Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Radobyvtipalek (St, 26. 11. 2008 - 22:11)

Mona: Dobře, už nebudu marnit čas, poslední poznámka: S tou příhodou ohledně mrtvých mršek už je to nějaká doba, tak jsem oslovil přes ICQ člověka, kterého se to týkalo a: "nevím, jak dlouho, týden, 14 dní?" + "Doktor mi řekl, že bacily buď jsou nebo nejsou. A já je měl, ale mrtvý a to že nikdy neviděl." Kopíruju ty dvě odpovědi doslova, takže nevím, jestli to byly viry nebo bakterie, prostě "bacily" a skutečně to nebylo další den, ale za týden až dva. S touto epizodou nicméně končím. A co dělám? Co je ti po tom. Motám mlejnek, to si piš, ty šišo.

mona (St, 26. 11. 2008 - 17:11)

Vtipálku a co tedy děláš, když ne dealera? To by mě zajímalo, kde Ti udělají PCR z moči. KDyžtak tam pošlu moč, ať mi konečně zjistí, která bestie mě tak trápí.

Návštěvník (St, 26. 11. 2008 - 15:11)

Pokračuj, to je zajímavé!

Návštěvník (St, 26. 11. 2008 - 13:11)

Hele, vy tady máte Formola alias Jaromíra Šrámka z Uhelné Příbrami .... :-)))
Jestlipak ses Formole přiznal i zde, že tě vyhodili z průmyslovky (SPŠE) a že si objednáváš umělé řitní otvory ...
Možná bych mohl ještě dodat, jak jsi napsal falešný email jménem děkana lékařské fakulty MUDr. Koutenského ...
Mám Formole pokračovat, nebo si myslíš, že na představení to stačí ... ?
Dobře, něco si nechám na příště ... možná to bude rána z milosti ....

Návštěvník (St, 26. 11. 2008 - 12:11)

Formole běž někam jinam a neopruzuj i tady.

Formol (St, 26. 11. 2008 - 01:11)

Skutečně by mě zajímala technika, pomocí které lze jen tak v běžné laboratoři, navíc mimo pořadí, vedle běžného provozu, zjistit v moči "plno mrtvých patogenů". Tomu se tak nějak vyhýbá, snad kromě OT zmínky o CRP (mimochodem, nepravdivé). Příliš to připomíná slabé místo lži xD

Radobyvtipalek (Út, 25. 11. 2008 - 22:11)

Mona: Nerikal jsem, ze vysledky byly druhy den. Ale byly takove, jake jsem napsal. A s nejakym dealerstvim nemam nic.

Monika (Út, 25. 11. 2008 - 18:11)

Jirko,děkuji,já právě koukala na různé stránky a mám pocit že toho je víc,v rúzných cenách,tak prostě potřebuji poradit.Za ty stránky děkuji,podívám se tam.Taky se potýkame s nemocí,kdy si doktoři neví rady,a chtěla jsem slyšet komu s čím pomohl.A ty negativní účinky by mě zajímaly.

Batles (Út, 25. 11. 2008 - 18:11)

Ano, mohou. A to tehdy, pokud je přetížený imunitní systém po zappingu. Proto je velmi důležité pít dost vody. Mám stejné zkušenosti. Ale do dvou dnů je vše v pořádku.

Alena (Út, 25. 11. 2008 - 16:11)

Prosím vás, môžu sa po používaní rava objaviť aj negatívne účinky ako točenie hlavy, závraty, slabosť? Hlavne ak pijem menej vody.

Jirka (Út, 25. 11. 2008 - 14:11)

Dedek korenar se v bylinach opravdu vyzna, to vsechna cest. Cetl jsem si i jeho odpoved na vas dotaz a nemohu jinak nez se vsim, co napsal souhlasit.
Pokud zvladnete vest na netu diskuzi, to je tak tezke zadat do vyhledavace slovo zapper? Nebo mrknete na stranky crafta, pise tam i o zapperech a mnoho jinem.
http://zdravi.craftcom.net/

Monika (Út, 25. 11. 2008 - 12:11)

Jinak jsem se ptala na tento přístroj na strankach dědka kořenáře/www.dedekkorenar.cz/ a měli byste si to přečíst,docela mě to překvapilo,samozřejmě kladně:-))A není to dealer,to se týká těch co to tu haní.

Monika (Út, 25. 11. 2008 - 12:11)

Tak existuje více zapperu?V jaké jsou cenové výši?Ptám se již po druhé,a nikdo mi neodpoví:-(

Návštěvník (Út, 25. 11. 2008 - 12:11)

Vážně a já bych naletěla:-(

Jirka (Út, 25. 11. 2008 - 12:11)

Apropo, to je stejne jako byste lecili leky zdraveho :-) Nebo davali ATB nemocnym postizenym virozou, ale tohle nakonec delaji mnozi doktori zcela bezne a pak vsichni breci, ze ATB prestavaji byt ucinna. Pravda, bezi kampan stop zneuzivani ATB, namirena zase spise proti tem nemocnym. A kdo za tuhle situaci muze, ti nestudovani nemocni nebo ty radoby moudre studovane hlavy? Zamyslete se i nad timto.
Nevim jestli jste phdr nebo jeste student, ale ucte ty sve studenty i praktickym a novym vecem a ne pouze x let starym metodam. Za dalsich x let bude sice oznacena za nic moc účinnou, spíše škodlivou, ale co z ciziho krev netece a jde se dale. Tohle jsou veci, ktere me na te radoby odborne verejnosti stvou, zaslepenost a nepripustit, ze neco muze fungovat i jinak, nez jak jim to vtloukali ve skole. Pravda mnoho takovych si s tim vystaci az do duchodu a tak to taky vypada, proto si cenim tech lekaru, kteri se neboji experimentovat a snazi se tomu pacientovi opravdu pomoci. Sorry, trochu jsem se rozepsal, bye :-)

Jirka (Út, 25. 11. 2008 - 12:11)

Tohle jsou presne ty paradoxy vedeckych pracovniku. Maji sice znalosti, ale vsichni delaji uplne stejne skolacke chyby.
Pokud v tele probiha napr. nejaky zanetlivy proces, jedinym spolehlivym prostredkem je stanoveni hodnot CRP z krve. Orientacne to lze dnes provest uz i optickou metodou z kapky krve, napr. z prstu.

1.Ne kazdy zapper funguje jak ma, tim ale netvrdim, ze tady propagovany luxusni zapper ravo je jediny funkcni.

2.Pokud clovek nema zadne zdravotni problemy a jeho testy jsou naprosto ok, jaky asi bude vysledek? :-)

Pokud podobnou studii (ne frasku) udelate aspon u 3 opravdu nemocnych lidi, pak maji podobne snahy nejakou vypovidajici hodnotu.
Je take pravdou, ze vyrobce ravo zaperu mysli predevsim trzne, o tom neni pochyb.

mona (Út, 25. 11. 2008 - 10:11)

To jse sice pravda, ale ani lidé kolem 20let nejsou zdraví. Ale i tak by mě zajímalo, jak poznáš ty mrtvé bakterie v moči?

Návštěvník (Út, 25. 11. 2008 - 10:11)

pro Ježka-zkuste to na nemocných lidech ane na zdravých mladých lidech.možná budete mít výsledky úplně jiné.

mona (Út, 25. 11. 2008 - 09:11)

Díky Ježku, takové studie jsou zajímavé. Tomu se dá i věřit.
Vtipálku také díky, že jsi tady napsal takovou blbost.Dealeři apod. se vždycky odhalí. Chtěla bych vidět ty mrtvé patogeny v moči a ještě tu laboratoř, která ti to na druhý den zjistí :-) Jsi opravdu vtipálek !!!

Ježek z Emmerwa (Út, 25. 11. 2008 - 01:11)

Zajímavé, jak to funguje jen lidem píšícím podobným stylem. Neoficiálně jsme to zkoušeli na studentech (nechtělo se nám otravovat Etickou komisi a stejně evidentní informace nejsou k publikaci; navíc studenti jsou pro každou srandu). Na souboru 26 lidí ve věku 21-23 let ("moje" a kolegova studijní skupina) jsme testovali Zapper tak, že jsme u všech postupně ve večerních hodinách odebrali vzorek moči a aplikovali buď zapnutý nebo vypnutý (nevěděl student ani my, nastavení prováděla laborantka podle náhodně vygenerovaného seznamu) přístroj. Po celý příští den jsme od studentů (výhoda výuky do 16 hodin a pak bonusových praktik) sbírali vzorky moči. Za měsíc (stejná fáze cyklu u dívek) jsme postup zopakovali s prohozením skupin zapnutý/vypnutý. Moč jsme testovali běžnými testačními proužky, dále jsme stanovili hustotu, osmolaritu, celkovou bílkovinu a vyšetřovali jsme sediment (který by měl jako jediný běžně dostupný postup zachytit údajné mrtvé patogeny). Dva subjekty byly z hodnocení vyloučeny (jeden subjekt přišel z tři dny trvající oslavy, jeden subjekt se nedostavil na druhé kolo). Po stanovení analytů jsme "odmaskovali" zaslepení a zjistili jsme, že mezi údaji po zapnutém a po vypnutém přístoji není žádný rozdíl.

Proto se domnívám, že lidé, kteří zde hodně podobným slohem i stylem líčí to, jak jim známý v laboratoři nalezl v moči spoustu mrtvých patogenů (což v močovém sedimentu lze jen obtížně, kvalifikovaně to lze provést jen modifikovanou průtokovou cytometrií a baterií PCR vyšetření - a to je tak drahé, že nelze provést "jen tak"), jsou vlastně jen jednou osobou šířící anonymně reklamní lež.

Reklama

Přidat komentář