Reklama

Dolní Morava je jako dělaná pro všechny malé i velké objevitele, milovníky adrenalinu a výletníky

Pokud máte pár dní volna, vyrazte na Dolní Moravu. Určitě jste už slyšeli o bezvadné Stezce v oblacích, ke které se můžete nechat vyvézt lanovkou nebo si k ní vyšlápnout kopec. Dolů z ní se dostanete za pár vteřin tobogánem. Pokud s sebou na víkend či dovolenou berete děti, určitě se podívejte na výhodné pobytové balíčky.

V ceně Rodinného pobytu je i vstup do všech parků. Začít můžete v Mamutíkově vodním parku, kde zabavíte celou rodinu od dětí přes puberťáky až po prarodiče. Navíc si v něm zábavnou formou potvrdíte, co jste se o vodě a jejích vlastnostech učili ve škole. Můžete si vyzkoušet, jakou má sílu, jak se v různých situacích chová, hrát si s ní a experimentovat.

Je to prostě jedno velké vodní hřiště. A jistí si můžete být jedním - domů rozhodně nepůjdete suší! A pokud si s sebou nechcete brát náhradní oblečení, můžete místo do Mamutíkova vodního parku vyrazit hned do vedlejšího Lesního zážitkového parku. To je takový splněný sen uprostřed lesa pro všechny, kdo v dětství lezli po stromech a stavěli bunkry. V parku najdete kouzelné pohádkové domečky. Každý z nich ukrývá hry a zábavu pro jinou věkovou skupinu, takže se v parku zabaví malí caparti, školáci i dospělí. Do domečků i z nich vedou různé cesty. Je jen na vás, jestli zvolíte lanový most, liánu, šplhací tunel nebo obří tobogán.
Do Lesního zážitkového parku se můžete stavit i na šlofíčka do závěsných sítí nebo zhoupnout na houpačky.

Dalším místem, kde se na rozdíl od domečků v lese zase trochu ušpiníte, je Pískový svět. Určitě si vzpomenete, jaká to byla paráda, vrtat se v písku, stavět si hrady a bábovičky. A teď si představte celý svět! Najdete tu i lezeckou stěnu, skluzavku, archeologické vykopávky, pracovní stůl, opravdový pískový vlak, rýžování zlata, houpačku a kolotoč. Pokud máte doma malé objevitele, zlatokopy nebo archeology, tady je na pěkných pár hodin zabavíte.

Na www.hotel-dolnimorava.cz a www.dolnimorava.cz najdete další tipy na aktivity během vašeho pobytu na Dolní Moravě. Vyzkoušet můžete jízdu na segwayích, koloběžkách, bobové dráze, piknik nebo naučnou stezku. Na webu najdete i informace o Resort Card, díky které můžete mít slevu na různé vstupy, tak se na ni určitě podívejte.

Reklama

Reklama

Komentáře

Michala (Út, 12. 3. 2019 - 13:03)
Já bych za adrenalinem jezdit nemusela. Samotné cestování je pro mě velký adrenalin. Dost se toho bojím. Celá ta cesta, cizí prostředí, neznámí lidé, vše mě strašně stresuje. Přítel ale na dovolenou chce jet, proto jsem kontaktovala psychologa https://psycholog-holcner.cz/psychoterapeut-praha/ , aby mě strachu z cestování zbavil.
Mischulka (St, 24. 8. 2022 - 18:08)
Jéé, to vypadá naprosto božsky. Musím se přiznat, že Moravu ještě nemám skoro vůbec procestovanou. Byla jsem akorát v Brně a pak na filmovém festivalu v Uherském Hradišti. Já vím, v mém věku je to ostuda, ale slibuji, že to co nejdříve napravím. Někdy bych tam chtěla vyrazit na nějakou tůru do přírody, třeba jen se spacákem a stanem. Ten jsem teď koupila nový tady: https://armik.cz/, tak bych ho alespoň pořádně využila.
Reklama