí odborníci nebyli, když Vás tam málem zabili! Záleží, s jakým problémem jste tam byla! Ono se ani těm doktorům nedá moc věřit! Já vím. Mám vlastní zkušenost, s mírnými zdravotními problémy - lehký pokles imunitních funkcí, častější infekce, mírné astma. A stejně Vám nepomohou! Tak si kupuji vitamíny, stravuji se zdravě! Musím normálně fungovat a žít naplno! Jinak, k těm prastarým zvykům společnosti, já bych se tedy rozhodně nepřikládala! Jen ať je tady více stoletých! Zastávám názor, když rodiče vychovají své děti, mají přece povinnost se o ně, až do konce života postarat! Stejně tak, společnost se musí postarat o starší lidi, poskytovat jim důchody a zdravotní péči,když pro ně celý svůj život pracovali! Tady žijeme v civilizovaném státě, milá paní! Važme si toho, přestože se zde dějí mnohé nepravosti! Život není peříčko! Řada lidí si stěžuje na politiku, zdravotní a sociální systém! Ale věřte, život je přesto krásný, a vždycky stojí za to žít!

pro odpověď (Pá, 24. 3. 2017 - 07:03)

Ty jsi vážně primitiv, že...Než začneš nějaký příspěvek kritizovat a označovat za primitivní, přečti si prvně na co reaguje

datumka - napsala
Někteří zastánce neEutanazii ji považují za civilizační prohru společnosti.

odpověď zní
proč za civilizační prohru? Co je to za nesmysl, nastuduj zvyky přírodních národů. Příklad jsou kmeny, kde každý rok musí starci vylézt na strom a mladí muži je setřásají, kdo se neudrží nemá právo na život.
Naopak je to návrat ke starým dobrým zvykům

tím je myšleno
že Eutanazie, usmrcování starých nepotřebných lidí je věc prastará jedná se o společnosti, které si nemohou dovolit živit neproduktivní jedince. Jinak já osobně jsem stařena 59let, moje výkonnost zdaleka nedosahuje výkonosti 20letého muže, nedávno jsem byla v nemocnici a málem zabili. Tak mně napadlo, že bychom se mohli vrátit ke starým zvykům, protože mně připadá, že mám ještě tolik sil, abych se na stromě udržela. V současné civilizaci však platí přísnější podmínky

Tom (Pá, 24. 3. 2017 - 06:03)

To je svatá pravda! Vemte si...Křesťane, ty máš totiž zásadní problém v urovnání si faktů.
Pořád nejsi schopen pochopit, že se zde bavíme o "jít naproti" v okamžiku, kdy je jasné, že ta zubatá již opravdu jde pro nás a člověk strašně trpí.

Steve (Pá, 24. 3. 2017 - 00:03)

Hmmm ... to je diskutabilní.

Křesťan (Čt, 23. 3. 2017 - 23:03)

To je svatá pravda! Vemte si příklad z pana kardinála Miloslava Vlka! Smrt se nikomu z nás opravdu nevyhne! A je zvrhlost, jít jí naproti! Alespoň nějaký moudrý názor tady!
A ještě otázka, proč si dáváš tak hloupý nick? Určitě si zasloužíš mnohem lepší! Máš stejný názor na věc, jako já!
Ostatní jsou rouhači a neznabozi, kteří si neváží života!!!

Kokůtek (Čt, 23. 3. 2017 - 22:03)

Za půl mega bych měla cestu...Zubatá se nikomu nevyhne, ale je zvrhlost jít jí naproti!

Kokott (Čt, 23. 3. 2017 - 22:03)

proč za civilizační...To je ale fakt bezva příklad.

odpověď (Čt, 23. 3. 2017 - 15:03)

Ty jsi vážně primitiv, že většího primitiva ani už být nemůže! Víš co, vrať se do doby kamenné, nebo se odstěhuj někam do pralesa! A nepiš sem, laskavě, ty své hovadiny!

dotaz (Čt, 23. 3. 2017 - 15:03)

Někteří zastánce...proč za civilizační prohru? Co je to za nesmysl, nastuduj zvyky přírodních národů. Příklad jsou kmeny, kde každý rok musí starci vylézt na strom a mladí muži je setřásají, kdo se neudrží nemá právo na život.
Naopak je to návrat ke starým dobrým zvykům

Tom (Čt, 23. 3. 2017 - 13:03)

Tome, pan kardinál Vlk...To je správné, abyste si vy křesťani brali příklad,to schvaluji.

Křesťan (Čt, 23. 3. 2017 - 13:03)

Tome, pan kardinál Vlk nepřál jiným lidem utrpení před smrtí! To zcela určitě ne! Ani sám sobě to utrpení nepřál.
Pouze přijal svůj úděl, jako Boží vůli! Byl Kristovým služebníkem. Ani já nepřeji nikomu utrpení před smrtí! Pan kardinál Vlk byl vysoce vzdělaný a akční člověk! Dokonce, i na sklonku svého života, v nemocnici, kde prostřednictvím internetu a mobilu, téměř do poslední chvíle, komunikoval se světem! Přijímal návštěvy! Také jsem se s ním dvakrát osobně setkal v naší farnosti. Byl to velice upřímný, velkorysý a přátelský člověk! Z takového člověka by si měli, křesťané, brát příklad!

Tom (Čt, 23. 3. 2017 - 12:03)

Zářným příkladem byl pan...Já žádnou křesťanskou víru nemám a pohan nejsem ani doslovně, ani v přeneseném slovy smyslu.

Jinak k tvým otázkám ohledně pana Vlka, musíš si lépe přečíst, co jsem napsal. A ano, pokud by pan Vlk přál jiným lidem utrpení před smrtí, potom by u mě byl vypatlaná hlava.
Ale o tom nemám žádné informace.

Křesťan (Čt, 23. 3. 2017 - 12:03)

Zářným příkladem byl pan kardinál Miloslav Vlk! V sobotu uctíme Jeho památku. Já se osobně na pohřeb pana kardinála nechystám. Ale zcela určitě si vzpomenu! Nemám televizi, a tak na mém notebooku přímý přenos pohřbu z Katedrály Svatého Víta, určitě nechytnu. Ale vzpomenu si určitě! Budu sledovat zprávy na internetu.Možná, že bude přímý přenos pohřbu mít i RADIO PROGLAS. A to, snad Tome, chceš říct, že pan kardinál Vlk byl "vypatlaná hlava", jenom proto, že chtěl být svým utrpením, blíže ke Kristu???! Chceš snad říct, že byl naivní?!
Pak je to s Tebou, co se křesťanské víry týče, moc zlé!
Tome, to jsi takový pohan?

Reklama

Přidat komentář