Reklama

Existuje Bůh?

Jirka (Čt, 16. 3. 2023 - 15:03)

No dovol, v čem se mohu shodnout s "chlapečkářem"? Homosexualitu, ačkoli jsem její příčinu nikdy nezkoumal, považuji za dědictví hříchu, ale netvrdím, že se zdědila přímo homosexualita, ta může být jenom jedním z projevů toho balíčku co se zdědí. Možná hraje roli i výchova, kdyby se člověku od narození ukazovali jenom chlapi, možná by se mu začali líbit, ale to by nevylučovalo ani vrozené sklony. Neodsuzuji takto orientované lidi, jen neschvaluji stejnopohlavní orientaci a považuji ji za nepřirozenou. Když už je někdo homosexuální, měl by se zdržet veškerých tělesných kontaktů a věnovat se nějakým prospěšným činnostem.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

Bobku, ty tvoje storky o hříchu a homosexualitě by byly super. Nejprve bys řekl do kamery, že jsi supr vzdělaný a ukázal bys svoje tituly a pak bys dělal z vody víno. :-) a spustil bys svoje teorie, jak je homosexualita hřích a balíček, co se zdědí a v které anti ency klopedii jsi to vyštudoval. :-) Pak bys řekl na kameru, že se ti ukazoval od narození jen chlapi a začali se ti líbit a další teorie, co tu vypisuješ. :-) Jsou sup vědecké. :-) Samá věda. :-) A že by se lidi měli zdržet tělesných kontaktů. To bys všem pěkně vytmavil. :-)

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

Čeho se bojíš, pobožný Jiříku? :-) Takové pokrokové vědecké teorie a ty se s tím schováváš na portále, kde chodí čtyři a půl lidí. Já mám tři tisíce odběratelů. Z celého světa. Dali bychom tomu englické titulky. :-) Nebo bychom to dali na kanál mého známého s ještě více odběrateli, ať tvá vědecká moudra dostanou křídla a roznesou se do světa. :-)

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

Bobku, a to všecko, ty romány o hříchu a pod., co tu vypisuješ bys mohl říct na kameru a byl bys slavný. :-)

Jirka (Čt, 16. 3. 2023 - 10:03)

Máš také sebevědomí sejít se osobně?

Jirka (Čt, 16. 3. 2023 - 10:03)

Prosím? Proč bych se měl vystavovat někde na YouTube? To nemá se vzděláním vůbec nic společného. K veřejnému vystupování je potřeba spíše záliba v exhibicionismu než výše dosaženého vzdělání. To určitě nebyl moc inteligentní pokus jak něco sobě, či ostatním dokazovat. Hodnota posouzení by byla asi jako výsledek IQ testu v deníku Blesk. Podle tvé logiky, ti nejvíce vzdělaní lidé vystupují v televizních vědomostních soutěžích a ti méně vzdělaní do televize nikdy nevlezou. Ze zkušenosti víme, že potřebu se ukazovat mají spíše méně inteligentní či nějak zakomplexovaní lidé.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

A veřejné vystupování nesouvisí s exhibicionismem, bobku. To jsou srandovní sebeprojekce, bobe. Proč by každý, kdo se vyskytuje na veřejnosti musel být exhibicionista? Jak jsi na takovou ptákovinu přišel? Bobku, já jsem hrával na svatbách, dělal DJ. Dělal jsem zvukaře. Jsem muzikant a tím jsem si přivydělával. Plus učitel. Vystupoval jsem na třídních schůzkách, na školních akademiích apod. To byla a je moje náplň práce celý život. Mikrofony, aparatura a často i kamery. To není o exhibicionosmu, ustrašený bobe. To je o tom, že to přestaneš vnímat. Já už to nevnímám. To nemůžeš pochopit, když jsi to nikdy nezažil a když vidíš kameru a mikrofon, tak je to pro tebe šok. :-)

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

Ne, nemusíš se nikde vystavovat, bobku. Já jen, že jsi psal, že tu všichni uživatelé mají údajně nižší vzdělání než ty. Tak že bychom nechali diváky rozhodnout, kdo jim připadá více nebo méně vzdělaný. Nevím, jaké máš vzdělání. Já mám VŠ. Ty jsi zatím o svém vzdělání nepsal. Psal jsi jen buď o své drogové minulosti nebo o Bibli a nic mezi tím.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 10:03)

Hvězdoun.

Jirka (Čt, 16. 3. 2023 - 10:03)

Ano, homosexuál mě napadl, ale čekal jsem, že se přizná sám. On tu kdysi totiž bratra Tondu chtěl taky nahrávat. Hvězdoslav je bulvárně založený člověk a YouTube se s oblibou předvádí a pomlouvá lidi. Učitel tělocviku na prvním stupni - zkrátka akademická smetánka.

Návštěvník (Čt, 16. 3. 2023 - 17:03)

Tebe napadl nějaký homosexuál, bobku? :-) A jak tě napadl? Není to spíše jen tvůj vlhký sen? :-) Budu číst další příspěvky. Ty ses rozjel, bobe. :-)

pro pořádek (Čt, 16. 3. 2023 - 09:03)

Píšu tu více přispěvatelů. Já jsem ten uživatel, co tu komentoval Genesis 2 a Genesis 30. To jsou asi dvě nejzábavnější části z Bible. :-)

LOL (Út, 14. 3. 2023 - 20:03)

Kam se hrabe ňáká dženetika. Ale takovej Noe, to už je vyšší dívčí!

další pravý (Út, 14. 3. 2023 - 14:03)

https://www.youtube.com/watch?v=IBiwQhbyfkk

praví křesťané (Út, 14. 3. 2023 - 13:03)

https://www.youtube.com/watch?v=xdUIqKJyD0Q

LOL (Út, 14. 3. 2023 - 20:03)

To si nevybereš. Nudnej páprda za pultem, nebo poskakující šašek předvádějící svou moc. Kdo z nich je pravější? Podobná prča se děje i v našich luzích a hájích: https://www.youtube.com/watch?v=ABBtmEjXwmQ

praví křesťané (Út, 14. 3. 2023 - 13:03)

https://www.youtube.com/watch?v=8kkgccLG1Gg

LOL (Ne, 12. 3. 2023 - 15:03)

Bible podle tvých slov nemá být pokus o historii světa. A teď z tebe zas leze, že celej příběh o potpě je doslovná historie. Takže by to chtělo třeba nějaké všeobecné směrnice, co myslel v tý bibli pámbu jako alegorii a co ne. Ale obávám se, že to bude chtít nějaký další boží slovo, nějakou bibli na druhou, nebo metabibli, která vysvětluje co je v bibli pravda a co ne :-)

LOL (Ne, 12. 3. 2023 - 15:03)

Umíš taky říkat něco jinýho než "jsi hloupý, jsi nevzdělaný, jsi takový, jsi makový"? Fakta, dědo, fakta! Tvoje planý kecání o tom, jakej kdo je, tu nikoho nezajímá. Argumenty! A v těch hodně pokulháváš. Pokud mentálně nestíháš, tak není žádná ostuda stáhnout se už do ústraní ke své živé bibli a živým biblickým džointům. Ale planým blábolením o nevzdělanosti ještě nikdo nikoho o ničem nepřesvědčil. Zvlášť když není schopen se "vzdělávat" v ničem jiném než v náboženský propagandě. -------- Ale to je zajímavé, takže odpověď zní, že biblický příběh o potopě je realita? LOL kámo ty jsi neskutečnej :-) Můžeš mi kdyžtak roztřídit, který legendy jsou skutečný a kerý jen alegorie? Říkal jsi přece, že něco je alegorie a něco je skutečný. A já si nedokážu představit větší blbost než prohlašovat ten příběh o párování zvířat za doslovný popis reality. Myslim, že biologové by k tomu měli co říct :-) Ale ty o biologii nic nečteš, co?

Návštěvník (Ne, 12. 3. 2023 - 16:03)

Nesouhlasíš s Jirkou, tak jsi nevzdělaný. Nechápu, co na tom nechápeš.

Reklama

Přidat komentář